Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 236
  • 978
  •   1
Отговори
# 240
Честита и щастлива да си, Карз!

# 241
  • На брега на реката
Честита да си, Карче!
Да си здрава, щастлива, обичана и ценена! Нека момчетата ти, да те слушат и уважават!

Тави имам всякакви. От старите емайлираните, стъклени, керамични,  с керамично покритие. От всичките съм доволна, но най-лесни за почистване са ми стъклените и с керамично покритие.

# 242
  • Canada
Карзче, честита да си! Здраве, радост, спокойствие ти пожелавам 🍀❤🤗

Честити да са ви имениците, момичета! Ведри, успешни, засмени!

Кака ви днес е мома варненка, мн намръщени тез хора 😁

Виж морето го харесвам всякак ❤

Стрелях с боен пистолет, една 10-ка, една 9-ка, 3 в небитието, другите пръснати по мишената. Като за сефте толкова 😂

# 243
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит рожден ден, Карзче, здрава, щастлива и спокойна да си! Весел празник 🍀🍀🍀
Честити да са всички именници!

# 244
  • при моите деца .....
Честит рожден ден, Карзче!
Бъди здрава, много щастлива, обичана, ценена!
Днес в Правец са празнували Fasching.
Темата е била 80-те години.
Та това спретна Марти

Водих децата да ги снимам за календар от народните танци. Очаквам календарите.... Щракнах с моя телегон, но е смотан

Сипах си вино.
Наздраве!

# 245
Честита бъди, Карз. Здрава, щастлива и по-често почиваща.

# 246
  • Бургас
Благодаря ви, момичета! Стоплихте ми сърцето! ❤️ Да се сбъднат пожеланията ви и да ви се връщат! ❤️
Децата ме изненадаха приятно! Златни са ми,момчетата! ❤️😍
Наздраве!

# 247
Честита да си, Карзче Flowers Blossom. Здрава, щастлива, обичана, ценена и спокойна Hug.

Честити да са и другите с повод за празник.

# 248
  • София
карзче, здрава, усмихната, щастлива и обичана да бъдеш!
На всички именици желая здраве и късмет!
боби, дано пораженията вкъщи са малки. Разкошни деца!
fonce, много интересно занимание Grinning и добри постижения за начало.

# 249
Честита да си, Карз! Щастлива и обичана!
Честито на имениците, от здраве да не се отървете!

# 250
  • на Мелмак
Ууу, Фонси, браво за стрелбата.
Аз искам по движещи мишени. Имаме оръжие, но от ученически години не съм стреляла. Кога ли ще накарам ММ? Grinning

# 251
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се в 6.30, но наспана ....
Дано времето позволи малко разходка.
Чакам ММ днес.
Мързелива събота!

# 252
  • На брега на реката
Добро утро!

Боби, прекрасни са децата ти! Да са здрави и да преследват мечтите си! Марти е чудесна, но си признавам, че повече ми харесва на онази снимка с носията, цялата грее - някак си, нашето, българското е в погледа, очи, абе всичко!

Искам и аз да стрелям! С пистолет не съм стреляла, но с пушка /въздушна и малокалибрена/ - да!
3 години съм тренирала стрелба, но ей така за кеф, а не професионално! Дори, на 15 г. станах окръжен вицешампион и трябваше да отидем на републиканско, но в онези години, някакво си село да представя окръжния град - дори не ни се обадиха. После разбрахме, че са отишли тези от града, които останаха на 3-то и 4-то място и съответно нищо не са направили!  Blush Спомени!!!

Днес ще съм селянче, а довечера ще трябва да стегна багажа, че утре отиваме на Баня /Разлог/, за 5 дни семинар/спа и няма търпение да отида и най-после да помързелувам! Много се радвам, че ще идем, защото ако Малечка не се беше възстановила, щяхме да се откажем, а след като отказахме и Ягода - Малина преди 2 месеца, щях сериозно да се депресирам!  Уф, все да има нещо! Слава Богу, всичко е наред и ще ходим!

Хубав ден, момичета!

# 253
Добро утро!

Карзче,  честита да си на патерици! Много здрава!

И аз наспана. Снощи много весела вечер, но бара го пропуснах. Апнахме арно и си представих как вися 2 часа като кон на празни ясли да чакам изпълнителя и рязко се качих в колата и се прибрах 😆

Запалих котела...

За днес в плана е да си сменя гумите,  пазар и мързел. Времето е гняс, та не предполага правенето на нещо различно от книга и котка в креват.

Спокоен ден, банда!

# 254
  • Бургас
Добро утро!
Благодаря ви,още веднъж!

Отивам на работа,времето е гняс,криво ми е...искааам вкъщиии!!!
Охх,като малките деца съм 😭

Боби,много са ти хубави децата!
Моя малкия за поредна година ще е коледар. Лошото е,че гегата се счупи. Трябва да му търся нова.

Общи условия

Активация на акаунт