Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 313
  • 978
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Мари, друг шеф им трябва Wink
Ей това щях да кажа и аз.

Честит празник! Здраве и разбирателство да има в домовете ви!

Отвратителен дъжд се излива в момента. Мислех тази седмица да слизам за по няколко часа при ММ, за да изчистя витрините със стока, но в това време не знам дали ми се излиза. Трябва сериозна отплата Wink

Майка е направила зелева супа, тя ще ми е за обяд, за вечеря се надявам домашните да кажат какво им се яде, поне с идея да ме улеснят.

Спокойна нова седмица!

# 571
Честит празник! Здраве, щастие и любов да има във всяко семейство!:heart:

# 572
  • Germany
Добро утро!
Какъв празник е днес?
Не можах да спя и ще ми е тегав ден... След 2 часа съм на консултация е бюрото по труда. Надявам се да ми се е паднала адекватна и отговорна служителка, с която добре да си взаимодействаме. Би трябвало да обсъдим как и каква работа ще мога да си търся, като свърша с курса. Следобяд сме с големият на дерматолог. Ужасно му се е влошило акнето и направо не знам какво да го правя. Дано лекарката предложи някакво адекватно решение.
Спокойна седмица на всички!

# 573
  • Бургас
Мони,днес е ден на християнското семейство 😉

# 574
  • Germany
Благодаря, Карз!
Честит празник на всички!

# 575
По случай празника в ДГ ще има тържество. Заведох Синеочка не напълно излекувана,че има стихче да казва. Там пък се оказа,че трябвало да са официално облечени,а тя беше с дънково клинче и блузка,та се връщах да нося рокля и чорапогащник. 🤪
Преди седмици беше с конюктивит и капахме капки,но днес като се събуди едното оче пак беше малко залепнало. Ще се обаждам на една очна лекарка,явно тези капки не са били добри. Притеснявам се да не стане проблем.

# 576
  • Бургас
Нашите заснеха тържеството в градината още в петък, че не се знае колко още болни ще има, днес ни пуснаха снимките.

Ени, Марти скоро беше с конюнктивит и личната ми изписа Унифлокс, антибиотични са, иначе преди това слагах някакви с лайка.

# 577
  • Euskal Herria
Честит празник! Мир и любов в семействата ви!
Лека и успешна да ви е седмицата, момичета!

# 578
Съни, в такъв случай пожелавам другата Коледа в нов дом да празнувате. Да знаеш, че моите пожелания все се сбъдват.
Ени, някоя снимчица на хубавата ни синеочка няма ли?
Мони, дано попаднеш на свястна служителка.
Бубе, стискам палци да ги махаш лекарствата.
Джинджифилът ни спаси отново. Днес вече нищо ни нямаше.
Колегата решил днес да ни подслади живота и направил торта, обаче украсата е като от часа по труд и творчество на второкласници. Joy  Мъжка му работа.
Скрит текст:

# 579
Ее,Ем,много си е добре украсата. Все пак мъж я е правил. 😆 Да ви е сладко!
Синеочка скоро не съм я снимала,но одеве й трих неща от телефона и има 2000 селфита с едни и същи муцунки,плюс 100 клипчета как прави шпагати и си вдига крачето право нагоре. 😂
Момичетата в ИГ ще ме извиняват,че са ги гледали вече и се повтарям. 😊

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 09:16 от Anyyyone

# 580
Пу-пу, много красиво детенце е. Изглежда много миловидна, ти ще кажеш така ли е наистина. Stuck Out Tongue  Аз покрай племенницата ми знам, че тези най-миличките могат да бъдат страшни дяволчета.

# 581
Не се оплаквам изобщо. Особено като сравнявам с децата около нас,направо еднорогче си отглеждам. Притеснявам се да не се "разлудува" като голяма,но както дойде. 😂 Да са здравички само,пък кротки или не,наши са си. 🥰
Селесте,аз Декс тобрин капах,но педиатърката не каза колко пъти на ден и колко дни,та явно не е било достатъчно.

# 582
  • Бургас
Прекрасна е Синеочка ! 😍
Направих туршията на Ети ! Да видим какво ще се получи! 🤔☺️

# 583
  • при моите деца .....
Привет!
Ени, прекрасна Синеочка ❤️ Как да те открия в Иг, не съм много активна там....
Уютно ми е.... И Уморено....
Всички сме вкъщи!
Даже и на Марти гаджето.
Донесе на Митето Плейстейшън и сега децата играят.
Днес имам повече от 25 000 крачки.
Болят ме краката.
Наздраве!

# 584
Потвърждавам, пожеланията на Ем се сбъдват Simple Smile
Жалко,че нямам повод да ме ориса за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт