Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 907
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 705
Мислех си за отделно мелачка за кафе! Имаме една , но е стара и не работи добре. Аз капсули също не харесвам.

# 706
И това е вариант. Аз бях против робот,защото съм чела,че искат много често обслужване и мислех,че се обезсмисля идеята. Този не иска нищо,само вода,кафе и да се чисти контейнерчето,но то е на 3-4 дни веднъж. И Синеочка се научи как се прави кафе и много обича сутрин да ми прави. 🥰 Само натиска едно копче.

# 707
Със сетни сили ви дочетох. Егати и началото на седмицата. Дано оцелея до края ѝ. Прегръдка за всички, които имат нужда!
Добри, продължавам да стискам палци. 🍀
Скай, това го преживях с първото ми качване на самолет. Дано ти е за последно такова изживяване. Прегръдка и за теб ❤️

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 17:07 от 🧡 Clo 🧡

# 708
Сиси,и от мен глас за Делонги Магнифика,имахме,но я занесохме в сервиза за почистване и....й таковаха м"""мата-смениха й частта,дето се вади и почиства с друга,дефектна,а моята си беше наред и я взеха .Дигнах пушека,но понеже не дават документ за извършен ремонт, нямаше как да се жалвам в КЗП.
Сега сме пак с Делонги,но с ръчна ръкохватка !Без капсули,а с мляно кафе!
Скай,затуй не се качвам на самолет!😄
Добри, стискам палци!
Ние купихме хладилник,ма няма кой да го напълни!😄
От мен толкова!
Живи и здрави да сте!

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 19:36 от Veselina Ivanova 610776

# 709
Добро утро!
Дано днес е един по-спокоен ден, че вчерашния екшън ми се отрази на съня.

# 710
  • София
Добро!

Четох вчера Скай, тамън да пиша и ме подхвана домашната вихрушка. Звучи ужасно, добре, че е минало.

Днес съм ХО. Трябва да пиша нещо гадно, да чистя в допълнение, да пера и да готвя. А носът ми тече за разнообразие. Все пак не е текъл от близо седмица.

Аз съм с Делонги Аутентика, от над пет-шест и повече може би години е. Препоръчвам Делонги с три ръце. Приятели си взеха Манифика, защото харесаха нашата машинка. И те довлЕ.

# 711
  • sf
Добро утро! Още се излежавам, даже кучето спи 😆 Тийнът уж щеше да тича в парка рано рано, ама такъв дъжд се изля, че май се е отказал.
Ще спретна нещо за обяд, ще врътна един моп и ще помързелувам преди работа.

# 712
  • Наблизо
И аз съм за Делонги,имахме Манифика,но я продадох.Заемаше ми доста място,дразнеше ме задължителното прочистване преди кафето,иначе прави супер кафе.В момента сме с по-мъничката Крупс и също сме доволни.

Стискам много много палци,Добри!!

Скай,това е ужасно,но господ е бил с вас или каквото провидение има на тоя свят..

Детето събуди целия вход.Събуди се ужасно кисело и повтаряше само мама,ревейки.Е,сега св наяде,усмихна и си играе спокойно.Можело значи! Че и други думи казва,освен мама!

# 713
  • София
Скай, съчувствам ти. Страшничко си е.
Но все пак си остава сигурен транспорт.

# 714
Добрютру!

Кло, в твоя отбор съм, не ми отваря компютъра...

Сиси, ние сме със Саеко, втора ръка от осем години някъде. Два пъти е била в сервиз плюс смяната на консумативи като уплътнения и прочие, но тях вкъщи.
Аз не мога да си представя да дам толкова пари за нов автомат просто.
Минусът е, че заема място. Друг няма за мен. Почистваш контейнера на 12-13 кафета, добавяш вода и това е.

# 715
Моят ден започна пак с екшън. Първо ММ си оставил телефона и алармата му звъня около 10 мин в 4:20,до като той е в банята. После съм заспала,в 6:50 ми пише да ида да го взема от работа,че имали само за 20 мин,но изпуснал служебния автобус. Отивам аз,вземам го и на връщане на най-оживеното кръстовище ми угасна колата,светнаха червени лампи,загуби се хидравлика,всичко... Детето спи вкъщи самО,препотих се до като хванахме такси да се приберем. Писва ми от тая кошница,честно! Ся пия кафе и се чудя дали да не си доспя,пък той да се оправя.

# 716
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
скай, не го дръж в себе се, пийни нещо и разкажи за страха си на някого.
когато се поуспокоиш ако искаш го разкажи и на децата.
като шега ако ти се получи.
като се посмеете заедно на страха ще е по-лесно да го прегазиш.

# 717
  • София
По повод на преживяването на Скай се сетих за един виц, който четох във форума.
Ситуацията е като описаната от Скай. Стюардесата се суети: спокойно, спокойно. Малко турболенция и въздушна яма. Нищо страшно. Спрете да крещите. Аууу, ама ти си се наакал. Ето нов панталон. Хайде сега, вижте си уредите, а аз ще отида при пътниците.

# 718
  • София
Добро утро!

Да останат в миналото всякакви болести, екшъни, турболенции и т.н. от сорта! Нека ни бъде усмихнато и спокойно на всички! Nature Partly Sunny Flowers Fallen Leaf Flowers Four Leaf Clover

# 719
Скай, ужасяващо преживяване сте имали. Важното е, че всичко е завършило добре. Подкрепям това, което е казала Добри. Гуш.
Като споменах Добри... Стиснала съм силни палчета за милото дете.
Сис, преди няколко месеца и аз бях в дилема каква кафе машина да си взема, като чудежа беше дали да е автоматична или ръкохватка. В случая Делонги Магнифика или Делонги Дедика. Заложих на ръкохватката и бих казала, че съм много доволна. Заема малко място, кафето е чудесно, бързо се приготвя и почиства. Вярно, не е натискане само на едно копче, но не ми тежи. ММ даже започна да се изживява като бариста и да следи как точно да се направи млякото за капучино, пък за флат уайт, че и сърчица оформя. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт