Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 851
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 855
Има дни, в които си мисля, че му хващам цаката как се гледа малко човече, в други пък се чувствам като пълен провал. Днес е един от другите дни. 😔

Сиросче, сакото е страхотно. Хвана ми очите.
Имам мераци аз за един Dyson Airwrap, ноооо с цена като за евтина кола втора ръка, мисля да си остана с искането.

# 856
Сис, хубаво е. Тъмно синьото и червеното обаче са топ, аз бих грабнала червеното, че бежово не ми прави контраст с цвета на косата и лицето и ме измива.Мен.Конкретно.

# 857
  • София
Всичко черно изхвърлих. .
Една рокля имам само.

# 858
  • Sofia
И от мен глас за червеното освен, ако нямаш резерви, че не ти отива цвета. Иначе и аз съм от скръндзите, бих му се любувала отстрани.
Удължените сака са ми слабост и са много комбинативна дреха.
Мид, Hug

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 20:47 от Child of June

# 859
Хлъц и наспорт! Wine Glass
Нищо не разбрах, кой, какво и най-важното защо?! Ние сме готина тема, моля ви не си дърпайте плитките!!!
Сирос, сакото е страхотно.
Аз списък нямам, макар че трябва да купувам тример, щото тийна иска да маха мустака/то па един мустак, ама с тийн спори ли се/, копчето за пара на сравнително новата ми ютия/май мина година, а дали не и две/непрекъснато потъва, стои все едно е натиснато постоянно/, мога още да изброявам, но най-важното ми е има ли черен петък за цените на ламината. 30 квадрата трябва да купя за две стаи. Фирмата, която щеше да ми разчиства мазето нещо се скатава, аз пък имам неща които искам да смъкна в мазето за да мога да разчистя и започна ремонта на хола и спалнята....
Оплаквам се, че се нагрухтях с наполовина полезни храни - авокадо с извара и подправки заджурках, налях си чаша вино, строих едни червени маслини усло и развалих полезната храна с малко чипс /с който загребвах от споменатата смес от купата/. Ми няма да вечерям, стига ми  толкоз,  рязко ми се доспа, а ако си легна ще се ококоря  по никое време.
Кайсия, да минава бързо и леко! Ние два пъти бяхме болни вкус и обоняние не сме губили.
На Попи и завиждам благородно за свалените кг, искам и аз, но прасето в мен явно се проявява по-добре.
п.с купих си роклА от ровито за 12 кинта, не че имах нужда, с рокли мога да ви замерям, но ми хареса, като я изпера, че вече я метнах в коша ще ви я фотна. Аааа и гердан имаше към нея дето ѝ ходи, та и него отмъкнах.

# 860
Наспорт! И без тва мий студено, а у дома са едни северняци долнигаднипротивни и още не пускаме климатици...

# 861
Ужас, Мързел. У нас пускам топлото, на работа също.

Уинд, ремонт 😱

Търти, вече има рамка
😸

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 21:58 от Сирос

# 862
13, майсторка 🥰!
Бобч, и аз съм така ,но изобщо не ми пречи да ми харесва всичко в бежово-розово-кафяво. Ама изобщо да не ми отиват тези цветове 😂

# 863
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
преди ден-два някой показа един печен карфиол, мммм, като тортичка беше.
по този повод си купих глава карфиол и сега се сетих, че не знам как да го направя.
ще взема да го забъркам на една царска туршия, там поне нямам отказ Wink а и на спорта добре ще се отрази.

тук има соево, царевично и слънчогледово олио. хванах се, че не знам кое е добро и кое - не. и за какво са добри/лоши.
дайте малко акъл, а?

за салатите имаме маслинено, сусамово и от гроздови семки. няма  проблем да купя всякави други, поне за проба.

# 864
Пробвай олио от тиквено семе за салатите. Убиец е!

Направих жестоко зеле с ребра и се надумках като попско дете на задушница. Сега ще ми се доспи, а след малко сме на балет, грузинския национален! Забравих си и очилата на работа, ще трябва да се кьоря.

# 865
кой спомена "голата истина за група "Жигули"?
снощи я гледахме семейно....
Я кажи откъде го дръпна този филм?

# 866
Жигулито го гледахме по НВО. Свежо, хареса ни.

# 867
  • Пловдив
Аз хванах сериал...Другият.
Шушнете за нялой комеди или развлекателен такъв, че трълър и крими са ми омръзнали.

Наядох се 🙃

# 868
В червения тренд съм с обувките. Бързоходки са и моите
Скрит текст:
Този цвят е изчерпан, но пускам линк за другите
На живо цветът повече ми допада. Сега ще ми трябва нещо подходящо червено, да комбинирам.Нямам нито една червена дреха, но пък имам още два чифта червени обувки.
Палтото на Ренко ми харесва, бих носила такова.

Отворих една бутилка каберне совиньон от служебните подаръци на МУ, които отлежават в къщи. Лицето ми пламна, като домат съм.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 20:44 от Birdflower

# 869
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кой спомена "голата истина за група "Жигули"?
снощи я гледахме семейно....
Я кажи откъде го дръпна този филм?

не го дърпах, гледах тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт