Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 046
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 310
  • France
Знаеш ли, колежката ми миришеше така. Почти химична миризма.
Този пърфър ли беше, е толкова къс, че не яйчниците, а направо бъбреците ще ти изстинат 🥶

# 2 311
А, пъфър, пърфър, в младите години беше бомбър, ако помните. Двулицеви - синьо и оранжево.

# 2 312
  • София
Това пъфър като шал яка нещо.
Картофи от 3 месеца не съм яла ако щете вярвайте.

# 2 313
  • София
Бомбърът е по-тънък, това е скъсена пухенка. Как беше? Потиш се на подмишниците, дупето мръзне. Още се хиля.

# 2 314
Ох, бе, Бър Joy

Много деликатен проблем. Ни да говориш, ни да мълчиш. Особено щом най-вероятно става въпрос за здравословен/хормонален проблем.

Когато става въпрос за лоша хигиена, бих реагирала. Имам познат, според който честото къпане не е полезно. Там и аз, и останалите от компанията сте говорили директно, тъй като проблемът беше в хигиената. Резултатът беше, че вече избягваме компанията му.

Оф, не спирам да ям. Вечерях, пих плодов нектар, ядох препечен хляб с масло и шипков мармалад, сега извадих замразени плодове Flushed

# 2 315
whitethree,кой са мишките?

Всички,дето шетат на лични, и тършуват по кьошетата,Кро

# 2 316
Ох, сега ще почне отново. 🤐
Дали може, да спрем, да ровим? Не за друго, целия пъзел няма да видим, но хептен ще доскапем, каквото остана.
Учтиво моля, нека спрем.

# 2 317
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стига вече!

# 2 318
  • Пловдив
Апнахме късно тая вечер, ама имаше зачаки Grin (исках задачи да напиша, ма закачки е правилното Stuck Out Tongue Winking Eye )
Синкото си доди, за да излезе 🧐 Утре имал 3 теста, ма налЕ, то нямало смисъл да се хАби и да учи 👿 Айлелемайкоуууу! Па утре преди даскало и на фитнес щял да иде...в петък не можело. Незнам, честно 🤐 Вчера бях така а цип, оти донесе 6 по математика...след 3 по история. М да...
По повода, дан мъ мислите си сипАх. Виски. Ади!

# 2 319
Пардон. За телесна миризма имаше някакви български бонбони,които уж я променяха. Деликатен въпрос,но става въпрос за магазин за храна, началството следва да не се прави на ударено. Ако ми се пригади от миризма,не бих стъпила там.

# 2 320
Мисте, наспорт с водка аз..
Моят Килеш за втори път за един месец си губи личната картата 😑🤨 ДобрЕ, че добри хора я намират...   последно днес. Сестра ми ми звъни...твоя син пак стана известен. Във фейсбук в някаква група изпляскана картата му...обявена за намерена 🤐  Няма да порасне скоро тази зелена тиква, мне 😏

# 2 321
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мисте, наспорт с водка аз..
Моят Килеш за втори път за един четец си губи личната картата 😑🤨 ДобрЕ, че добри хора я намират...   последно днес. Сестра ми ми звъни...твоя син пак стана известен. Във фейсбук в някаква група изпляскана картата му...обявена за намерена 🤐  Няма да порасне скоро тази зелена тиква, мне 😏

поне е за четец.
или с искала да напишеш месец?

# 2 322
О*Рахал! Да свети името му, бая съм се посмяла заради него.

Търте, син е, мъж е... Син, син, мъж 🤭

# 2 323
  • Варна
Ся, Търти,аз те разбирам, щото и аз съм го преживяла, но отидох и казах директно и нямаше сръдни. От друга страна аз през живота си не съм смърдяла на пот, ела да видиш последните месеци на бременността и още продължава, ще стане три месеца. И както бачкате по 12 часа на смяна, как жената да се поддържа ако е здравословно...

Фил, как е детето? Дано е добре. Това е най-големия ми страх, а моя недовършен е болен от тая сутрин. Аз ще го оправя, ама до тогава има забрана да доближава Бориса.
Ето я мамината сладкишка, наистина не зная с какво я заслужих....😍

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 02:08 от esstela

# 2 324
  • Германия
...............
Бабче, драго ми еда те видя! В България ли си сега?
................
Не съм се прибирала в БГ, но имам намерение в началото на следващата година да поправя тази грешка.
Щях да ти досаждам миналата седмица във ФБ, за информация от твоя град, ама ММ се е справил сам.

Познайте какво вечерях и се натъпках като прасе - попара бе, попара, със сирене и масло. Ще каже човек, че няма какво да ям

Ехаааа, докато пиша и Естала пуснала снимка на малката бонбонка Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт