Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 050
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 340
Бърд, мъжа на сестра ми така след прекаран Ковид. Месеци след. Усещаше такава миризма. Може да няма връзка, но да си кажа.
Лека на всички ви!

# 2 341
13, мина ми през ума. Макар че и двата пъти не съм губила обоняние и нямаше никакви странности. Пък и минаха вече 20-тина дни от последното боледуване, чак сега да започне да се проявява Thinking

# 2 342
Бърди, и аз съм чувала за тази постковид ефект. При моя колежка продължи с месеци. Но тя беше една от първите заразили се. Мислех, че отдавна е мутирал К. и не е това, което беше.

Фил и от мен пожелания за леко прекарване на нощта. Дано спадне пуста температура.
До утре от мен!

# 2 343
  • France
Бориска е страхотна сладурка Hug

Слав спи, мерих му температурата: 38°. След час и половина от приема на парацетамол. Моля се утре нещата да са по-добри. Монстито с всичките си боледувания не ми е правил подобни. Просто...
Не сме го тествали, ММ 2 аптеки е обиколил и не е имало тестове. Свършили. Явно пак има много заболели. Дано вече да е към края си, каквото и да е.

# 2 344
В друга тема бях обещала, но поствам за добро утро и тук рецептата за приготвяне на новогодишна торта в нашето семейство. Отдавна семейството ни не това, което беше, пък на децата определено не им се нрави вкуса на ром при сиропиране на блатовете.
https://bg-mam.ma/p/1496678/45627354

Хубав четвъртък, аз допивам кафето и се стягам да ходя на тръстиката.

# 2 345
  • София
Ооо, Вампи, пак си първа по кафе, но не и по ставане.
Имам семейна драма, която ще ви разхили яко, но нямам таланта на Карамелита да я опиша. А хем ми е смешно, хем ми се реве 🤣🤣🤣.
Само ще кажа, че имам свекърва на гости за три, ТРИ месеца. Извор е на бисери и ситуации, които ме оставят безмълвна.
Само ще кажа, че вчера говори без да спира от 8 сутринта до 7 вечерта. Дадох и книга, за да имам 10 минути тишина и тя, след като каза, че изглежда интересна, започна да ми чете на глас.
🤪🤪🤪

# 2 346
  • София
Добро утро.
Ре, уцели са джакпода.
Фил как е сладура?

# 2 347
Ре, признай си, че стана рано, за да си постоиш малко на тишина Stuck Out Tongue Winking Eye
Фил, да питам и аз, как е Славчо?

# 2 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
примък, примък...
не видях Бориса,но ви вярвам, че е малко слънце-маймунче.

фил, Sad Sad и това ще мине, но до тогава ще ти побелеят и боядисаните коси...

и да знаете - ще ви бия. и трите вещици, дето сте решили да развозвате Бориса без мен. Бива ли такова своеволие!

# 2 349
  • София
Бориса е далеч от маймунка. Много изписано и красиво бебе. Виждала съм маймунчета, много сладки, щото, нали мои 😆. Слава богу се разхубавиха.

# 2 350
  • тук и там
Добро утро!
Търти, съчувствам за проблема с колежката, но като си помислиш-Веско Маринов ако можеше да намери решение на проблема -до сега да го е направил. Едва ли се е оставил така. Чувала съм за ботулинов токсин , който се инжектира в потните жлези, но предполагам че ще върши работа  за под мишниците, а те тези хора се потят навсякъде-пък и не всеки е склонен да си слага ботокс на няколко месеца за да не се поти.. Единствените мерки , които може да вземе колежката е да ползва стик дезодоранти,или други специфични такива -пак ще се поти ,ама поне няма да мирише на пот . И да ползва хавлийка -да сяда върху нея.
Не съм от потливите, но имам близки с такъв проблем. През лятото са за съжаление направо. Както казах-за миризмата може да се помогне  със дезодоранти стикове и др. козметични средства, но самото потене нищо не може да го спре.
Ето малко инфо

Ре, това е един от най-големите ми кошмари. Свекърва на гости...Grin.Кръстя се с две ръце, да не дава Господ. Моята е непоносима..

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 09:09 от Кайсия

# 2 351
Една нощ не спиш, втора, трета и на петата така се успиш, че...
Добрутру!
Фил, как сте?

# 2 352
Сирос, ред ти беше да се наспиш. Пък и ти се полага ❤️

# 2 353
  • Пловдив
Добро!
Искам и аз в Морската...Blush

# 2 354
Една нощ не спиш, втора, трета и на петата така се успиш, че...

На втора съм…Има шанс, викаш, тия дни да успея да поспя? Joy

Ре, тази баба ли храни бебето тайно? С бая екстри върви май. Joy

Общи условия

Активация на акаунт