Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 235
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 465
Мисте, пристрастяващо е, да знаеш. Аз почнах с малки стъпки. Първо отрязах косата, след това почнах да правя ноктите. В салон, защото да се лакирам през два три дни не е моето, след това успях да си намеря марка спирала, от която не ми сълзят и не ме сърбят очите, същото и за молива. Виж на червило съм много трудна. Но и него ще открия. Тези нови и "модерни", от които подпухват, ако мога така да се изразя, джуките не са моето нещо. Няколко заминаха в контейнера. Не искам да съм патица в устата, а точно на две такива попаднах. Консултантката, дето ми ги препоръча, толкова и разбираше.

# 466
  • София
И аз не се гримирам, дразнят ме очите, спирала понякога само слагам. Напоследък почиствам, слагам серум вечер, а през деня слънцезащита. Стига толкова. А, и почистване на лицето при козметик.

# 467
  • София
И аз не се гримирВам. Само спирала слагам. Това е моят стил . Опитвала съм и с грим, тоалет, токчета ( когато все още стъпалата ми издържаха токче). Ами не съм аз това.
Иначе се кефя на нагласени с вкус жени. Но всеки си има свой  стил, своя визия, с която се чувства себе си.

# 468
  • Пловдив
Сис, много сме...не мож ни вкара в пътя Stuck Out Tongue Winking Eye  Grinning

# 469
Мистето е като майка ми. Не може да се пристрасти никак, не е нейното.
Аз червила нося от около 5г, защото имам големи устни и все ми се струваше, че изглеждам вулгарно с червило. Гримирах се но на устните балсам слагах. После сестрата на моя мъж ме нави и почнах червило, сега имам над 30.
Кло, перманентен грим за устни има с напълно естествен тон, просто не е даже цвят, а свеж тон. Имам две огромни чекмеджета, сега се поопразниха и ще наваксам по ЧП.
Харесвам се с грим повече, аз съм си бозава, който ме е виждал знае. Никакъв цвят нямам. А бялата козметика ми е ритуал, почвам няколко часа преди лягане и постепенно се мажа.
Питах вчера моя инструктор, защо аз се потя и от ушите, а има мацки с грим. Те каза не тренират, само се снимат. Та на фитнес никога не съм била с грим, нелепо ми е.Както и на плаж.

# 470
  • София
Днес собественостъпално уцелих едно кучешко л*о на улицата. Чегъртах, мих, прах маратонки в пералнята, после стерилизирах пералнята с белина. Stuck Out Tongue Winking Eye Додрайфа ми се, гадеше ми се, осмърдя ми се душата. Вие за мацотене ми говорите тука.

# 471
Ти ли си бозава?! Ти си чисто луда!

# 472
Ти ме видя с грим и виж как не вярваш  🤣🤣
Ако бях без щеше да ме питаш дали нещо не ми е лошо

# 473
  • София
Без снимки не ти вярваме.

# 474
  • София
Като мита плочка си без.

# 475
Първото нещо, което ми направиха впечатление колежките на новата работа е, че не се гримират. От време на време една гъркиня, рядко една италианка и една-две румънки идват с по-забележим грим. Очна линия слагат само румънките. Лятото пък нямаше ни една с лак на краката. Спрях да слагам молив на очите, че не ми се иска да съм най-гримирана, като се падна да съм в офиса без източноевропейската група Joy Само бб крем, малко руж и спирала. Толкоз. И косата спрях да изправям, само начупена ходя, че тук заради влагата почти всяка изправена коса изглежда след 2 часа проскубана. И стилето-то зарязах. Сега в България си събрах двата любима чифта, порадвах им се и след като се осъзнах, че им казвам “My precious” на глас, ги върнах бързо в шкафа. Joy

# 476
  • тук и там
Аз си се клепам и тук и в БГ.
Кой както се харесва..но да, тук   не се гримират обикновено..

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 22:06 от Кайсия

# 477
Ти ме видя с грим и виж как не вярваш  🤣🤣
Ако бях без щеше да ме питаш дали нещо не ми е лошо
Грим?  Ти имаш,баСи очите и нахилената мутра! Какво си беше гримирала?

# 478
  • Sofia
Бобчи, дай повече информация за тази четка. Може и само снимка, аз ще се поразровя.

# 479
  • София
Едната ми баба до 89 й годишнина си слагаше обикновен крем за лице всеки ден.  Червилото беше задължително при излизане. Пазеше се много от слънцето. Кожата й на 90 години беше по-опъната, от тази на някои 30 годишни жени. Вероятно е и въпрос на ген. Косата си също не беше боядисвала.
Според мен си е до вътрешно усещане кой как се чувства.
Важно е да си носим красотата с класа! 🤩

Общи условия

Активация на акаунт