Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 39 935
  • 978
  •   1
Отговори
# 885
Страхотна Ена!
Оплаквам се, че вече приключих с вечерята.
Преди малко влязох без проблем в пощата в абв.
Подстригах се.

# 886
Скъси ли я много?

# 887
  • София
Разкошна Ена!
боби, много ти е хубаво детето, нека се забавлява. Ти ще си се притесняваш тихичко Blush
селесте, ужасно ни притискат с тези приложения, писнало ми е.
Почти не гледам телевизия и въпреки това съм изумена от агресивното нахлуване на реклами на различни хазартни игри от известни лица. Направо ми станаха неприятни тези артисти, спортисти и т.н. Хазарта не трябва ли да се третира наравно с цигарите и алкохола Thinking

# 888
Толкова са ми анти тези хазарти, че нямам думи просто. Отвратително, гнусно и пошло е!

# 889
Само 2-3 пръста я скъсих. Аз бях навита за още, но фризьорка и щерка ме разкандърдисаха.

# 890
Само 2-3 пръста я скъсих. Аз бях навита за още, но фризьорка и щерка ме разкандърдисаха.

Добре, все ще се освежи.

Рекламите на хазартни игри трябва да бъдат забранени със закон!

# 891
  • Бургас
И аз утре съм на фризьор. Май нямам нужда, че преди два месеца я скъсих доста, но вече записах час, все ще има нещо за оформяне. После и ще се боядисвам.

Бъни, чудех се и аз толкова ли изгладняха някои известни, та до тези реклами опряха.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 18:43 от selleste

# 892
Привет!
Днес и ние с банка се занимавахме.
После фризьор за мъжете.
И така пристигнахме вкъщи:
🤷♀

# 893
  • Бургас
Прибираме си от работа , пред входа полицейска кола и криминалистика лаборатория Cry , във входа седят едни и пишат в едни тефтери. Оказа се обир на апартамент. И то на апартамента на касиерката на входа. Случайност?!?

# 894
  • на Мелмак
Сипах си вино и ме заболя главата, уж домашно, хубаво.

# 895
  • при моите деца .....
Привет!
Мид, прекрасна е! И аз обличах Марти с рокли, много я кипрех.... Времето лети много бързо....
Всички болни да оздравяват.
Мони, какво мисли да учи пълнолетният младеж? Къде?
Марти се е насочила към Берлин, Щутгарт и Аахен.....
Е, може да промени....
И е важно да издържи TestDaf.
Да се отчета....
Уютно ми е...
Всички сме вкъщи...
ММ тръгва през нощта.
Но сега сме заедно....
Сипах си вино.
Наздраве!

# 896
Сипах си вино и ме заболя главата, уж домашно, хубаво.

Ети, и аз имам едно вино дето много ми харесва - бяло на Карпе Дием. Много се натъжих, като установих, че от него ме боли глава 😁
Сега уважавам Паралело, пак бяло.

Боби, ще успее Марти.
Аз се радвам, че моята иска в България. Пък магистратура после, ако реши, може и навън.

# 897
  • на Мелмак
И аз съм на бяло.
Аз пък не искам тук да учат, щерката иска в Германия, аз в Австрия, но където - там. Малкия иска в Испания.

# 898
Ем, какъв сладкиш направи?

С тиква, бадеми, лешници и глазура от бял шоколад.

Боби, ако искаш пиши ми на лични към каква специалност се е насочила Марти и с удоволствие бих дала някой и друг съвет. Имам приятели, които завършиха всякакви специалности из цяла Германия кажи-речи и имам поглед кое къде и как е.

Ети, уредила си се, зиме ще ходиш да пиеш гряно вино в Австрия/Германия, а лете сангрия в Испания. Grin

# 899
  • на Мелмак
Ем, точно това им казах на моите, зимата - ски в Алпите, лятото на море, да му мислят Joy

Общи условия

Активация на акаунт