Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 39 931
  • 978
  •   1
Отговори
# 900
  • София
И моите излитат, девер ми от сега говори на малкия Павел. Това, което баща му завещал ще бъде изпълнено.
Само да сме здрави.

# 901
Никъде не я пускам Монката, ама кой ли ще ме пита;)
Да са здрави, на кой, където му е късметът, пък ние ще прелитаме да помагаме с внуците.
Ем, нямаш сърце с тоя десерт.
Колежка от друга държава ще идва да ме одитира утре. Удачно ли е да я поканя вкъщи на вечеря или ще е твърде фамилиарно според вас? Следващата вечер ще ги извеждам с водещия одитор и не ми се искаше да обикалям заведенията две поредни вечери. После в петък съм на банкет и то не остана време да си седя вкъщи. У дома, светът е футбол, нищо друго не се гледа, та не знам дали ще ѝ е приятно, но ще е топло и ще ядем домашна храна.

# 902
  • Бургас
И моите деца,гледат навън да забягват,след някоя година....😢
До къде стигнахме 😱😑,...... Българийо, малки деца...!!!! 😢😢😢

# 903
  • Germany
Боби, право иска да опита големият или международен бизнес, мениджмънт, маркетинг като алтернативи. Проблема е, че бързо му писва и още вятър го вее на бял кон, ама каквото това. Аз от миналата година го натискам да повтори една година /може по желание/, за да си даде малко повече време и да си дигне още малко оценките, но за сега се дърпа. Иначе сме му казали, че ще го подкрепим каквото и да реши. Най добре ще е ако влезе в Манхайм, но ще видим дали ще успее. Марти каква специалност иска?

# 904
  • Бургас
Тути, ако си имате приказка по принцип с въпросната дама и разговорите ви досега не са били чисто служебни, що да не.

# 905
  • София
Тути и аз смятам, че одиторката ще се зарадва на домашната обстановка и храна.
Много я обичам и аз тази Германия, ама пустия език изобщо не ми е присърце. Това не ми пречи да искам да ходим там. 😀

# 906
Тути, ще трябва да готвиш домашната храна.... Помисли си.

# 907
Тути, а защо трябва да ги изхранваш?
Аз бих предпочела всяка вечер на ресторант. Не обичам гости вкъщи.
Ама това съм аз.
Иначе зависи колко сте близки, ако не достатъчно, по-добре навън.

# 908
  • Бургас
Чесно казано никой не каня в къщи вече. Като иска някой да ме види да удари една шайба ще се разберем. И по чужди къщи не искам да ходя.
Tути, не ми се струва подходящо на мен да я каниш у вас. Не е че ще готвиш или ще чистиш, но жената идва работа да върши, не да ходи по къщите. Ако е в отпуск  и идва ей така да, но иначе не.

# 909
Ми колко да сме близки, виждали сме се 2-3 пъти за последните три години, ама то покрай Ковида не се и пътуваше толкова.
Иначе в компанията, в която работя,  е така прието, гостува ли ни някой, водим на вечеря и разходка. Не вкъщи, разбира се, та затова се чудя колко е удачно. Но пък утре вечер ще сме само ние двете, та без значение къде сме, все ще трябва да си говорим.
Маре, освен готвенето, ще трябва и да чистя като за външен човек;), знам.
Иначе предишната ми шефка е спала у нас, че не беше от града, колежки съм канила по някакви поводи, не спазваме някаква дистанция и йерархия в отношенията си. Това е само с хората, които харесвам де;)
Лин, тя работата ще започне от сряда, ден по-рано ще е тук, заради полета. Тоест, утре, за нея, денят е почивен.

# 910
  • София
Децата ви с английски ли ще кандидатстват в Германия или с немски? Синът ми все още няма ясно желание какво иска да учи.

# 911
  • София
Селесте, за пижами видях този сайт ако ти допаднат:
https://resleep.bg/collections/koledni-pijami?fbclid=IwAR2ayKGB3 … k&utm_medium=paid

# 912
Много харесвам пижамите на Affect. Надявам се и качеството все още да е на ниво.

Тути, предполагам, че е до човек. Аз бих се чувствала малко неловко в домашна обстановка извън тесния ми приятелски кръг.

Децата знаят ли какво им се учи или целта е да отидат в чужбина / София / голям град?

# 913
Тути, мисля,че ще е конфликт на интереси. Прочети си процедурите, дали има нещо такова. Че са много чувствителни на тази тема.
Моето е ясно, че иска да учи навън. Той натиска за САЩ, аз Австрия или швейцария. Иска само и единственно право да учи.

# 914
Все повече ме разубеждавате. Благодаря за различните гледни точки, полезни сте ми.

Общи условия

Активация на акаунт