Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 209
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 600
И пак мирише, въпреки аспиратора.
Ако готвиш в кукър и не пускаш налягането, а чакаш да падне, мирише малко, не като при готвене във фурна, но мирише. Другарките с фраерите да кажат, как е при тях, но ... Ще мирише.
На мен не ми пречи миризмата на храна, дзен ми е.

# 601
  • Пловдив
Не пречи, ако можеш да хлопнеш вратата и има прозорец Wink

# 602
  • France
И на мен Hug Но майка ми не понася. Проветрява навсякъде ако ще и -10° да е навън. А вкъщи кухнята е отделно от всекидневна и хол. На мен ми е прекалено.

# 603
На мен ми носи уют. И джам и врата имам. И с аспиратора тормозя комшиите 🤣

# 604
Бърди, защо каза пуканки 🍿🍿🍿. Сетих се за рецептата на Морена за карамелизирани и май ще ги почвам, докато се допича сладкиша. Грух 🐷

# 605
И пуканки имам, и червено вино имам Wine Glass

Моята кухня е отделно, има си врата и прозорец, и абсорбатор. И понякога пак си намирисва в съседната дневна.

Пф, тия отгоре пак, отново, за пореден път пренареждат, влачат мебели по пода, чукат и дупчат. Как не мирясаха, една събота и неделя тиха и спокойна няма Head Band

# 606
въх!!! 38!!
ще сринете балконя!

А аз си мислех,че изгоних аудиторията с безкрайните ми брътвежи за кукъри и фреаери 😬
Че то мирише и от чинията/купата с ядене.А с пуканките,Бърд,да не казвам колко мирише 😂.Някой от домашните като реши да си прави,чак в спалнята го надушвам.

# 607
E няма как да не мирише фраера, като го отвориш все отива в стаята. А аромата от фурната ми е много практичен, като ме стигне в хола знам че кексът е готов, действа безотказно 😁Иначе и аз съм от тези дето отварят, навън може и бели мечки да минават.
На балкона сигурно си записват рецепти, само някой да не плювне както правеха децата едно време в киното Satisfied

# 608
Мани, Ренко. Моя МН мре за пуканки, царевици.... Откакто правихме ремонта, не се е проявявал, но го заплаших, че ще го одера, ако ми съсипе тенджерите с пържен кукуруз.

# 609
Ренко, ко да казваш, усмърдях порядъчно Joy

Сиросче, и аз като ТМ - много обичам пуканки, царевица варена, печена, на зърна объркана с масло, пармеджан и сол, абе всякак Animal Pig

# 610
Нищо не схванах кое е изтрито,кой какво е писал,но не знам защо толкова се възмущавате на балкона. Все пак е публичен форум. Ако ви дразнят може да си направите чат и там няма балкон. 😁
Ехо,балкон,елате кажете нещо интересно,че ми омръзна да чета за тенЖУри и манЖи. 😂 Ренко,шегувам се,да не се засегнеш,че то всички много докачливи станахмИ. 🤭

# 611
  • France
Оф, и мен ме пишете към добитъка, който обича кукуруз.

# 612
Да бе,Бърд,нали скоро пак прави пуканки 😁.И се присетих,как се правят в едно помещение,а после мирише из целия апартамент.Същото е и с яденето -готвиш в кухнята,но ако го занесеш в хола,и там ще замирише.Няма начин,храната излъчва миризма,не ядем картон все пак.
Няма Ени,таквоз убаво вино жулнах,че не мой ме бутнете 🤪

# 613
  • Варна
Хайде аз ще сляза официално от балкона. Не съм активен писач защото по принцип набързо и за малко прелитам през темите, пък и често се въздържам от коментари. Simple Smile

По темата за килъри и фраери не мога да се включа, т.к. съм от старата школа - използвам си котлона и фурната на стандартна печка. Мъжете тази вечер направиха хляб, аз набързо останалото- пържоли, салати, и сега едва мърдам. Една съседка донесе малко домашна баклава, като слегне храната по- късно и нея ще пробваме. Simple Smile
Скрит текст:

# 614
И у съседите, Ренко, и у съседите Joy
Тийната отгоре като беше малка редовно идваше у нас и питаше какво готвим, защото у тях миришело много вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт