Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 235
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 420
  • Fairbanks, Alaska
Измих чиниите, па поседнах да си почина. Не мога да разбера как аз и тийна успяваме да ползваме толкова много чаши и чинии. 😆
Няма и да разбереш. И аз се чудя как снощи за няколко тарелки с месо на фурна, изцапах още 4 чинии, освен съда, в който опекох месото. Да не говорим, че първо го почнах с пържене-като почна да пръска.... И като съм на път съм пържил месо, ама сякаш толкова не пръска. Сега ме чака чистене на печка, но щетите са малки-голяма част от печката покрих с алуминиево фолио и то пое щетите.

# 421
  • София
Мисте, почти домашна е. Само майонезата е купешка, че ме домързя да правя.
Не съм маниак на тема шопинг, но чак минималист не съм.
Май най-много за храна, алкохол и цигари харчим.  ММ е минималист от към дрехи 🤣. Ако не съм аз, ще кара с един костюм и един чифт дънки.

# 422
Тили, това обикновен лак ли е? Супер цвят?

Обикновен е, да. Essie In Stitches се казва цветът. Странното е, че като го гугълне човек, излизат много снимки на розов лак. А той се е такъв, какъвто ви го показах- в оранжевенещо- леко ръждиво- кафеникавата гама.

ПП. Фразата, с която мога да изкарам ММ от баланс е- Трябва да купим закачалки. За протокола- при последната ни релокация имахме 3!!! ОГРОМНИ кашона само със закачалки.

# 423
Толкова далече съм от идеята за гардероб капсула,че и представа си нямате 😜🤭

50 дена до Коледа! Всеки ден заслужава подарък,нали?!!!

# 424
Подхванах цветята от откритата тераса. Половината горе долу ги поощъках, че утре мисля да ги прибирам. Повечето са мушката, че се оказаха най-устойчиви на мушици и всякакви там болести по китките, а си и цъфтят като луди. Поочупих, излишното, пресях това - онова и накрая каквото оцелее. Боядисах рафт от един шкаф, който ме чака вече над два месеца да го довърша. Сега чакам свекърва ми и приятелят ѝ да минат да ни вземат с тийна да идем до гробищата. Имам малко пари в брой, дано стигнат за цветя, че едва ли има пос устройство, после ще се изтърколя в мола - има банкомат да дръпна някой лев.

# 425
  • тук и там
ММ и щерката не са се излюпили още-нищо ново. Та какво и дали ще я свършим днес някаква не знам.
Един кекс пека , купих си една жилетка заради вас и щото ММ спи.Да спи още -аз не спя и зяпам по сайтовете. Иначе нищо на редовна цена не купувам. Може намалението да е минимално, но не е ли намалено-тцъ, не мога да се пречупя и да го купя. Отказах се от крем против бръчки, реших че положението е непоправимо,или поне с единият крем нЕма да стане,пък не съм кинозвИзда, и нямам мъни за лифтинг и др. подобни .

# 426
Кайсия, нищо не каза за маслото с трюфел. Аааааа.

Моите нокти от вчера - Мери ин кранберис 🤪

Върнахме се от пазар. Три торби. Не съм видяла никоя съседка, да пазарува толкова и да влачи торби. Само ние ли ядем като прасета 🐷

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 12:58 от Сирос

# 427
  • тук и там
Намазах си го на някакъв рустик хляб. Иначе не знам франсетата на какво го слагат и как го готвят, нито  с какво върви.
Френските снахи  да кажат. Интересен и особен вкус има, само това мога да кажа. Не припадВам от възхита, но както казах-характерен вкус има,та поне опитахме. Имам още в хладилника, то не можеш от това да изядеш голямо количество.

# 428
Много хубави маникюри показвате, момичета. Няма да ви снимам моите ноктета, щото ще припаднете.

За първи път правя скумрия във фолио във фурната. Досега все печена на скара. Да видим какво ще се получи. Спретнах и картофена салата. Довечера мисля да открия сезона на зелевите сарми.

Ренко, как е шефчето? Върна ли се към обичайното си "аз"?

# 429
Скумрия  в хартия за печене правя аз във фурна. Сигурно е същото, вкусно става.
В Нотино има намаления ако някой се интересува, грабнах някои неща аз сутринта

# 430
Не,но е една идея по-добре от вчера.Поне хапна,суха препечена филия,но хапна.И заспа докато му разказвам приказка.Ще го последвам 🥱
Сирос,почти всеки ден мъкна тобри от магазина.Ако не аз,то Скъпия.А след по-голям пазар,от Лидл примерно,е страшно.Около мен са предимно възрастни хора,никой не пазарува така.

# 431
  • София
Чироз, то и аз да живея с теб ще ям. Такива вкусотии готвиш. А иначе и ние сме прасета. Много храна се купува. Гледам поне да не изхвърлям.
Онзи ден намерих едни леко заседели гъби, имах и кайма и направих спагети, да не стават зян 🤣.  Вчера рибокът стана супер по твоята рецепта. Само малко го предобрих.

# 432
И аз съм се чудила на това с торбите. Аз друга жена в нашия блок, а сме 4 входа, не съм виждала едва да си домъква покупките.

И ние трябва да правим седмичен пазар. ММ е открил някакъв магазин за месо и риба с много добри цени (според него) на другия край на града, с големи опашки и теглене на номерца. Joy Та отиваме да си теглим номерче. Дано около него има и плод/зеленчук, че ако след това пътешествие, трябва и до супермаркет да се ходи, ще се гръмна.

# 433
  • Наблизо
Добър ви ден,пак от мен.

Попи,сигурно е турски.И ние много купуваме месо от турския.Ми двойно по-еврино е просто,а качеството е същото.Няма свинско обаче и за наденички и подобни си ходим в големия супермаркет.
Ходихме одеве,похарчих 120€.И нищо няма за ядене.Честно.Беше пълно с немски коли обаче на паркинга,а обикновено е обратното.Много им се вдигнаха цените на тях,и на бензиностанцията пак немци..При тях горивата са с 30 цента отгоре.А ходехме да зареждаме там до преди няколко месеца,редовно беше по-евтино.

Аз иначе имам капсулен гардероб и нормален.Капсулния са трите чифта дънки и 10 блузи,които нося всеки ден,нормалния всичко останало,което не нося.Наши в коя Графа спадам?

Ренко,радвам се че е хапнал и е по-добре.Моето не пожела да обядва,бяхме на лекар и вървим към оздравяване,но трябват яки носни промивки.Омммммм…

А аз пак имам възпален синозит,Айде честито антибиотик.

Добри,пак да засвидетелствам моята подкрепа.Мисля го детето..Всичко ще е наред.

# 434
  • София
Попи, в планирането му е майката, но аз съм ужасно "пущенлива" и като ми се дояде нещо не мога да чакам.

Общи условия

Активация на акаунт