Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 099
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 435
Рено, да не си ми сестра?

# 436
Не ми говори, Ре, за пущенливост. Днес в Лидъл се въртях като лисица пред кокошарник, но устоях на скаридите. А така ми се е доял домат, пълнен със скариди.

# 437
  • Пловдив
Кло, па такова няма да ми се прияде никога Grin

Пекох питка..солена...май не стана както трябва, ама я завих да обиколи нивката 🤪  ще чакамеее....

# 438
  • София
Чироз, ако съм ти сестра, не си добра такава, че само ме подкукоросваш. 🤣
Кло, днес дояждаме, но като каза скариди....правя супер миди и скариди с Чили и вино. ама колко пресечен хляб поема...панталоните ми не могат толкова.

# 439
Капсулен гардероб не означава непременно устойчив такъв. Често се слага знак на равенство, но не са.

И ние пазарувахме, днес само месото, хич не искам да мисля колко пари оставихме.
А зеленчуци, плодове, млечни и т.н. предстоят...

# 440
Има една асистентка по стил в социалните мрежи, качва готини видеа. Вземате я, отивате в мола и правите бюджетна или не капсула. Вчера я гледах с капсула за бременна. Капсулният гардероб не е моето, обичам да имам от всичко по много плюс трудно съчетаеми дрехи, които просто са ме изкефили. Обичам и да  пазарувам, но гледам да се въздържам напоследък. При мен шопингът е когато се чувствам добре и съм щастлива, на нещастна глава не ми се занимава. Ама от толкова щастия имам дрехи с етикети тъй си седят.
Не мога да се съсредоточа в работата, май ще се отдам на лежане с лаптоп и цъкане тук и там, И Асан е хора.

# 441
Кло, па такова няма да ми се прияде никога Grin
Mr. Green Това си е типично белгийска рецепта за ордьовър. С подходящия сос става Мммм. 🐷
Ама по това време и доматите не са това което бяха преди месец - два. Само това ме спря.

редакция

Малей, Добри, една твоя фенка така те клепа в модераторската. Предвид дискусията, която се води за банановите диети, звучи направо зловещо. Дано сама се редактира малко.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 15:47 от 🧡 Clo 🧡

# 442
Не разбрах турски или арабски беше, но загубихме доста време. По-евтино беше, ама не чак два пъти. Чакахме 13 човека преди нас.

# 443

Влезнах в ютюб да видя песента на Сис, и веднага преди нея ме заляха реклами за кремове против бръчки.Не ми предлагат  вече обуща, нито дрехи... Кукитата знаят от какво имам нужда , още преди да съм го изрекла на глас..:Нещо ми намекват , ще взема да ги послушам..Отивам да разглеждам кремове против бръчки..  Grin

На мен във фейса постоянно ми излиза една психотерапевтка!  Smiley

Добри,палци!

# 444
Отказах се от крем против бръчки, реших че положението е непоправимо,или поне с единият крем нЕма да стане,пък не съм кинозвИзда, и нямам мъни за лифтинг и др. подобни .

Ей тук изобщо не правиш хубаво,да знаеш от мен! Оправдание,че нямаш хубав крем ( дневен,нощен и серум) против бръчки имаш само ако си под 30. В противен случай се самосезирам и идвам да дудна. Тази кожа ще е с теб до живот и ако не се грижиш за нея и тя ще престане да се грижи за теб. Кожата е най големият орган в човешкото тяло и доброто и състояние ( не само на лицето) е от огромно значение за здравето! Хубав не означава винаги скъп, нали така!

И вода, много вода...

# 445
  • София
А мислиш ли, че мажейки я и помагаш да диша?

# 446
Ох,бе, Ре, като Черна станция! Хубав казвам,не мазен!

# 447
  • София
Не разбирам разликата.
С крем няма да пребориш бръчките.

# 448
Добра вечер! Имах много шарен откъм емоции ден. Преди обед наситен с  горестни спомени и тъга и с любов, мъка заради казани или премълчани думи…към ближни, които са напуснали този грешен свят.

От друга страна имах толкова невероятно-зареждаща среща с най-положителните човечки евър! Моите приятелки. Момичета, пред които няма нужда да ходя на пръсти и да премервам думите си. Момичета, които ме приемат с всичките ми странности и кривици и ме обичат безусловно, въпреки тях. Момичета, които никога не ме съдят и са до мен  в добро и зло. Момичета, с които съм откакто се помня като съзнателен човек. Момичета, с които сме си дали клетва за вярност, която е по-силна от брачен обет. Признателна съм, че ги имам, че се имаме, аз тях, а те мен!
Щастлива съм, че и в тази тема намирам сродни души, които топлят като родопско одеало в снежна нощ и умеят да те вдигнат на ангелски криле. Хубаво е да знам, че ви има и, че сте точно такива, каквито сте! Heart Вие си знаете кои сте!
Връщам се да ви прочета и да се заредя за утрешната каторга... Положението е... и се търкулнаха дните, отново по следите си лански...
Хубавото е, че има такива паузи от сивото, в които озъзнаваме, че имаме нещо ценно и специално и то ни зарежда за неспирната въртележка, наречена живот!

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 19:34 от Caramella

# 449
  • тук и там
Аз се мажа редовно с разни мазила, ама да ти кажа Сис-файда не съм видяла..Та не е като да съм се оставила без крем, имам минум 5 бр , ако взема да броя и лосиони ,тоници и т.н и бройката ще стане голяма..Да не говоря за масата пари дето съм хвърлила през годините..
Ами -с красива кожа съм само на снимка..като натисна "Красота незабавно" на хуауеичето ми..Иначе -пори, белези, тъмни петна, бръчки, отпусната кожа-от всичко си имам.. За това си ползвам функцията на телефона..или се гледам без очила.( без очила съм идеална!)

Направих кекс, и пратих малкото да раздаде на съседа македонец. И те са ни раздавали  на празници.
Върна се малкото и каза,че човека му благодарил, прегърнал го и му дал 20 евро..Blush Нашият си ги взел. Викам на ММ -отивам да ги връщам, той вика-ще обидиш македонеца.
Отидох де, ама той каза,че ги дал от сърце и за малкото били , да се почерпи .Та брах срамовете де.
Пратих малкото да раздава за задушница, то с пари се връща..Добре,че само до македонеца го пратих, иначе на търговия щяхме да го обърнем и малкото не знам с колко пари можеше да се върне..Grin

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 10:40 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт