Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 250
  • 978
  •   1
Отговори
# 330
Руми, честита да си, здрава и щастлива Simple Smile скандинавският мъх е разкошен.

Какво е котлон за тераса? Simple Smile

# 331
  • София
Какво е котлон за тераса? Simple Smile
Малък, единичен котлон, който е лесно преносим Hug

# 332
  • Варна
Руми, честит рожден ден! Heart
Пожелавам ти здраве и да ти се сбъднат три желания!
Днес се прибрах от Босна и Херцеговина.
Много ми хареса екскурзията. Сараево, Мостар,Благая,Високо, и още...
Ще си разгледам галерията, но съм сигурна, че имам убийствени снимки

# 333
  • Бургас
Стейси,в бойна готовност съм за гледане на снимки!

Слушам големият да чете и учи текст на немски!
И аз май ще започвам да го уча.
Искам онлайн уроци из нета..

# 334
  • На брега на реката
2в1, чудесен план! Здравички да сте само!

Стейси, ние гладните, чакаме да нахраниш очите и душите ни!

# 335
  • Варна
Докато ми е прясно, да разкажа.
Влязохме в Босна и Херцеговина откъм Сърбия и след границата ни посрещна пак "добре дошли в република Сърбия"
В Сараево християнските храмове са около 12, а джамиите-177.
Спокойно си живеят различните култури.
Често срещана гледка е компания младежи, някои девойки с хиджаб, забрадка, другите не. Минахме през едно село, за което гидът разказа интересна история. Няма мюсюлмани в селото, но християните поддържат джамията. Плаща се на имам да служи в храм, реално на никого.
Някъде пазят дупките от куршуми по сградите

# 336
  • София
стейси, сподели и агенцията, с която пътувахте, моля. Приятелка иска да пътува сама с детето си и търси положителни отзиви за туристическа агенция. Аз съм пътувала с такава само в България и тя фалира през пандемията Blush.
Много ми е трудно да приема такова на вид мирно съжителство, мисля, че най-малката искрица може да го превърне в бомба. Надявам се, че младите хора наистина са толерантни към религията на другите...

# 337
Добро утро.
Стейси, чакам снимки и аз. Бъни, ами тя войната така е станала, на високо ниво са ги разделили.
2в1, предколедна Виена звучи чудесно.
Карз, да си починеш през отпуската.
Хубав да е денят ви.

# 338
  • при моите деца .....
Добро утро!
Стейси, и аз се нарежда за снимки...
2в1, Коледно ще чакам снимки от Виена.
Събудих се в 4 и вече не успях да заспя...
Днес ми е натоварен ден, дори 1 час ще замествам отсъстващ колега.
Следобедът ще водя Митето на логопед, след това на волейбол....
Хубав ден!

# 339
  • на Мелмак
Добро утро,

Ах, колко е хубаво, предполагам предколедно във Виена Heart
Много искам и аз Simple Smile
И снимки от Стейси.
Искам и като Съни сутрин като стана да свикна да си правя маска, туй-онуй. Или поне вечер да си създам навика да си слагам крем, масло на лицето, а не всяка сутрин да се събуждам, и устата да ми е напукана от сухота.
Ама, ей на, аз пък си оправих съдомиялната, пералня ще пусна.
Сладко от дюли ще направя и желе.

# 340
Добро утро!

Хич ме няма с вчертната рутина, все едно съм на състезание да се бухна в леглото 😆 Сутрин поне мазвам крем 😁

Спокоен ден,  банда!

# 341
Добро утро.
Нареждам се за снимки и аз. Кой каквито даде, на такива ще оплакна окото. Виена ми звучи всякак примамливо. Имам приятелка във Виена и сме се разбрали до пенсионирането да успеем да се видим. За сега 15 години не успяваме.
Да ви подшушна една тайна. Вечерната рутина за красота си я правя доста по- рано, а не точно преди лягане, щото и аз действам като Али с леглото.
Ети, сухотата да не е от сух въздух в стаята? Сложи на парното(дори и да не е включено) една мокра кърпа и следи устните дали няма да поомекнат.
Боби- леко да мине днес.
Хубав ден, мацки!

# 342
  • Бургас
Мажа се с кремове и аз -сутрин и вечер. За стари жени,според малката. Душичка! Grinning
Болни са и двете.Днес ще се гледат в къщи сами.

# 343
  • на Мелмак
Суха ми е кожата, Мари. Имаме овлажнител, но си трябва подсещане от бъбрека, пардон мозъка!
Едно палче днес, ако може. Предстои ни нещо важно Simple Smile

# 344
Ети, на моменти се ядосвам, че ефект няма, защото не си харесвам кожата, но се замислям, че без това по- зле би било. Иначе като Мари, вечер се прибирам, вечерям и се къпя, тогава почвам с почистване, на два етапа, след това - маска, серум, крем. През известно време, разбира се. Като тръгна да лягам, кожата ми изглежда чудесно.  Сутрин пак поне серум и слънцезащита. А при ранно ставане - маска. С течение на деня обаче ефектът се губи. Миналата зима бях много доволна от маслото от боабаб. Ети, можеш да пробваш да го слагаш вечер, то е тежко, но за суха кожа за мен е идеално.

Общи условия

Активация на акаунт