Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 039
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Куку, ей ме на и мен.
Карамел, нервна, нервна колко да съм била нервна. Един следобеден сън на дивана с щерката, подритвахме се доволно, после на ресторантче с приятели и децата. Няма такъв кеф. Пийнах, хапнах, попях и доволна си полегнах. Чак досега.

Болните да оздравяват бързо!

# 2 581
  • Пловдив
Добро!

Сискооо, ам бива ли така от рано с изкушения? Grinning искам да ги опитам 😋

# 2 582
  • France
ДобрЮтро
Не знам дали е от шампанското, но много добре спах тази нощ. Пиенето ми е малко май Joy

# 2 583
Добрутру.
Как спаха болничките?

Начумерило се е навън. Пихме кафе, закусихме мекици. След малко отивам да овършея близкото Пепко. Ще се помотаем още малко и тръгваме обратно. Неспокойно ми е като знам, че ни чака път.

# 2 584
Добро! Успях да поспя все пак. Дребната и тя. Няма t тази сутрин. Само подсмърча. Аз още усещам този гаден сос от вчера.

# 2 585
Попи, в ситуации на твоята, един активен въглен ми решава проблема.

Добрютро и от мен! Набърборихме се с моя близка по ранна доба, не се бяхме чували цяла година. Пека тиквата, дето вчера само ѝ се каних. Последната сушилня се върти, а колко дрехи сгънах и прибрах от вчера, не е истина просто.
Пия кафе и се стягам за ОИ, че свека ще идва следобед, да приведа колибата в приемлив вид, че утре тя е на зъбарев. Да не каже, тази моя снАа има паяЖини в ъглите.

# 2 586
Знам,че вече ви поднесох кафе, но не мога да не ви покажа какво ми направи ММ тази сутрин на домашната съвсем непрофесионална машина
🥰

# 2 587
  • France
ММ се скри тази сутрин в спалнята Joy много го изнежих аз, много!

# 2 588
  • Пловдив
Сис, браво! Heart

Фил, ТУ май си го стреснАла нещо, м? Grin

# 2 589
  • France
Не аз, децата Joy

# 2 590
Моето вдигна 39.5 🤕

# 2 591
  • France
Олеле, много високо.

# 2 592
  • тук и там
Добро утро! Много болни деца в темата. Бързо оздравяване на всички пожелавам!
Поръчах онази готина чаша  за вино, ММ ще се събира заедно с колегите-както всяка година за Коледа, и щели да си разменат дребни подаръци. Та за подарък я взех, ама тържеството щяло да е или вторник или сряда. Чашата ще пристигне уж във вторник, ама не се знае по кое време.Та има голяма вероятност да се сдобия  аз със чаша, пък ММ да ходи да търси подарък за колега в последния момент.
Мьос, Благодаря! Flowers Hibiscus  От Амазон я поръчах.
Фил, на мен вторите ми харесват повече.

# 2 593
Ето нещо за всички вас, които се чувствате като част от вещерско сборище. Не съм го писала аз, но ми хареса и ви го споделям
Скрит текст:

Всеки мъж е орисан да срещне веднъж в живота си своята вещица... Да, вещица- не принцеса. Принцесата е обикновено неговата фантазия за първата любов- ефирна, нежна, сладка, случила се вече... загубена, преживяна или все още витаеща наоколо. Принцесата чака да бъде намерена, спасена, качена на бял кон, заведена в царство....с една дума „глезла”.
Вещицата! – това е онази, другата, неочакваната, жената, която даже не си е представял, че ще го омагьоса. Тя може всичко сама. Но до нея той се чувства силен и опасен. Тя няма нужда да бъде спасявана. Но му се иска да я спаси...от самата нея понякога. Тази, която го привлича като магнит, диво, страстно, безпрекословно, ....някак въпреки. Тя може да създава сънища, да руши светове, да рисува дъга. Тя може ненадейно да предизвика гневни, непознати сълзи или да го накара да мечтае усмивката и. Тя го кара да диша вятъра в нейните коси и да я прегръща насън. Тя прави пръстите му нежни и устните му копнеещи. Тя оцветява мислите му в странно-лилаво и му измисля нови думи. Всеки сам си я усеща- неговата вещица. За другите тя може да е съвсем обикновена, малко хаотична или неясна. За него обаче тя е магия... или проклятие...
Всеки мъж я среща веднъж в живота си – не всеки може да улови момента и да открие заклинанието, за да бъде негова наистина. Затова е вещица- танцува боса в огъня и носи пясъчна рокля в сънищата.
Ако си я срещнал вече, твоята вещица, обичай я! Дори, когато не трябва, дори когато е лоша, дори когато не знаеш как и защо...
Обичай я! И тя пак ще прави вълшебен света за теб!

Гушкам всички майки на болни дечица 🤗! Търпение и сили!

# 2 594
Сирос, дано това да е бил пика на температурата и болестта! От днес вече да е по-добре детето!
Попи и за вас важи!
Да оздравяват сите болни дружно, че празници се задават.
Бърд, и мен ми се мотае в главата ходене до пепко заради едни чаши, но няма да е днес. Да не би да ходиш в магазина им, който се помещава в една голяма червена сграда у наше село, че тя ми е по-близка. Да не се окажем аха съседи с твоите свекъри. Когато имаш повече време идвайки друг път насам можем да пием по едно питие(какво ще е зависи от това в коя част на деня е). Hug
ОИ чака, пуснах една пералня, имам да пазарувам, да готвя, запланували сме с тийна да украсим и тогава ще е чистенето.

Общи условия

Активация на акаунт