Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 39 942
  • 978
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Да, йорки е малкия звяр. ☺
Боби, не ти е лесно. И моята майка така ме чакаше навремето. Висеше по терасите докато не се прибера.
Селесте, дано бързо да ти минава и на теб!

# 856
  • На брега на реката
Добро утро!

Селесте, Съни, Тит, оправяйте се по-бързо! Hug

Оле, Боби, прекрасна е Марти! Не ти е лесно!

Роди, чудесно мишленце!

Ем, какъв сладкиш направи?

Аз се сцепвам от готвене тези дни, ама така е, като ми се иска да опитам много неща на новия уред. Всикчо става бързо, лесно, вкусно! Доволна съм!

Алечко, къде си?

Хубава да ни е новата седмица, момичета!

# 857
  • Бургас
Добро утро!
От 3:30 съм будна 😔

# 858
  • при моите деца .....
Добро утро!
Честит първи сняг!!!!
Ненаспана!
Но като прочетох Карзче то май да се поправя.... Наспана 😂
Снощи май прекалих с виното....
Боли ме глава....
Хубав ден!
Спокойна седмица!

# 859
  • Бургас
Боби,къде тоз сняг 🤔😲
Марти е много хубава!

# 860
  • при моите деца .....
Карзче, Етрополе, в Стара планина...
Познаха.

# 861
  • Ямбол
Добро утро!

Боби, прекрасна е купонджийката.

Днес имам извънредна родителска на моя клас. Трябва да се подготвя. Малко са се отпуснали, та да ги стягам навреме. Силен клас са и трябва да им държа юздите на късо.

Преди училище ще ходя и да карам. Преполових ги учебните часове и вече трябва да не допускам грешки. Още не мога да паркирам добре, иначе другото долу-горе го правя, с една идея по-бавно от нормалното.
Дълъг ден се очертава, като цяло и седмицата ще ми е натоварена.

Спорна да е вашата!

# 862
  • На брега на реката
Лилс, много ти се радвам на ентусиазма! Паркирането ще го усвояваш по-дълго време. Със сигурност, времето предвидено в курса е недостатъчно, за да започнеш да паркираш добре, без да се притесняваш!

Аз карам от 35 г. и все още в някои ситуации имам притеснения въпреки, че съм добър шофьор! Добре, че новите коли са с парктроници и/или камери, та е значително по-лесно! Blush

# 863
  • на Мелмак
Добро утро,

Съни, Селесте, как сте?

# 864
Добро утро. При нас вали дъжд. И да почне сняг няма да се задържи заради мокрия терен.
Днес сме на фризьор с щерката. Хем искам да я резна доста по- къса, хем знам, че зимата няма да е практично. Имам още време да го измисля.
Болничките да оздравяват.
Боби, страхотна е щерката. Тя знае ли, че ни я показваш? Моята ще ми вдигне скандал и ще ми се сърди, признавам си.
Лиле, мани паркирането, кажи дали избра колата, цветът грабна ли те? Simple Smile
Хубава седмица.

# 865
Добро утро!

Бубе, тук съм,  ама нещо се замотах на сабахлям 😆

Лилс, няма да се притесняваш, аз още не мога да паркирам като хората 😆

Вчера си изпълних петилетката - пазарувах, украсих ( трябва да си купя още украса), чистих. Даже имах време да изгледам един филм. Вечеряхме у мама и така приключи денят.

И тук вали, а аз съм си накъдрила косата...

Спокойна седмица,  банда!

# 866
  • Ямбол
Е как да го махна паркирането, като на изпита ще има задължително паркиране, назад перпендикулярно. И ако има коли отстрани, ще забърша някоя.
Иначе голям проблем с избора на кола, но има време. Следя сайтовете и съм поръчала на познати, ако излезе нещо като за мен.
За цвета - харесват ми светлите тонове на синьо. Мъжът ми пък се хвърля на червено и оранжево, че като сме ги паркирали една до друга, да си подхождат.

# 867
  • Бургас
И аз започвам утре с кормуването. На BMW. Питам мъжа ми карал ли е БМВ и той вика не. Ми като не си карал айде чао Simple Smile Simple Smile Simple Smile какво ми се правиш на голям шофьор

# 868
  • Germany
Добро утро!
Ненаспана съм. Пак се въртях до сто часа снощи и едвм отлепих сутринта. Днес ще ми е 1ви ден от курса. Стискайте палци да ни се е паднала читава учителка, че иначе ще е голямо губене на време.
Хубава седмица на всички!

# 869
Добро утро.
Ети, благодаря,  доста по-добре, най-хубавото е, че тази нощ спах, че предните две не успях. Днес ще работя от вкъщи и надявам се съвсем ще изчистя хремата.
Другите болни да оздравяват.
Хубав да е денят ви.

Общи условия

Активация на акаунт