Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 39 940
  • 978
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Добро утро.
Хубава седмица и спокойна.
Ето я лринцеса.

# 871
  • София
Добри мразовито утро!
Лина, добре си го подредила. 😂
Аз карах курса в най-върлата зима. Изпита ми беше на заледен път.
Иначе според мен като хванеш начина няма значение каква кола точно караш. Само колите със задно предаване са по-специфични. Аз си карах като млад шофьор и БМВ и Мерцедес зимата без драми. Само трябва внимание.
Ще се справите момичета!
Хубав слънчев ден в душите от мен! 😚

# 872
Коледна Ена Heart Как са очичките, Мид?

Не помня как си взех изпита с паркирането... Първият път успях да паркирам, втория не помня да са ме карали изобщо...

БМВ-то не може да вземе баира пред дома зимата Grinning В това отношение Сузукито е малко японско багерче Grinning

# 873
  • София
Добре са очите.
Японската кола си класа.

# 874
  • Бургас
Добро утро!

Приказна Ена Heart

Парти-Марти е прекрасна, както винаги.

Боби, добре съм и аз, само леко ме дращи гърлото. Сода, ракия и разни домашни хитрини ще прилагам днес.

Спокойна нова седмица, момичета!

# 875
  • гр.София
Добро утро ☕
Прекрасни са Марти и Ена ❤️
И моята събота вдигни температура изби и херпес, днес е добре, но кашлица започна! Аман, просто!
Иначе си купихме кънки за лед, вече сме оборудвани за каране 😁
Мони, успех✊ стискам палци да си допаднете с учителката.
Днес, фитнес, домашни, готвене...
Все битовизми 🙂
Хубав ден момичета 🤗

# 876
Ена много е пораснала Heart Eyes
Липсва ми, когато бяха малки и им обличах роклички. Толкова ги гласях, а сега са като размъкнати Joy

Марти е прекрасна!

И аз започвам утре с кормуването. На BMW. Питам мъжа ми карал ли е БМВ и той вика не. Ми като не си карал айде чао Simple Smile Simple Smile Simple Smile какво ми се правиш на голям шофьор

Лин Joy
Нищо особено не са бмв-тата, даже хич не ми харесват Whistling Joy

Лили, за паркирането трябва наистина повече практика.
Много са недостатъчни часовете в курса. Дават ти само основните знания, после трупаш опит.
Бубето е права, тия новите коли са песен - то камери, парктроници, асистенти при тръгване на наклон. Като добавиш и автоматик евентуално и то излиза, че сама се кара hahaha

# 877
Леле, каква коледна Ени😘.
Румка, липсва ми да я обличам, да я гушкам и да съм голяма част от света ѝ, ма ей на, порасна;)
Да ме питаш защо бързах да порасне и да стане самостоятелна.
Марти е чудна, дано гаджето е с нея, че ще му я вземат;)
Деси, и аз този вирус карах, с хрема и херпес и така си кашлям вече трета седмица. Бързо да ѝ минава на Маги!
Успех на кормуването, момичета, ще се справите, сигурна съм!
Научих се да паркирам прилично доста след като взех книжка. На изпита нямах паркиране, слава богу;)
Хубава седмица!

# 878
  • София
Еее, Руми как да не са нищо особено?! Само те могат да въртят задница толкова добре. Там си е определена диагноза и кръвна група. Satisfied
И ние сме се спрели на японска нова кола скоро. Чакаме да й дойде реда.
И на мен ми липсва периода с рокличките и опашлетата. Сега ще тормозя кученцето да му правя опашки.

# 879
Ази съм с японска, но вече не я искам. Щото е и домъкната от САЩ, части само от там поръчвам, че и масло. Тук такива няма.
Аз си куцукам, то си тече кръв. До петък трябва да мога и да тънцувам.
Сутринта ранен пазар, после кафе с приятели, и спрели асансьора за профилактика. До 5 етаж, натоварена като родопски катър. Имам да ходя до гаража, ама ще чакам да пуснат тока.
Изпратихме гостите към Канада. В други ден и към САЩ, и РД на ММ и ще си поема дъх.

# 880
  • Germany
Аз си признавам, че до ден днешен не мога навсякъде да се паркирам, а шофирам активно от години.
Оказа се, че днес само организационни и технически неща правихме на курса + се опознавахме. Готина е групата, с изключение на един досадник. Учителката днес беше страхотна, но каза, че най вероятно няма да ни е тя от другата седмица.
Мид, Ена е прекрасна!
Деси, при мен по време на ковида избиха 3 херпеса. Много е гадно. Дано й мине бързо!

# 881
Само те могат да въртят задница толкова добре. Там си е определена диагноза и кръвна група. Satisfied
диагнозата и кръвната група не зависят от марката. Който може, си го може Simple Smile

Лили, всичко е практика. Паркирането също. Важното е да излезеш от зоната си на комфорт и да пробваш нови и нови неща. В противен случай един ден ще имаш много км зад гърба си , а няма да можеш да паркираш навсякъде.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 15:36 от Linofrina

# 882
  • гр.София
Влизате ли в пощата,,abv.bg,, от два часа се опитвам

# 883
  • Бургас
Деси,аз влизам без проблем,но от приложението.

# 884
  • Бургас
Деси, и от компютър нямам проблем.

Звънят ми днес от банката, за да ме информират, че от утре няма да мога да ползвам служебното банкиране без едно приложение. Ми чудно, как да го сваля на апарат Нокиа с фенерче. И хайде пак личният телефон за служебни цели.

Дайте предложение за сайт с готини пижами за девойката.

Общи условия

Активация на акаунт