Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 313
  • 978
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Аз се бях настроила за откриването, но много скучно ми се видя, очаквах повече.

Мързеливо я карах днес, една баница съм направила за целия ден и това е.

# 556
А аз прегрешавам с хапване от 24 часа. Направо ми иде да си сритам задника.
Ем, да ви се размине с ТМ боледуването.

# 557
  • някъде ... тук ...
Ние от два дни на село - кога вали, кога пече....
Направихме шкафовете за кухнята. Не успяхме да ги монтираме. Плоскости имаме, машини за рязане също. Рязането е отвън, та се съобразявахме с дъжда. Само плот ще видя какъв да е, че стената е крива и размерът е странен. Голямото дете каза, че правим кухня икея ниво 2 или 3 - има някакъв чертеж (аз се постарах да проектирам), но всичко се реже и завинтва на място, че размерите варират...
Боядисахме и втората стая...
Добре сме Crazy

Тит, много ти се радвам и чакам повече за Йордания.
Лили, успех с шофьорските и ... ще свикнеш и няма да ти се слиза от колата Simple Smile
Прощавайте, ама цапотенето,  готвенето и пазаруването не ми е интересно и нямам какво да кажа по темата.
Май и световното не ми е интересно, макар да съм фен на футбола. Нещо ми става с възрастта...
Утре пак на работа.

# 558
  • на Мелмак
Добро утро,
От два часа се оптвам да не стана, но вече съм с кафето. Почвам да замествам по програмата на обучение на колежките. Двете заедно ще се обучават. Едната не искаше да направи компромис, да изчака, за да може да се редуват. Така се получава, че работя, а трябва да плащам две заплати за работа, която реално един ще я върши. С едната съм склонна на много компромиси, с другата - не. Казах го. Едната напуска. Сега друга девойка идва. Всичко пак наново. Да видим кога ще спре тази въртележка. Всичко си е до човек. С другата част на колектива, също имаше напасване, но се наместиха чакрите там.
Първата смяна ми е тегава.
Снощи ни се обадиха приятели за нова година в Турция. Иска ми се, но да видим смените, заместването.
Снощи не ми се получиха пържените картофи във фраера. Нарязах ги тънки, но не ми харесаха. В средата останаха меки, а в края се изпекоха. Не знам дали и не е от повечето количество.
За днес планирам бобец, да видим дали ще е готов преди работа. Grinning

# 559
  • при моите деца .....
Добро утро!
Наспана. Вече пия първото кафе, пералната върти.... Да свърша нещо сутринта, че после ми е въртележка...
Честит празник!
С пожелание да съхраним разбирателството, любовта, подкрепата в семействата си в радости и в трудности, в бури и възходи! ❤️
Хубав ден!

# 560
  • На брега на реката
Добро утро!

Честит празник и от мен! Нека в семейстрата ни има здраве, щастие и любов! Нека цари мир и разбирателство!

Стиснете по един палец, че днес съм на ендо! Не съм ходила от почти година, а на своя глава спрях хапчетата за ИР, та ще видим какви са изследванията?! Писна ми, да се тровя с тях. 4 години ги пих!

Хубава седмица, момичета!

# 561
Добро утро и честит празник!

Ние довечера ще се съберем в мама да го отпразнуваме.

Боби, стискам палци всичко да е наред!

Ети, дано се наместят нещата на работа!

Спокойна седмица,  банда!

# 562
Добро утро и честит празник.
При нас тази нощ се изваля, а се оказа, че ще има и още.
ЕлиТ, да си направите чудна кухня!
Ети, стискам ти палци за работната атмосфера. Лаишки питам глобите няма ли да им наместят разбиранията и отношенията?
Али, днес при мама, в сряда при баба и ще мине седмицата. Simple Smile

# 563
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник! Здраве и хармония в семействата да цари!

# 564
  • на Мелмак
Мари, не е въпрос на глоби. Това няма да го направя. На разбиране е, работа в екип. А не егоизъм и тропане с краче.

# 565
  • На брега на реката
Ети, до човек си е! Има хора, които ще те разберат от първия път, а други, каквото и да правиш, все тая! 
Дано се наместят нещата!

# 566
Мари, не е въпрос на глоби.
Разбирам те, но доста време им даваше шансове без да има някаква градация и емпатия.

# 567
Добро утро!
Честит празник.  Здраве, любов и разбирателство за семействата ни.
Ели, ние и пътувания, и ремонти обичаме.
Ем, Вселената ми казва, че е време за нов дом. Трябва да се задействаме и дано ни се случи.
Пожелавам ви успешна седмица.

# 568
  • на Мелмак
Мари, друг шеф им трябва Wink
Аз да се отчета - пералня, съдомиялна, пуснати. Боб се готви в ИП. Следобед ще почивам.

# 569
  • На брега на реката
Ооо Ети, как обичам боб, ама не бива да го ям!  Ще споделиш как се е получил!
Ама нали знаете, че на почивка прегрешенията не се броят, та след като слязохме от хижа Безбог, хапнах боб с манатарки! Чуден беше! Joy

Общи условия

Активация на акаунт