Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 913
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 690
  • тук и там
Болна съм, другарки. Работата е сериозна, щом ще пропускам спорта тази вечер .Не знам какъв вирус ми лепна ММ, ами нито ми се пие, нито ми се яде, нито ми се спи-нищо не ми се прави,само ми се лежи..
И моите спагети вечерят.Убийте ме,ама  накарах каката с един фикс на Маги  за спагети болонезе да направи соса,аз не мога да готвя днес просто..

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 09:28 от Кайсия

# 691
  • USA
Абе де са презокеанските девойки?
.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 03:51 от SkyBlue

# 692
Скайче, много неприятно, важно е, че е с щастлив край! Запали една благодарствена свещ, пални и една цигара (ако пушиш) и си сипи за здраве Simple Smile Hug А утре да ни заредиш с изгреви, залези, може и маси Heart
Кайсийче, оздравявай бързо!
И за Бърди се радвам, че са се наредили нещата, за които се тревожеше.
Аз съм толкова скапана... след работа измих 70-80 квадрата камъняк, ся съм кат' счупена змия и искам да си лежа, ако може и да дремна. Ма, Убавците още не са се прибрали и тепърва ще редя маса...

# 693
  • Пловдив
Ау, Скай...Hug Пилотът е герой! Вие също! Дано не се повтаря! Heart

# 694
Скай, настръхнах докато те четох! Права е Карамела, послушай я. Прегръдки от мен.
Добри, продължавам да стискам, дано да е фалшива тревога, да е леко и бързо лечимо.
Аз сварих 5 картофа в ЕТИ, после опекох паламуда вътре. Днес купих и люти чушки, та стана положението ядеш и ревеш. Вкусно беше, риба остана за утре за обяд на тийна, ама салатата свърши. Сега си допивам винцето и отивам да заема хоризонтално положение. За днес толкоз, излишни движения повече няма да правя, само ще листя страниците на книгата или директно ще заспя.☺️

# 695
Скай, звучи много страшно. Радвам се, че всичко е приключило добре!

Вай, на колко кафета закръгли деня?

Паламудчеее, ммм.

Забърках сладкиш с бисквити и шипков мармалад, обаче сега нямам търпение да го чакам да поеме. Прасешка история.

# 696
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не ми се пише в политически теми, но ме напъва да попитам.
попаднах на тази новина от 2020, имате ли спомен да се е мяркала в българските новини?
как всъщност са обяснили причината да не приемат декларацията?
за САЩ пише - първата поправка, въздържалите се казват, че е заради свободата на словото, а Украйна?
https://peoplesdispatch.org/2020/12/21/us-ukraine-vote-against-u … irccfCOKxDeJ62VEY

# 697
Не знам Вай до колко е стигнала, но аз съм на три ,ама двойни кафета. Взех доста да прекалявам напоследък. В този ред на мисли,търся си хубава кафемашина. Похвалете някоя,за която няма да е нужно да продам бъбрек.

# 698
  • France
Оле, Скайче, ако знаеш колко ме е страх от такива неща. Много! Важното е, че всичко е наред. И аз съветвам да си пийнеш нещо за здраве. Да ти се стопли гърленцето.

# 699
Скай, добре че е минало!

Бърди, 4 + тортичка вместо 5-то, реших че с 5 няма да заспя тази нощ Laughing

Добри, мяркат ми се новини във фейса на различни езици, но на това не съм попадала.

# 700
Не е мръднал, не знам колко време вече. Омммм е положението.
😸

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 22:37 от Сирос

# 701
  • Euskal Herria
Медитира. Wink

# 702
Добри, много интересно. Нямам спомен да съм я чувала по тукашните новини. Ето това изречение само е за мотивите на Украйна: " Украинското министерство на външните работи също твърди, че резолюцията е проруска пристрастна като причина за гласуването срещу резолюцията. Русия обаче вижда въздържалите се и гласовете против резолюцията като утвърждаване на десни пронацистки сили в тези страни. "

# 703
Хехе, Кили разцепва. Голям е образ.

За резолюцията не съм чувала или поне  не съм обърнала внимание, но работата е малко "нацистите викат дръжте нацистите".

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 21:59 от Birdflower

# 704
Сисун,ние сме с робот Магнифика на Делонги и сме много доволни от него. Вярно,голям е,но разликата от току що смляно кафе и такова от пакетче е огромна. С капсулите аз също го харесвам кафето,но ММ не. Всъщност аз пия по 1 или максимум 2 кафета на ден,но той пие по 5-6-7.. 😆 И преди лягане пие кафе и не му действа изобщо.
Скайче,дано повече не се случва. Било си е екшън,но важното е,че сте се разминали. 🤗
Оздравяха ли дечицата? Аз утре ще пращам моето на детска. Трябва и ваксина да ходим да слагаме,но ще видя кога ще е.

Общи условия

Активация на акаунт