Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 204
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 525
Интересна вещица се е появила Simple Smile

Сирос, метнах ти едно подробно ЛС да не досаждам тук пак за кукърите  Simple Smile

Само да кажа, че на този черен петък няма да се учудя, ако има още по-добри оферти, защото ги пуснаха и в Емаг, и в Технополис. Аз вече година се чудя дали ми трябва и един отделен фраер.

# 526
Хм, хм Simple Smile

Кафепия и доработвам мъничко, после мисля да се отдам на четиво.

# 527
  • Наблизо
Оо нова вещица Simple Smile

Да ви питам,устата ми е като суха нива през юли.Не знам какво да си взема,какво балсамче.имате ли любими?

# 528
И аз мисля за четиво, Бърди. Преди това порция пиле зеле 🐷

# 529
Ние бяхме на зеле с кайма Simple Smile

# 530
  • France
Винаги има нужда от нова вещица в отбора. Ту за вещерски прашец, ту за друга помощ.

# 531
И хайде моля, стига с тия вещици. Отдавна тук е царството на таласъмите и козирозите.
Ако ме разбирВате

# 532
Ох, бе Joy
Таласъми такива рогати Heart

# 533
  • Наблизо
Аз зодиакално съм крава-таласъм тогава

# 534
  • София
Бюти, мед преди лягане, вазелин, но най-ми помага ХА на инжекции. 0.5 или 1 не те прави на патка в устата.

# 535
Седнах да отдъхна. Прибрах цветята, избърсах вратопрозорците в хола и спалнята и се скапах. Дояждам крем карамела и продължавам.
Новия пот с комбинирания капак го гледам в една група, като с замисля - спестява малко място, но това отвиване, завиване на капака за запичане ме навежда на мисълта, че по-лесно ще сдаде багажа, а и няма как да стоят двата капака, така че пак трябва да му се търси място. Аз съм с дуо крипс 8 литра, може да сготви много и малко, каквото се налага. Когато ползвам фраер  капака даже ми е малък. Например пилешки хапки с корнфлейкс трябва да ги пека на два пъти, в тавата на фурната е веднъж.  Пържоли се събират само по две.  Баница не бих пекла в него, ако ще трябва да я обръщам - мерси няма нужда, или мъфини. Аз и таки ги пека на два пъти по 12 броя, ако трябва в ЕТИ по 4-5броя, че и да ги обръщам няма да стане. Аз съм от мързеливите - излишните движения си ги спестявам. Сега чета в групите за бавно печене на по-големи парчета месо/пилета след накисването им в солена вода. Това ще го пробвам някой ден. Като цяло пота ми е изключително удачна покупка, но за някои неща си ползвам фурната.
Не може само таласъми, козирози и бла, бла. Вещици требе да има за разнообразие и прашец да ръсят щедро 😊

# 536
  • France
Важното е да могат да боравят с тиган, алиби и черни чували. Че като ни ядосат недовършените да има на кого да свиркаме Blush

Аз от снощи съм мега ядосана на един недовършен. Слава Богу, не на моя, а на една приятелка. Ама толкова се вбесих на неговите изцепки, че чак се цупя на моичкия. Ей, тъй - по полова линия.

# 537
Ех, не ме разбирВате значи.

Уинд, кажи за пилето. Гледах нещо подобно преди, но ми се губи. Помня, че след това гърдите на пилето бяха сочни.

# 538
Как вещици, феички 😁

# 539
  • София
Ох бе Фили, по полова линия 🤣🤣🤣.
И аз се сдърпах с моя. Нещо ме издразни.

Общи условия

Активация на акаунт