Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 224
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 480
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кло, докато стигна до форума тати всичко е затрил.
Която и да е била, каквото и да ми е пожелала, да и се връща тройно.

Съжалявам момичета, все някого и нещо пропускам, но а си знаете - всички сте ми скъпи.

# 481
Добриня Hug И моят лайтмотив в живота е като при теб, ма аз съм по-щедра Simple Smile - Кой каквото ми желае, да му се връща стократно! Аз си те обичам, да си знаеш! Пу-пу да ми се върне тройно Simple Smile
По темата- гримирам се, мъка е упражнението откакто съм с очила. Мъка е и с десетократно увеличаващо огледало, купих и очила за гримиране - мерда от сЕкъде се оказаха. Но не се отказвам. В ежедневието - молив спирала, ФД и червило - задълже! За поводи- професионален гримьор. И не ми дреме как са останалите, всеки да се носи както му е кеф. Имаше период, в който ходехме по почивки с хора, на които суетата им бе мега чужда. Бяха  и са близки на Недовършен, та като съм слизала на вечеря, ме е питал- не си ли много цветна, Карамело! Ма, бегай, няма да изневерявам на себе си, само да се впиша! Все едно да искам те да вмъкнат цвят в  скучния (за мен) стил.
 Всеки да се води от собствения си усет, на мен не ми пречи.

# 482
  • София
Абсолютно, Карамелчик. За всеки задник си има куче, така де, за всеки влак - пътници.
Важното е да се чувстваш добре в кожата си, сбръчкана, опъната или напомадена.

# 483
Сис, много сме...не мож ни вкара в пътя Stuck Out Tongue Winking Eye  Grinning
Мисте, разсмя ме от сърце Stuck Out Tongue Winking Eye

Цял следобяд се търкалям с книгата на дивана. Отдавна не ми се беше случвало да се зачета така и книга да ме грабне толкова много.

# 484
Бърълче, това за кучето и задниците не бях го чувала, много ми хареса Stuck Out Tongue Winking Eye
За мен най-важното е човек да не се държи като задник! От там нататък може да е без грим, ако иска пък да се намаже като клоун и т.н. и т.н.

# 485
От къде идва израза,държи се като задник?
Задника не е ли е едно удобно място на което сядаш,купуваш му дантели,обгрижваш го.Замръзна ми задника...обуваш му дебели гащи...
Мисля си..как се държи задник? Расте,не си харесва новите дънки?

# 486
Много хубави маникюри показвате, момичета. Няма да ви снимам моите ноктета, щото ще припаднете.

Само да кажа, че това НЕ е моят маникюр, снимката е на лака от нета.

Не е за оплакване, но! Ядох най- вкусното кордон- бльо днес. Божествено беше.

# 487
  • София
Кроте 🤣🤣🤣🤣 така си е, но тъкмо си го обгрижил и той ти пръдне в лицето.

# 488
Крот, щот дриска вероятно .
Спах от 21 до сега непрекъснат сън 😳
Джун,ето

С usb се зарежда

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 07:27 от Bobchita

# 489
  • Пловдив
Добро?
Спите ли? Simple Smile айде на закуска!

При нас ромоли...приятно.

# 490
  • София
Ами, спим. ММ го боли главата. Изглежда като мокра котка и мрънка. Шму набутам един парацетамол или аналгин в междузъбието и да става. Изобщо не знам какво чака и не пие нещо.

# 491
Добро, и мен ме наболява тиквата. И аз още не съм пила нищо, гледам на  пазен стомах хапове да не пия. Надявах се след пържените филийки и кофата с кафе да живна, ама не, ще се зоба беналгин, че задачи днес бол.

# 492
  • Наблизо
Аа ние сме на крака от 6 часа.Детето си става чинно като войник.Поне за училище нямаме проблеми.Все още не яде много,но предлагам и щипка по малко.

Ренко,как е Шефа?
Бърд,вие как сте? Баба и дядо?

Оф нищо не ми се прави.А утре съм и на работа.

# 493
Да се похваля с анемия. В четвъртък съм на хематолог.

# 494
  • France
Добри, стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Изпуснах всички снимки, да му се не види.

И интригата в модераторската изпуснах, та се чудя коя ще да е тази "фенка" на Добрито. Тя поне е такъв пийсфул потребител. Аз например хапя и дращя понякога, но нея никогаш не съм виждала така.

Попи, това ми е болката на мен. Точно се научих да бъда суетна (много, много след 20, дори 25г) и се оказа, че в моя бранш е противопоказано. Rolling Eyes Особено ако имам шеф жена. А никога не съм се обличала вулгарно или дори секси. А грим - трябва да крия сенките под очите иначе изглеждам недоспала.

Общи условия

Активация на акаунт