Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 224
  • 978
  •   1
Отговори
# 780
Бързо да минава, Родива.

И аз го минах това преди няколко седмици...

Искам да си ходя вече.

# 781
  • Бургас
Нашите гостенки за утре са болни и няма да дойдат. Малката душичка реве ,та се къса. Сега сестра и звъни на нейни приятелки да пита дали могат да дойдат утре, да закърпим положението

# 782
  • Бургас
Лина, с кеф оставям кашлящите у дома и идвам на гости, ако ме искат Simple Smile

Родива, дано мине бързо!

Тит, надявам се пораженията да не са били големи и да не са ти създали много главоболия днес.

Сега виждам, че съм пропуснала доста от коментарите, а сякаш ви четох днес, много странно.
Готвя по задължение, не мога да кажа, че мра от удоволствие, а липсата на идеи от домашните ме натоварва още повече.

# 783
  • Бургас
Селесте и при мен коментарите от сутринта до преди малко,не се виждаха.
Нямам известия и се чудя,как пък никой не е писал 🤔
И баткото е с болки в гърлото.
Малкия кашля,уж по малко,да видим довечера,как ще е.

# 784
  • при моите деца .....
Привет!
Родива, бързо оздравяване! Дано вече си по-добре...
Не обичам да готвя, готвя по задължение, обикновено нещо набързо.... А в последно време купувам от едно заведение за вкъщи. Много вкусно, има за децата любимите неща....
Уморено ми е и ми се спи....
Марти е в София, ММ спря при Будапеща....
Сами сме с Митето....
И сега бих легнала.....
Пийнах 1 чай.
Хубава вечер!

# 785
Родива, да минава бързо.
Моите като не знаят какво искат, ядат, каквото намерят. Често готви мъжа ми или сме на месо и салата.
Днес доста неща напазарувах, но нищо не беше намалено, явно повечето отметнаха черния петък миналата седмица.  Поне съм почти готова с подаръците.
Да кажа, че Музеят на илюзиите в София днес продават билети с 30 % намаление през сайта им, подаръчните билети могат да се ползват 12 месеца.

# 786
Аз в зара поръчах, не че беше супер изгодно, ама си лекувам нервите;)
Поглезих се с масаж, чакам си игрите да почнат и ще опъна крачетата.

# 787
Аз отметнах покупка от Манго в понеделник.  Сега чакам доставка. Но днес уважих Арлен за боя и шампоан.

# 788
  • София
Малко ми посветна на мен и дори успях да се изкъпя. Малкия ми препече филийка.

# 789
И аз не обичам да готвя. Всъщност си мисля, че времето в кухнята е загуба, но пък обичам много да експериментирам и да готвя рецепти от посещенията ни на различни места. Няма да казвам колко подправки донесох от Йордания…. И 4-5 нови ястия

Селесте, справям се с бъркотиите. Лошото е, че трябваше да презаредя плановете.

Съни, аз имам поръчка от миналата седмица в Манго. Още си я чакам

# 790
На болните до утре да им е минало.
Обожавам да готвя, но не случих на ящни деца и съпруг.
Титина, важното е, че ти си в кондиция. Ще наместиш плановете, че даже и още ще добавиш към тях.

# 791
  • Бургас
Селесте,  заповядай! Ще боядисваш гипсови фигурки  под формата на морски обитатели и ще оцветяваш принцеси Wink
Аа и някакви задачи по математика приготвят и изречения да преписват  Simple Smile Simple Smile

# 792
  • Бургас
Линче,големи сладурки си имаш!
Родива,препечаната филийка е вълшебна и ще те излекува!
Тит,как така няма да изпробваш новите подправки 🤔😉

# 793
  • Бургас
Лина, не могат да ме изплашат, от сутринта решавам дроби, а и с главните букви съм наясно Joy
Да не си помислите, че болната е решила един сборник със задачи, нищо подобно, цял ден две страници, страшна мотка.

# 794
  • на Мелмак
ММ ми записал масаж, някакъв рекламен, ма май в работно време Joy
Гледах коледен базар в Драма, мисля да го съчетая с Банско.
Излизахме след работа, хапнахме, пийнахме, сега по леглата Wink

Общи условия

Активация на акаунт