Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 312
  • 978
  •   1
Отговори
# 585
Боби,пиша ти на лс. 😊
Благодаря ви за хубавите думи! ❤

# 586
  • София
Честит празник и от мен, момичета! 💞
И ние днес бяхме на боб и пъдпъдъци за разкош. Свекървата се вихри в кухнята преди да ги изпратим на влака. 😀
Ени, няма как да ни омръзне синеочка! Може ли и на мен на лични моля! 🥰
И ние се борим със строеж на къща от няколко години и сме до никъде все още. Доста трудна работа е.

# 587
  • Бургас
Дзак!
Намацкахте ли се преди да си легнете?
Аз сега ще🤗

# 588
  • На брега на реката
Добро утро!

Карзче, аз пропуснах, че пак заспах на дивана!

Ем ,благодаря за пожеланията! Дано се сбъднат! Ако не е нахално, пожелай ми и нова, по-хубава работа /щом се сбъдва/, че от години искам да се преместя!
Как се лекуваш с джинджифил?

Прекрасна е Синеочка!

Хубав ден, момичета!

# 589
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ем, и аз се нарежда за пожелание за смяна на работното място. Професията си харесвам....
Събудих се към 4.
Пуснах перална....
Изпратих ММ, сега сядам с кафето.
Хубав ден! ❤️

# 590
Добро утро.
Вчера си счупих телефона и днес ще го поправят. Аз съм си виновна, де.
Намацотих се снощи, а и днес съм започнала да нанасям. Останаха два крема и фдт.
Ем, моля те за пожелание да ми спре косопада. Sad
Да имате хубав ден!

# 591
Добро утро!

Вчера се почерпихме у мама, но се прибрахме късно и сега ми се спи. Нищо де, все от такива поводи да ми се спи 😁

Маре, поне открихте ли причината за косопада?

Всички около мен са болни и ако ме тръшне нещо ще ги избия 😁

Спорен ден,  банда!

# 592
  • Бургас
Добро утро!

Аз засега съм стриктна с мазилата, да не ми е уроки.

Мари, бърз, качествен и най-вече евтин да излезе ремонтът на телефона.

Родива, как е майка ти? Свекърва ти приемам, че е добре, щом се вихри из кухнята.

Цялата група в градината извъртя вирус с хрема и кашлица и много деца още влачат остатъчна кашлица. Бях решила днес за свое успокоение да не пускам Марти на градина, а да минем през личната, че и той е от тях, да не си мисля аз, че е остатъчна, а да се окаже друго, и той снощи що да не ми вдигне и Т. Познатата схема, 2 седмици вкъщи/1 на градина пак е в ход.

Днес сме семейно и на очен лекар, ще рече човек, че пари ще раздават, та сме се понесли всички Joy

Слънчев и спокоен да е денят ви!

# 593
Добро утро.
Мари, бързо и евтино да го оправят.
Селесте, да му мине на Марти и добри резултати на очния.
Хубав да е денят ви.

# 594
Селесте,  бързо да се оправя Мартичко!

И моят беше болен миналата седмица и още кашля и точи сопол, ама от вчера е на грдаина (ЛЛ разреши). Там пък от вчера се върти стомашен вирус...

# 595
  • гр.София
Добро утро ☕
Наспах се рано-рано, сега изпращам щерката на училище и ще си допия кафето.
Селесте, бързо да се оправи малкия сладур 🤗
Мари, Коледа наближава, направо нов 😘
Орисвам ви всички който си пожелаха нещо, да им се сбъдне ✨ да подпомогна Ем 🙂
Нямам нищо интересно за казване, едно и също, чакам си момчето да ни дойде на гости и правя планове къде да идем.
Хубав ден момичета 🤗

# 596
Добро утро! При мен обичайната борба с лошото ми здраве.Убедена съм, че ние, жените сме по- силния пол и те не знам как щяха да издържат да живеят с болки и т.н.Вчера звънях на една фотографка за бала и мисля днес да й потвърдя.Имам поръчка от синът да гледам мача от 12ч и да му го преразкажа.Blush

# 597
  • Germany
Добро утро!
Селесте, бързо да му минава на Марто!
Ем, на мен, ако може здраве орисай, че се изтощих от болежки.
Тоя ковид ни разказа играта. На мен носа ми мина, но сега някакъв странен сърбеж ми се появява от време на време по краката и ръцете + езика ми пак е изприщен и ме боли. Мъжа ми още кашля, на големият акнето е за антибиотик, като кожната потвърди, че най вероятно от ковида се е влошило. Моля, ако някой знае някакъв лек за тежко акне или може да препоръча читав лекар, да ми пише.
Вчера ми отмениха срещата в бюрото по труда, че била болна мацката. От септември чакам за тази среща. Добре, че ми прати бележката за курса предварително. Иначе курса го отложиха за другата седмица, че нямали достатъчно курсисти. Ако го отложат още, ще трябва да се откажа, защото няма да ми пасне като тайминг.
Хубав да ви е деня!

# 598
  • София
Добро утро и от мен!
Ние с малкия дооправяме багажа му, че след малко отива на екскурзия от училище. Малко по никое време, но важното е да му е забавно.
Селесте, благодаря, че попита. 🥰
С майка ми нещата са малко сложни понеже тя е в доста напреднала фаза на Алцхаймер. Пооправи се след инсулта, но явно я е ударил в краката и сега съвсем няма сили да върви. Много тегава работа. На баща ми му е доста трудно ежедневно, но не иска да приеме друго решение.
Иначе свекървата не, че се е оправила. Краката все така я болят. Но днес пътува за Варна. Там ще постъпва в болница за изследвания. Дано да успеят да й помогнат поне.
И аз пожелавам да всички болни малки и големи да се излекуват!
Всички, които търсят нива работа, мъж или каквото и да било ново да го намерят! 🍀😇
По повод силния пол:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 11:24 от Rodiva

# 599
  • на Мелмак
Добро утро,

НаспаФ се.
Имам поръчка днес пици да правя и да взема брашно от тапиока, щерката иска да прави сиренки. Без това брашно не може.
И аз да помогна на Ем, пък и Коледа наближава - пожелавам ви на всички, това, което искате да ви се случи по най-добрият начин! Hug
Аз съм с една пералня напред, съдомиялна. Трябва да отида да взема това брашно Grinning
Кашкавал тоже.

Общи условия

Активация на акаунт