Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 053
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 355
Попи, има. И баш тогава и детето ще се успи, което в събота става в 6... Уф, такова бързане. Направих си второ кафе.

# 2 356
Ре, изплюх си кафето от смях Joy

Съдубих се в 6, видях кафето на Кло, но ме домързя да стана. Повъртях се и пак отцепих, та чак до 8.

Разсейват ме с някакви задачки-закачки рано-рано, остатъка от изплюото кафе стана ледено, докато успея да го допия. А тия пет реда ги пиша вече половин час. Пфу.

Честит празник на всички именици!

# 2 357
  • София
Аз пак трябва да ходя до адвоката, как на мен най-гадната съдийска ще се падне. От 2 м го влачи.
За спане не ми се говори.

# 2 358
  • София
Ре, честито, дето се вика.
Мид, съчувствам.
На Славчо да му минава.
Мьос, как е ръката на детето днес?

Мерси за празника. Моля, почерпете се за мое здраве.

Иначе да се оплача, да не се мина. Носът ми тръни, дойде ми и ме боли коремът, ММ си е в нас в болничен, оправя се и ме дразни, в работата батак, успах се зверски и аз. Всичко е наред, демек, все това да са ни проблемите.

# 2 359
Ооо, Бър, да си жива и здрава. Еклерчета, ммм.
Фил, как сте?
Мид, съчувствам. Да минава бързо и гладко.

# 2 360
  • София
Благодаря Ви. Ще мине, но изисквания, бюрокрация, само вадя документи.
Ще станат три месеца на 02.12 откак го няма физически. 😢🙏
Ставам да правя упражнения.

# 2 361
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мид, стискам всички палци.
дано те изненадат с добро този път.

# 2 362
  • София
Мидче, нямам думите да кажа нещо на място, но да знаеш, че ви мисля с децата и си спомням за Павел. Живот.

# 2 363
  • тук и там
Жива и здрава да си бъръльо! Ходих да търся в Гугъл кой има имен днес. Хич не ги знам тези именни дни..

Моите и двете бяха като маймунчета като бебета.Ама както каза Ре- моите си маймунчета..
Къртят пред къщи, има един дето кара малко багерче и ми лази по нервите-кара го това багерче като на рали.Сутрин се вардим и ослушваме с децата, да не ни отнесе....багера. Точно като бесен кара и гледа като психопат..

# 2 364
  • София
Попи, същата е. Да не дава господ да са две на куп 😆.
Бебето и то е леко изтощено, защото тя не спира. Овърша къщата, гаража, а сега е заплюла прозорците. Лошо няма, но това върви с 1200 думи и въпроси в секунда. Искам да ходя на работа 🤣🤣🤣.

Мид, стискам палци да се уредят скоро нещата.

# 2 365
  • Пловдив
Бър, ЧРД! Да си здрава!

# 2 366
  • София
Мисте, именячка съм, но ще си взема букета. Благодаря! Heart

# 2 367
  • тук и там
Бъръльо,  РД ли имаш или имен ден? Аз пак неразбрала...Blush

П. П. -Изпреварила си ми питането.

Освен да се оплача,че днес ми е ден за чистене. И че ме наболява венеца на едно място. Вчера се обадих за час-дадоха ми. За  19-ти януари, догодина..

# 2 368
  • Пловдив
И аз не видях да си конкретизирала, ма карай Wink Честито!

# 2 369
  • София
Ем аз си знам, значи според мойта логика всички трябва да знаят. Сега разбирате ли мъжО що все сгафил ходи? Не му е лесно с мен.

Общи условия

Активация на акаунт