Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 200
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 540
РазбирВаме те, бре, Сиросче, или поне си мислим, че Joy

Аз затова винаги казвам, ако има как най-добре е два уреда за мен.

# 541
Аз понеже хич не се разбирам с тенджерата под налягане и всеки път я използвам с огромно внимание е страх, сега много често експлоатирам маминия пот точно с капака под налягане. Месо, картофи, ориз, царевица, боб, леща - много бързо става. Фраерът не ме впечатлява чак толкова. А къде държите по два уреда? Или вадите и прибирате?

# 542
Аз вадя и прибирам уреда под налягане, фраерът го ползвам ежедневно, многократно и стои на плота.

# 543
Троле, ти трай сега 🤣
Два уреда въобще не са ми опция. Не мога да си разтегна кухнята.
По тоя повод, искам кухня като на Левон Хампарцумян. Има, няма 1 декар 🤪

# 544
Ех, ама си скромна, Сиросче Simple Smile

# 545
И аз нямам място за отделен фраер. Няма и къде да го прибирам. И пари за него нямам Grinning
Но си има предимствата той.
Новата вещица ще се представи ли, или да отгатваме Laughing

# 546
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще си взема почивка значи Sad Sad Sad 
чета кометара на кло, следващите гледам като теле в железница, защото явно нещо пропускам, връщам се назад - мос е писала за шал... успокоена продължавам да чета - стигам до пост, в който се споменава джунчето, връщам се да видя къде е писала, не го намирам, връщам се пак назад - няма поста с вълшебния прашец за джун.

трие се по-бързо, отколкото се пише май. Sad Sad Sad
кло, обяснила съм го на фенката и на целокупния български народ - навсякъде, освен във форума, главната буква в началото на изречението е автоматична.
и във форума е автоматична от телефона, но не и от компютъра.
аз съм сравнително грАмотна, но силно енергоспестовна.
моето е от мързел, а Той е нелечим!
ГУШ.

# 547
Кое говедо докладва пак и отново?
Баси, най-мирната и спокойна тема във форума сме, и пак на някой това му бърка в здравето явно.

# 548
не обиждай говедата!
те кротко си пасат, а тук някой хапе ли хапе.... Sad

# 549
Е стига вече!!!  Imp
Сирос, като раздигна тийна от компютъра ще копна и ще кача в скрит текст, от телефона ми е зор.

# 550
Фраер ползвам предимно за полуфабрикати вместо фурна, става по-бързо, както и за цяло пиле, излиза страхотно като грил, много сочно без накисване, и картофки естествено, крилца, риба сьомга също става, по-дебели парчета. Тиква и патладжани пекох, ,ограничен репертоар. Тези дни мисля да пробвам дали стават печени чушки и мъфини някой ден. Fork And Knife

У съседите работят навън майстори и един се прави на Майкъл Джексън с високите нотки и хълцането, как пък не огладняха за обяд да се приберат Rolling Eyes

# 551
  • Sofia
Прибрах си прашеца! Hug
Ако е трито от доклад - много ви здраве от Джунчето! Rage И си го прочетох, и си го взех!
Оф, мъча се днес да съм домакиня и да свърша нещо полезно като размятане на пране между пералня и сушилня. ММ сготви, отказах се да чистя... А едно време как ме успокояваше домакинската работа. Rolling Eyes
Ставаше и днес да идем по баирите, чак ме е яд, че се отказахме заради времето.
Мисля да дам за рециклиране или към някоя организация за помощи мои дрехи и палта. Искам да си направя капсулен гардероб, а и мисля, че ще ми се отрази добре на нервите такова разчистване.

# 552
Уинде, не е спешно, когато можеш.

Юнче, на мен ми олеква като разчистя, да се разбира поизхвърля. И аз искам капсулен гардероб, но хич ме няма по тая част. За сега, ще продължа с дънките и тениските.
Искам пак на токчета, сака, ризи. Ех, носех рокли, поли...

# 553
нещо не ми се получават полуфабрикатите във фрайера. Sad седат като бледи вампири, изпечени, но нямат вид.
https://lacasa-egy.com/product-details/kenwood-airfryer-38-l-150 … PBSBoCfvoQAvD_BwE
подскажете как да ги направя да изглеждат добре.

# 554
И аз гледам като теле в железница. Изкарах един сън, скролвам ли скролвам между страниците. Чак като прочетох стринЯ ДобринЯ престанах. Грешката не е в спящия ми мозък.

За капсулния гардероб, днес изръсих миУто. Дънки и два пуловера. Това, че единият е пепел от рози, а другия керемиден, ще го преживея. Исках в много светло зелено да бъде поне единият, ама пусто съм расла и ръкавите ми идваха поне с четири пръста по-къси на него. Капсулата ще почака.

Общи условия

Активация на акаунт