Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 002
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 90
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
карамело, не съм ти идвал ана гости, но тишлайфер съм оправяла. Wink беше наопъко, а душата ми не е толкоз артистична, че да го допусне.

и в музея на Чудомир ги накарах да обърнат ковертюрата на леглото, че беше наопъко.

а сега де! кОвертюра или кУвертюра?

# 91
  • Mediterraneo
Добре, с У.

ЗдравейтИ!

# 92
Добринньо, да ми дойдеш, каквато си оправна докато ти сервирам кафето, нов ще ми ушиеш Hug
Инак моят не беше наопъки а на криво Joy Ама го разкарах, нЕма 'си дразня гостЕто Stuck Out Tongue Winking Eye
ПП С  "У" кат други Убави работи Joy

# 93
уФ! винаги съм мислила, че идва от cover и затова е с "О".
ще се поправя Wink

карамело, идвам си за нова година Simple Smile ще си нося покривката, за да ти прикрия срама.
и кафе ше си донеса - търкиш махауик масбут Wink медиум роустид.

# 94
  • София
Не идва ли от френското couvrir?

Имам само два коледни тишлайфера. Единият е светиня, баба ми ги бродира и съм готова човек да убия за него. Другият е явно някакъв евтинджос, изпрах го и му паднаха звездичките. Запазила съм го да го нафича за украса-панделка.

# 95
# 96
Добро утро!
Създали сме си ритуал с дребния, всяка сутрин да го слагам в люлката, а аз да се наслаждавам на своите 5 мин, в които си пия кафето. Днес е особено запленен от ръцете си. Гледа ги в захлас и от време на време подскача възторжено. Всичко това под акомпанимента на детска песничка с Тодор Колев - "Изсмислил Даниел Дефо, гееерооояя Робинзон Крузо, изпратил го на остров сам, далече в Тихи океаааан".
Пет минутки идилия. Heart

Мисти, стискам палчета!

# 97
  • тук и там
Добър ден! Що да не ме събудят още в 7,30..Отсреща има офис сграда, дойдоха градинарите явно,щото бръмнаха с косачките и машините за рязане още сабахлян. Моичките спят,чак им завидях как може да спят при такъв шум-ама факт, получава им се !
Подканям Уиш да се яви..Ако трЕбва ще забъркам за нея специално от Хелоуинските сладки, които впрочем на вкус се оказаха по-зле ,от колкото на вид,ама ко'т такова.

Пердета и завеси нямам никъде.С щори сме..Иначе харесвам, ама не мога да си ги причиня.
Имам ядове с интернет връзката нещо..

# 98
Прочетох Добринините размисли, Карамеловите тоже и ся... кат ми се врътна една думичка- ковьорче ли, кавьорче ли бе? Ама що праЙти тъй ся, рано сутрин дами предизвиквате стрес 🙄🤣 ОтидЕ, цял ден ще го мисля 🤭🧐
Фичи ме една глава, обаче само вдясно🤪 и не постоянно, ами в разни позиции/ не смеем се наведа/, за прокашляне също ми пречи. Ми кво ли ми е било наред, че и главобол кат хората да заимам. Мне. Вдясно онли. Ми хубу, ще поумнявам вдясно повече 😂 Турих си диагнозата, допивам кафето и малко, бутиково ще позачистя..
Килито как наднича 🤣🤣 изпод завеС.. същи тайгър 👍

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:13 от Thirteen#

# 99
Трета подред безсънна нощ и после бач!
Трябваше Хелоуин да е днес, имам перфектната маскировка на зомби.

# 100
13, кОвьорче е Wink което ме връща в начална точка - що кОвьорче, а кУвертюра?

имах колежка, упорито казваше кОрабийки, защото с У било цинично. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 101
  • тук и там
А аз днес чакам пратка по  кОриер . Тъй де-да не звучи цинично..

# 102
Ууу, тъз па.. Кво и е виновна думата 🤣🤣 В главата и такива пОмисли преминаат, думата и виновна 🤪

Сис, не го вярвам, а и тъй да е, сигур маскировката клонИ към полуспящата красавица 😍 Да не сме те виждали, да повярваме, но не успяваш.

Из Хелоуина вечерта- на касата съм с още една колежка- гръб в гръб работим. И чувам -я, дай една кутия розово Оме 🤭😡 Ма както не си бях отваряла устата някъде около пОлвин час, тъй сама са отвори 🥴 Скорострелно като попарена се обръщам- девойка руса, уж без маскировка, но с порядъчна шпакловка 🤣 Питам- на кой го казвате това. Тя ме гледа като застрелян защитен вид и..- Ми, на нея 👀 Малей... Огън и жупел от моЙте очи заФърчаха.. Питам- учтива форма говори ли ви нещо? - Говори ми, с мъжки глас отговаря русокосата. Всичко друго ви говори, викам, но не и правилният глас.. Ма, я не ме занимавай като чух, слязох от касата на бегом... щото щеше да се случи хелоуинска страхотия ако бях останала..

# 103
13, такива са и при нас,същите. Уж моден бутик! Говорят масово на ти и се държат сякаш съществуването ти се дължи на благоволението им.
Позамазах положението с грим. Уф,някакви мравки са се завъдили в кухнята на магазина!

# 104
пък аз като чуя "курабийки" все за кантар се сещам. що така?

Общи условия

Активация на акаунт