Звездни компромати - Ноември'22

• 261 632
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 280
Това за книгата албум на Майкъл Бореманс го писах няколко страници по-напред, но не исках да задълбавам и да пускам снимки с неговото творчество. Очевидно бранда се отказа от Лота и сега работи с друг побърканЯк.

Тези мечета май ги видях в някое детско парти, но не се сещам при Николета ли беше или при Светлето Гущерова. Баленсиага винаги пускат по някое мече в колекцията си и този път превъртяха играта. Явно са имали много голяма подкрепа от правителството на САЩ, след като са дръзнали с такава открита кампания и без да им пука от евентуално дело.

# 2 281
Добра идея, Тони. Покрай скандала с Баленсиага се сетих, че криминалният психолог Тодор Тодоров от години се опитва да направи регистър на педофилите в България. Наскоро дори го гледах някъде и обясняваше, че педофили излизат от затвора и след това започват работа свързана с деца - учители, детски парти центрове и т.н. Ако такъв ти дойде на работа, ти няма как да знаеш, че е бил осъждан примерно преди 5 години, защото може да се е “реабилитирал”, а така като има сайт, дори имот да искаш да си купиш някъде, може да видиш в околията или съседи дали има педофили.

# 2 282
  • Glasgow
И в uk уж имат регистър, но току излиза материал за някой, който е реабилитиран и работи с деца. Не знам как става при положение, че толкова проверки се минават преди това, аз исках да работя в дневен център за деца със специални нужди, но много време отнема подготовката на документи.

# 2 283
Преди няколко години в града, в който живея хванаха педофил (чужд гражданин), издирван от много години. Живееше с жена и детето й от предишен брак. Ако не ме лъже паметта писаха, че е имал пластични операции.

# 2 284
  • София
Брендън Фрейзър със синовете си
Скрит текст:
Гуинет П.
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Алиса Милано
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Никол Кидман с мъжа си
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:
Клеър Фой
Скрит текст:

# 2 285
Една статия на Дейли мейл от 2016 г.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-3517748/Hu-Shegang-s- … evil-s-horns.html

Показват цялото ревю на уж китайски дизайнер, моделът от който е дамата в червено. И не е само тя.
Понеже като лице ми е тотално неразпознаваема, може ли някой да потвърди, че е въпросната Волкова?

# 2 286
Червеният и зеленият цвят никак не са случайни. Така твърдят семиотиците и криптолозите.

# 2 287
Брей, какви хубави момчета има Брендън Фрейзър! Красота! Дори не знаех, че има деца.
Много се радвам, че се взима в ръце - страшно го харесвах на младини.

# 2 288
Скрит текст:
Преди време коментирахме първия non-binary или както се нарича в администрацията на Байдън, който води отдел, свързан с отпадеъците, включително ядрени, да ви напомня кой:
Скрит текст:
Хванат е, че е откраднал чужд куфар от летището, отивайки на някаква конференция. И преди да си помислите, че просто се е объркал - всъщност той е пътувал без куфар, но на изхода спокойно си взел чужд куфар от лентата, на камерите е видян да къса етикета на куфара и да си го прибира в чантата, след това спокойно да илиза. Собственичката на куфара подала жалба, че липсва и оттам се разплита историята, как куфарът е взет и след това господинът (или те, не знам как се нарича точно) продължава да си го ползва за следващи пътувания.
Когато е разпитван от полицията първоначално отрича, после твърди, че ппоради умора се е объркал да вземе куфара, но в него били негови вещи, след това размислил и казал, че е оставил чуждите вещи в хотела.
Чакам да видя в тази демокрация какво ще се случи с подобна кражба.

Аз се сещам за експеримента Вселена 25, направен през 1971-2 година. 25 е числото, защото  толкова пъти го е повтарял Джон Калхун преди да оповести резултата, който е бил винаги един и същ.
Аналогията с мишките и хората.
 В този план е сравнението с обетованата Америка, където елитът е преситен, а най-презадоволеното консуматорско общество търси нестандартни начини за развлечения и харчене на средствата си.
И какво ни чака още..
https://iskamdaznam.com/eksperimentat-vselena-25-kak-rajat-se-prevarna-v-ad/

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 22:35 от проксима

# 2 289
Пак сте написали сценария на говорилнята на Гала. Повтарят дословно всичко от темата.

# 2 290
Всички четат Бг-мама, никой не гледа предаването на Гала.

Интересно ми е какъв отзвук ще има грандиозния гаф на Баленсиага, днес и следващите дни.

# 2 291
Ооох, притеснявах се че не остарявам свежо като Гуинет, но реалността друга била

# 2 292
Това същество от администрацията на Байдън, като наша Елена Поптодорова. И тя си взе един крем за лице от летището.

Джулиан Мур с неподходящо деколте

# 2 293
Джулиан Мур няма проблем с голотата си в никакви условия.
На младини рядко има филм, където последната да не се откроява.  В момента ми се губи името на един, в който актрисата в едър план дефилираше само по блуза, без бельо, минути време. Изящно тяло, но пак според пуританската ми/дали/ същност, излишна голота в кадър. Спор с героя /който ѝ е съпруг/ във филма без гащи.
И не,няма дубльорка, автентично рижаво си е.

# 2 294
  • Sofia
ВанЧе, +-20см.🤔🤣
Скрит текст:

Д-р Куин и Съли 😍
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 11:11 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт