Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 240
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 450
Сис, хидратация, сън , движение, вечерна рутина с поне две стъпки и слънцезащита са другите неща, които се отплащат на лицето. Сега и масаж си правя с една ел четка, голям кеф, тя и за почистване има програми и за под душ става и с едно хубаво олио за почистване е супер. На Бюти концепт е, препоръчвам я горещо.
 Има ли бюджетни гръцки марки, които се продават на Промахон? Ама и да имаш добри отзиви.

# 451
  • Пловдив
Кайсия, красавец! ТМ не е българин, нали?

# 452
  • тук и там
Чист българин, Мисти-ама и други са ми кавали че не прилича на такъв(каквото и да означава това)
Благодаря за милите думи за моето гардже.Heart

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 18:54 от Кайсия

# 453
  • София
Много е хубав младежът на Кайсията.

# 454
  • Пловдив
Ясно, Кайсийка Simple Smile сори, ама детето ми заприлича да е със западни черти.

Сис, ако почна да ти говоря аз ква козметика ползвам, т.е не ползвам, ще припаднеш още на първото изречение Stuck Out Tongue Winking Eye
Не те разбирам...не разбирам и тая мания по мацотене с какво ли не...ама аз не мога дори да запомня кое слвс кое се слага...та тъй.
Имам сал 1 серум с вит.С и не го слагам редовно.
Хубу, че съм младолика Sunglasses  и лежа на тая кълка Wink

# 455
Мисте, винаги съм казвала, че от българчетата по-красиви няма. Виждаме живия пример. До ти е здрав, Кайсийке!

# 456
  • София
Е, чак пък. Красиви са ни децата, но и на другите нации са.

# 457
На мама гарджето е лебед. Независимо коя е майката.

# 458
Има Бобч, но на различните марки, различни неща са добри. С изключение на цветната козметика,там всичко е много зле. Кажи какво търсиш и ще се опитам да препоръчам!

Мисти,няма нищо по-хубаво от подържана,  гримирана с вкус , подходящо облечена и добре ухаеща жена ❤️! Такава жена никога не би могла да е грозна.

# 459
Е, на вкус и цвет товарищ нет.

За мен други неща правят една жена красива Simple Smile

Нищо не свърших днес. Не, че бях планирала кой знае какво, ама освен да крещя по домашните друго не направих Cry

# 460
  • Пловдив
Сиско, съгласна, ама не е моето...Линчувай ме, ама ходя без грам! грим. Не смятам, че това ме откроява толкоз. Така се харесвам, така съм свикнала. Спирала слагам на повод.

# 461
Мисти, сигурна съм,че въпреки всичко, което упорито не правиш си много хубава! Я сега си представи,че почнеш да го правиш ....

# 462
Грим рядко слагам,но бях започнала да се вманиачавам по парфюми.Покрай Шефа намалих използването им,но започвам да наваксвам.Знам,че на много хора не им е приятно,и затова се съобразявам с количеството, което си слагам.
Шефа пак е унил и сънлив.Ще хапна набързо и беж в леглото да се гушкаме.

# 463
Милото шефче. Утре да се събуди здрав и бодър. Останалитр болни също, и малки, и големи.

И аз не се гримирам. Хем нямам особено желание, хем и не се справям добре и никога не съм била доволна от резултатите след редките опити. Крем използвам, без него след почистване усещам кожата много опъната. Нисък клас е, не съм убедена, че е съвсем правилно подбран за кожата ми. Преди по-често слагах спирала и молив, после очите ми започнаха да сълзят и вече много рядко слагам.

# 464
  • Пловдив
Мисти, сигурна съм,че въпреки всичко, което упорито не правиш си много хубава! Я сега си представи,че почнеш да го правиш ....
м не...няма да съм аз. До сега не почнах, та сега ли? Grinning  не ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт