Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 025
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 595
Сирос, прегръдка и да минава. Дано тая температура опече вируса бързо

# 2 596
Сиросче, дано е минал зора и да започне да сваля температурата твоят юнак.
Попи, вие как сте?

Малката се размина този път без  температура. Дано всичката погълната хомеопатия и бабини лекове да е помогнала и в понеделник да си тръгне нормално на училище.

Сис, разрешаваш ли текста, да го използвам в следващата тема? Защото нали, ще сменяме оплакванията....

# 2 597
Естествено,Кло! Само ,че не съм го писала аз! Дано да не е проблем!

# 2 598
Това за вещиците много ми хареса 😁!
Сирос,подхванахте ли вече АБ?Дано да спре да вдига толкова висока температура!
Продуктово позициониране 😂:
Ули,да изкажа мнение.Ма страшно доволна съм от Ево!Даже Скъпия рече,че е трябвало първо него да взема,после фраера 😁,били едни от най-добре похарчените пари.(А той рядко,даже май никога,не е изказвал такива суперлативи за някой уред.)Вчера за нула време зеленчукова крем супа,после, докато гостувахме на роднини свари картофи за салата,днес запържих свинско,и после го пуснах на бавно готвене...Уж за 4 часа(на висока Т),но след два и половина го погледнах-започваше да се разпада вече 😳.После за гарнитура ще направя ориз със зеленчуци,и яденето за следващите дни е осигурено.А докато си стопля супата,фраера изпече крутоните 😁.Не бях правила до сега,за мой срам.Но всички ги харесаха,та май ще зачестя.

# 2 599
Ренко, не сме още, но като гледам, няма да се размине. Не отива на добре работата.
Хубави са тия уреди. Определено това ми е една от най - успешните покупки. Вчера си вари пачата сам на бавното. Ми чудна е.

# 2 600
Кло, по-добре сме. Дребната няма вече t, от сутринта 2 пъти издуха носа, но за всеки случай утре ще я оставя вкъщи.

Аз също съм ок. Днес малко по-внимателно ще я карам с храната, но нямам отклонения.

Благодаря за идеята за активния въглен! Бях забравила за него, а за такива ситуации знам, че много помага.

# 2 601
Сиросче, дано се оправи бързо Малчо!

Ренко, ама много се радвам да прочета, че си доволна. Пу-пу.
Ти взе ли си втора купа? Ако не си, слагай я към коледните подаръци Simple Smile

Попи, дано това да е било при вас.

Аз от сутринта само гледам сайтове и слагам в количката, добре, че не поръчвам, че...Joy

# 2 602
А защо втора купа, Ули?

# 2 603
За сега нямам намерение.Толкова пари не ми се дават 🤑.Но пък е страшно качествена тази тенджера,а и заради начина на готвене се измива много лесно и бързо.
Другия месец ще пълня аз количките 😂
Отчет за онзи прах за пране -за моите нужди не си струва.

# 2 604
Сиросче, на мен ми е много удобно с втора купа.
Ето сега например готвя ребра на бавно и като станат само вадя купата и слагам картофите за пюре с втората.
Или като правя бульон, докато се наканя да го прецедя и разлея по бурканите, мога да готвя нещо друго.
За мързеливи като мен, които обичат да оставят някои неща да чакат докато са в настроение, е много удобно Simple Smile

Но, да, и мен ме болеше сърцето да дам толкова пари за втора купа и не съм виждала досега да ги намаляват пущините.

# 2 605
Ули, много полезно. Хич не съм се сетила.

# 2 606
Уинд, червената сграда е по-близо до свекини, но преди малко вършах в другата, че МУ искаше да мине през ССС. То пък какво ли овършах, два вида белачки и коледни чорапи за мен. Имаше сладурски коледни чаши с крака, сега ме е яд, че не взех, обаче ако деликатно помоля да минем през Филибето, за да търся там, кой знае какво ще ми чуят ушите Joy

Аз съм замислила да подарявам втора купа на майка ми и на свеки за Коледа. Определено е удобно, понякога се налага да миеш и подсушаваш на момента, а с втора купа направо сменяш и продължаваш.

Пътуваме вече ние. Малко г@з път да види е работата, но поне свекитата са доволни.

# 2 607
А някоя другарка, прави ли соления кекс с кашкавал на Уиш, да каже за печенето?

# 2 608
Малката се прибра от разходка с 38,5 .От нищото Sad Само глава я наболява.

# 2 609
  • Пловдив
Моя па само си довърши чертежа, изкъпа се и офейка...нищо, че др.седмица има класна Head Band заплаших го, ама файда йок.

Общи условия

Активация на акаунт