Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 209
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 510
Сирос, чакай черният петък.
Аз съм много доволна от моят, но ако имаш кукър, може би е най-добре да вземеш само фраер.

# 511
Сирос, мда, иначе с удоволствие бих метнала една патка в плик. Тук май цяла още не съм виждала. Вчера някакви странни птици видях в арабския магазин, ама така и не разбрах какви бяха.

Birds, и на мен ми се струва, че тиганЯт ще помогне в твоя случай. Joy

Фил, много е гадно, когато в женски колектив трябва да се оцелява като в кокошарник.

Какъв е този еърфрайер с два реотана? Искам да си взема някакъв, не знам какъв обаче. Да става за пържоли, зеленчуци и принцеси.

# 512
Ени, благодаря за предложението! И това е вариант, ще помисля.

Мьос, покажи ни ги някой път, много обичам да гледам такива неща, но така и не се научих да плета.

Попи, накрая ще проведа бързо лечение с тиган на всички пациенти, да се кротнат най-сетне, щото много ми писна.

# 513
Ефи, желязото не е излязло още, ще видим каква е. Тя диетоложката ми поиска изследвания и така лъсна работата. Но ще ми направи режим според типа анемия.

# 514
Мерси, момичета, но само Еър фраер не ми трябва. Рядко ядем такава храна, затова се чудя на нещо комбинирано.
Ули, не да се мие в миялна, а да се свали от корпуса и да се измие в мивката. То ако не се сваля, не виждам как ще се измие. Пообърсване със салфетка... Ми не.

# 515
Мьос е магьосница с куките и шишовете 🤩
Ули,ако не се лъжа,и на про съда е с дръжки.Затова и него гледам.Приветствам предложението ти за Косори с двата реотана!Много са доволни съфорумките, които го имат!И питки без обръщане се пекат безпроблемно.Ако някой ще поръчва,от бг сайта,да каже,знам кодове за -10% за всичко тяхно.

# 516
благодаря фил, ласкаеш ме, ама съм като питбул понякога Simple Smile Simple SmileSimple Smile
и аз не разбрах кой и с какво ме е "четкал" в модераторската, но предполагам, че е фенката с главните букви. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
всички други се отказаха, като видяха, че не им обръщам внимание, лидерката на глутницата се отказа, като ѝ намекнаха, че ако продължава ще се изнесе на топло Wink в Бананландия, само тази продълки да рупа. Simple Smile жива и здрава да е. Simple Smile

Същата. Ditto. или нещо от сорта. Но след коментар от Бор_яна и мен, трите поста бяха преметени, най-вероятно от татти, той след това писа. Ама аз взех, че докладвах на Добри. Да знае, че онази е яхнала метлата. Чак и за продължението на темата за спомените беше писала, отбелязвайки, че когато искаш, може да използваш главни букви. Няма да я коментирам повече. Явно е, че върви след теб на всякъде.

# 517
Сирос, най-бюджетният вариант е моят уред. 5,7 литра / малкият модел/, би трябвало и на вас тримата да ви стигне.
Ако не се лъжа Уиш, Ули, Кло и Уинд си взеха от него и са доволни.
На миналият черен петък го пуснаха за 300, сега предполагам ще е малко повече, защото вдигнаха малко цените.
Капака под налягане се мие. Капака за запичане се забърсва, но за една година моят си е още чист, но и не пържа мазни неща аз.

Добри, не пускам палците!
Бобчи, и за теб!

# 518
Аз си взех осем литровия, защото доста често ми се налага да готвя за цялата чета, от пет човека. В големия може малко да сготвиш, ама обратното не става. Малко не ми е удобно, че запичащия капак е доста обемен. Но му намерих място върху микровълновата. И двете са в черно, та не ми вади очите.

Добри, продължавам да стискам палци.

# 519
Сиросче, значи на прима виста, защото само мярнах видеото на комбинирания капак. При него се сваля една част и остава реотанът. Частта, която се сваля предполагам се мие. Иначе запичащият капак по принцип не се мие мисля така или иначе.

Ренко, може и да си права за дръжките, да. Ако трябва да избирам две купи за мен е по-важно и удобно от дръжки.ако трбява да избирам де, иначе и двете най-добре Simple Smile

Вай, аз съм с Ево и вортекс. Комбиниран за майка ми взех.

# 520
  • sf
Неделно си предписах гобленова терапия с филм. 😁 Ще направя едни спагети за вечеря и туй ще е за днес.

# 521
Ули, ясно. Благодаря ти!
Само да кажа за дръжките. Моят няма и не ми липсват. Лесно хващам с ръкохватки.

# 522
Да,свалящата се част се мие.Сега пак ги разгледах набързо -и Ево,и Про,и Про крисп са с дръжки.
Сирос,само да уточня.Във фраера единствено "пържа" картофи, всичко друго, за мен ,по-скоро се пече-тестени,меса, ядки, зеленчуци...каквото се сетиш,претопляне на почти всичко (щото Скъпия не е фен на микровълновата,за разлика от мен).

# 523
  • тук и там
ММ май ме зарази.Пих фервекс , ама продължавам да съм на замръзване-студено ми е. ММ щял да ходи до турския магазин за плодове. Ще му кажа да вземе едно готово пиле на грил и това ще е. Нищо не ми се прави, да готвя пък-хич..

# 524
Аз от кога призовавам, балконЯ да слезе 😋

Общи условия

Активация на акаунт