Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 047
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Варна
Надявах се да я видиш, Бабче 😘

# 2 326
  • France
Днес цял ден съм във форума. Минавам от тема в тема, чета, залисвам се...
Слав е пак с 40, имахме тел разговор със sos médecins, но освен да го следим за сега нищо. Горкото Монсти, много-много не успяхме да му обърнем внимание тази вечер.

# 2 327
Естелче, как така с какво си я заслужила?? Заслужила си я и толкоз... и тя тебе те е заслужила... Heart Eyes

# 2 328
whitethree,кой са мишките?

Всички,дето шетат на лични, и тършуват по кьошетата,Кро

Интересно! За не пишещ човек имаш много адекватни включвания. Щи драсна едно лично.

Малии,какъв готин таралеж е тая бонбона Бориса! Естелооо,дай да побутам количката в морската!

# 2 329
Фил, 40 е много.  Не ви знам здравната система, много е. На моето бабини деветини не действат, само лекарства в конски дози. Нещо охлаждай, милото. Знам ли. Баси нелепия пост. При моето помогна хексалгин, при вас, не знам.

# 2 330
  • София
Личните ми са много по-добри от личните ти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Стели, бонбон малък! Да я нацелуваш. И ТУ (твоят убавец) да оздравява.

Фило, милото Славчо!

# 2 331
  • Варна
Кроте, с най-голямо удоволствие, само кажи кога. Ще подберем и Бобчето ❤️

# 2 332
Още едно сладкишче днес в темата. Стели ❤️ страхотен алаброс си има Бориса, а за слънцето в очичките ѝ ще замълча. Пу пу.

Фил, цял ден не мога да се добера до тук и да честитя шестия рожден ден на Монсти 🎉🎂🤡🎊✨❤️ А за малкия вземи някакви мерки. При толкова висока температура на моите само Хексалгин помагаше. А не е като да не съм прибирала дете от градина, в петък вечер със същата температура. Хладък душ, съблечен по памперс, но иска и артилерията да извадиш.

Ерин, радвам се, че се върна и видях и двамата пораснали юнаци. ❤️

# 2 333
Утре като си измислим новия график,ще и го изпратя и да организираме.Аз ще бутам бебето,вие правете квот щете! Smiley

# 2 334
  • Варна
Утре като си измислим новия график,ще и го изпратя и да организираме.Аз ще бутам бебето,вие правете квот щете! Smiley

Ще пием Жин и от време на време ще те сменяме за цигарка 😘

# 2 335
Естелова, Бориса е изписана кукла 😍 страхотно бебе си имате!
За колежката. Далеч съм от мисълта, че не се къпе. Проблемът е хормонален. Предполагам, че при правилният лекар с правилно лечение, уханието ще бъде намалено драстично. Аз ли трябва обаче, да го казвам на голяма жена, семейна. Щом идва така...или не и правило впечатление досега, или си знае проблема, но нищо не прави, или ако прави ...не е достатъчно и не помага. И идва въпросът- ние, околните, с какво сме виновни, за да съпреживяваме и съпомирисваме тази цялата история. Лечение е нужно, и то сериозно лечение.
Ще се оттеглям в покоите, чуе утре ще е пак..За хората черни петъци, за мен черни работни дни 🤕 Като полудели са в този МОЛ.

# 2 336
  • Варна
Търти, просто й кажи, може да не знае как да си помогне.

# 2 337
  • София
Видях Бориса! 😘

Фил, във френско колко висока температура я броят за висока? 🤔 Тест за Ковид правихте ли? Извинявай, ако си писала вече, а аз съм пропуснала!

Търти, и аз залагам на разговор - деликатно и с разбиране, поне докато стане ясно каква е причината. Ако се окаже, че тя не прави нужното, тогава може и без деликатност, щото в крайна сметка никой не е длъжен да търпи подобна смрад.  Но е възможно и просто да не й действа лечението, да има допълнителни фактори, например не може да си го позволи финансово или друго.
Аз не проумявам как са я наели. На интервюто би трябвало да са я подушили, освен ако интервюиращия не е бил с Ковид обоняние.

# 2 338
Търти, просто й кажи, може да не знае как да си помогне.
Да и това допускам...донякъде. защото за мен пък, да не знаеш, че имаш такъв проблем е крайна непросветеност. Или да знаеш, но да не знаеш пък как да постъпи. Най- малкото има ЛЛ с който може да се консултира.
Друг проблем е, че Лидл се води по световните фирмени правила и политики. Та саморазправа или намек не ми е опция. Има си ментор като нова във фирмата..всеки нов си има. И така може ме наклепа, че пак да пиша обяснения и да влизам в очи, шефски. Вече не ми се играе на тази игра..Затова съм казала на управители и регионални, да го мислят те. Затова им плащат. А аз, ако до седмица не видя резултат ще се насоча към доверено лице. Та..има си някакве правилца и трябва се съобразявам. Да не говоря, че се чува, че е позната на най- големият бос за Бургас иииии работата става ааа...но няма да се спра. Но и няма да прекрачвам правилата, че иначе..зле 😁

Фил дано сте свалили Т. Егати ужаса..горкото дете. Тези ваши лекари сърца няма ли,ве?

# 2 339
Ох, аз пък вече няколко дни подред усещам натрапчива миризма на дим у нас. Това ме стресира, обикалям из стаите да гледам какво се случва, излизам на терасата да проверявам съседа да не се е подпалил отново (пу-пу, да не дава господ). МУ не усеща нищичко. Един от двама ни е с бъгнато обоняние, в задачата се пита кой точно.

Още черни петъци ли има? Ще фалирам тотално вече.

Фил, дано нощта при вас е спокойна Hug

Общи условия

Активация на акаунт