Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 204
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 585
Този,препоръчан от Ули
https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-air-fryer/
Говореше се,че може да го спират,но засега не са.Имат по-нов модел,със стъкло отпред,и лампа вътре.Така може да следиш процеса на готвене.А личният ми фаворит,без да съм го имала,е Cosori dual blaze,с два реотна.

# 586
  • France
Завид за Алзас. Искам да отидем един уикенд декември, но ММ се дърпа. Вярно, че е много път.
Пуснах едно пиле с ориз да се пече. И някак трябва да се извиня на Недовършений, че му се цупондря цяла неделя. Ама ако му кажа защо, съвсем ще го довърша Joy

Едно от нещата, който са ми изключително противни е донасянето. Достатъчно съм го изтрадала в реалния ми живот. Не го приемам, защото винаги има начин нещата да бъдат оправени по друг, по-достоен начин.

# 587
Фил, пожелавам ти да някак да навиеш ТМ и да отидете!
Ние със сигурност ще отидем и като открият коледните базари, но искаме по възможност и преди това да вмъкнем още едно ходене. Heart Eyes

# 588
Аз пека сладкиш с вишни, само и единствено за каката. Обещах ѝ в момент на умопомрачение, сега трябва да си спазя обещанието. А това, че едвам гледам, да съм мислила по-рано. Обрах последните замразени вишни от фризера, ако има в Л. утре щяла да зареди. Добре, че не поиска негърче, защото с него, нямаше да мога да си легна преди полунощ.

# 589
  • Пловдив
Привет, мривет!
Наспорт с вино и мезе Simple Smile сега и филийка с масло ще си припека, ако ще корема да фърчи...

Кво е ставало не схванах, ма дано е ,а добро...
Позачистих малко, перални, ся пак сушилня и как ще я изтрая да бучи незнам...искам мокро помещение като американските пък!
Не съм готвила...на непослушника правих пица с лаваш.
Правих кекс за нашите...уж за вторник е плана, ама да видим...
На кафе у братовчед ми бяхме...остава ноктите да пооправя...

И аз все се замислям за тия уреди, ама на...май това най ще ми пасне...
https://allmag.bg/product/air-fryer-oven-s-max-germany-12-litra- … sht-vazduh/339/bg
Искам да няма миризма от фурната.

# 590
  • Наблизо
Детето само ме скубе 3( и се хили ,че го прави.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 21:17 от BeautifulM

# 591
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моят фраер е кенууд, 3,8 литра, 200градуса макс, с кошница на дупки. опитвала съм направо от плика да сложа хапките, опитвах първо да мазна с олио и после в кошницата... нито те, нито картофките приличат на нещо.
излизат все едни бледи, измъчени... а без кошница изобщо не съм опитвала. не знам и дали може, че упътването е на всичките непознати езици Wink
половинката го купи и аз не знам защо. такива полуготови купуваме веднъж на високосна.

# 592
Мисте, който и уред, да избереш, малко или много миризма ще има.
Как обичам, да се прибера от кофти ден и вкъщи да мирише на готвено 😋

# 593
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
въх!!! 38!!
ще сринете балконя!

# 594
  • France
Ако ще ходим няма да е чак до Страсбург, но Колмар, Ригвир, Егишайм... с удоволствие. Май в Ригвир има един огроооомен магазин за коледни украси. Детето в мен би го посетило с трепет.

# 595
ДобрЕ, златните пръсти 💩
😉

# 596
  • France
Въх и въй! Повечето потребители не съм ги засичала нивгаш.

# 597
  • Пловдив
Мисте, който и уред, да избереш, малко или много миризма ще има.
Как обичам, да се прибера от кофти ден и вкъщи да мирише на готвено 😋
аз не...или поне не на всяка готвена манджа Simple Smile
Зимата мусака не готвя. Искам отделна кухня, надали..та сега, ако мога да върна назад нивга няма да купя фурна за вграждане...свободностояща, за да излиза отзад парата и миризмата и да отива директно в аспиратора.

# 598
Цоп Simple Smile
Да почерпя балкона с пуканки, тъкмо опуках една тенЖура.

# 599
  • France
Ядат ми се пуканки с червено вино. Не ми се готви, не ми се яде, не ми се занимава с деца...

Общи условия

Активация на акаунт