Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 226
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 495
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря фил, ласкаеш ме, ама съм като питбул понякога Simple Smile Simple SmileSimple Smile
и аз не разбрах кой и с какво ме е "четкал" в модераторската, но предполагам, че е фенката с главните букви. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
всички други се отказаха, като видяха, че не им обръщам внимание, лидерката на глутницата се отказа, като ѝ намекнаха, че ако продължава ще се изнесе на топло Wink в Бананландия, само тази продълки да рупа. Simple Smile жива и здрава да е. Simple Smile

преди да ми се обадят бяхме в двореца на барон Емпейн и скокнахме и до двореца Скакини.
ще подготвя малко представяне Simple Smile

# 496
Има ли новини, Добри?

Аз реших да се разходя до лидл, то пък заваля, ама не се отказах. Там се оказа, че идеята ми никак не е била оригинална. Поне бях приятно изненадана от селф чекаута, на широко, никой не ти диша във врата, моташ си се.

# 497
Не мога да схвана къде какво е станало 🤔
Шефа лека-полека идва на себе си.Обаче тъкмо се наканихме да слезнем на двора,да глътнем чист въздух,и то заваля.Е,по-скоро ръми,но достатъчно,да ме откаже предвид обстоятелствата.Голяма суша тази година,кратери зейват на места в пръстта.
Хванах се да си подготвям работните дрехи в приличен вид,и ютията ми издъхна по средата 😬.Дано има още живот в нея,че такова точно не ми се купува.Чакам ЧП за кукър 😈

# 498
Добро утро...ъъъ...добър ден.
Къде изчезна вчерашното слънце?! Мрачно е, по някое време се изсипа дъжд за кратко, чак ме изненада. По този повод подкарах сушилнята. Не я бях пускала от месеци.

Бюти, благодаря, че питаш.
Не знам как сме. Аз отново съм с главобол, МУ е със запушен нос и кашля (бедствие направо), не спира да мрънка "кога ще ми се отпуши носа, кога ще ми мине". Чудя се един тиган по главата дали ще помогне. Майка ми не чува, слухът й е много зле. На дядо сякаш му просветна, но той не се оплаква, все повтаря, че всичко е наред. За разлика от баба, която мрънка, че кръвното й играе яко, че й е отмаляло и продължава да подкашля, но на всяка втора дума вмъква "не искам лекар". Та така,  психодиспансер в пълномащабна акция (по Карамелчик).

Някакъв екшън явно съм пропуснала, нищичко не разбрах от част от последните коментари. Но важното е всички да сме тук в пълен състав и да няма банани.

Телефонът ми се скапва, батерията изобщо не държи. Не ми е баш удобен момент за нов, нищо не разбирам, не знам какво да гледам, не ми се дават една шапка пари.

# 499
Ренкич, на кой се спря? Мен ме гложди за комбиниран, ама старият си е пушка, та съм в размисъл.
Бутнах едно пиле зеле във фурната и разфасовах една лидълска патка. Попи, не те информирах тоя път, но по разбираеми причини 🙂
Вчера взех от Лидъл освен патката, чудно яке на детето за без пари. Някой ако има интерес, да погледне.

# 500
Или Ево плюс,или Про.Не ми се дават много пари,и май нямам нужда от запичащ капак.Има нов,ако не знае 😁.От седмица някъде го има при нас-Ултима.С един капак само,с който и се запича.Сега е на промо цена,малко под 500.Ако е наличен още де.

# 501
Четох, че минус било, че не му се сваля капака. Не си представям, как се мие тогава. Вайче, ти ги следиш, Ули също, да се включите с акъл, че малко ми трябва 😁

# 502
От петък съм в страхотна вихрушка от събития, едно след друго, задъхани, все хубави обаче. Най-доброто - приключи успешно почти едногодишно лечение при едното дете, консервативно и много неприятно за тийнейджър. Но тя беше много дисциплинирана, търпя и стиска зъби много мъжки. Много се гордея с нея. Но се чувствам емоционално изтощена и искам днес пълно спокойствие и нищоправене. Евентуално ще се разходя в гората да наснимам един шал, ако светлината е добра. Евентуално.
Изпуснала съм въргала в модераторската, но видях че много е трито. Недоумявам защо в тема за въпроси към модератори, отговорите са предимно от потребители.

# 503
И обемът е по-малък,и нямал дръжки основния съд 😁.Но имало няколко опции за изпуска на налягането.И защото не се сваля,ако разстоянието между шкафовете ти е малко по-малко от 60 см,няма да можеш спокойно да го отваряш.
Мьос, много се радвам 🤗

# 504
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ули, в понеделник правят изследването. резултатите ще са по-късно.
 колко по-късно не се знае, защото е в друга болница и не знаем как се действа там.
племенничката е спокойна - хранел се, чел, играл, имал сили... това са все плюсове. Simple Smile

# 505
Браво, Мьос, радвам се! Този шал да не е твое творение?
ДобрЕ, палчетата са все така стиснати Flowers Four Leaf Clover

# 506
Добри, няма да пускам палците значи.

Сиросче, ти нали имаш мултикукър? Върши ли ти работа? Ако да, аз бих гледала еър фрайер само, от ония с горен и долен реотан
Ако решиш да е инстант пот, новият на предпродажба беше с по-добра цена от другите комбинирани. Аз гласувам за него. Доста място ще ти спести комбинирания капак. Не разбрах, кое не се мие в миялната, капакът ли?
Иначе с дръжки май е само купата на Евото така или иначе. Много е удобно, но и без тях може.

# 507
Бобчи, да не е на хранителна основа, липса на желязо?
Бърди, набелязваш си бюджет, отиваш в магазина и гледаш това което е с най-големи цифри показателите за батерия, памет и фотокамера.
Чакам с нетърпение Добри да показва палати, възвишени неща, че страстите много паднаха надолу, в глобален мащаб.
Събудих се по тъмно, викам си айде да стана да се порадвам на една дълга и продължителна неделя, да забъркам някое печиво да се събуди милото с аромат на кифлички, а то всъщност беше след 08:00 часа и ми се отщя (¬_¬ ) Сега вместо завързана закуска мисля да спретна завързан обяд, ще навивам пилешко руло. За да не ми се отще и това извадих месото да се размразява, така няма как.
Детелинки и да са по-малко хората на хапчета Flowers Four Leaf Clover
От къде идва израза,държи се като задник? Задника не е ли е едно удобно място на което сядаш,купуваш му дантели,обгрижваш го.
Вярно си е, глезим си го 😁 Мисля, че изразът е американски, където значи и магаре, което вече съвпада със смисъла. У нас влезе с киното 90-те.

# 508
Добри,стискам палци за утре! Дано се развият нещата по най-добрия начин. 🍀
Бобчи,и аз съм като теб,ако не се гримирам,но рядко го правя.
Вчера бяхме на рд от 12 до 18 и после на гости от 18 до 23. Гримирах се,ми друго си е. 😁
Сега тръпна да видя дали не лепна Синеочка някой друг вирус,че всичкото деца на този рд кашляха зверски. 😆
Бърдче,ако искаш пиши на лс за телефона. ММ може да смени батерията,ако не искаш да си купуваш нов тел.
Времето е идеално за книжка,одеалце и мляко с какао. 🥰

# 509
Да, Бърд. Плета си редовно аз. Безплатна терапия 🤫

Общи условия

Активация на акаунт