Звездни компромати - Ноември'22

• 261 632
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Тази жена защо все така с наведена глава. Нещо търси ли, угрижена ли е или просто и тежи устата..

# 2 296
Д-р Куин и Съли са страхотни!

# 2 297
  • София
Д-р Куин и Съли са страхотни!

Много са готини наистина!

# 2 298
При Гала говориха ли за признанието на Диана? Не знаех, че и от "На кафе" ни четат.

Салма Хайек и нея са я погнали в Инстаграм, че мълчи, защото мъжът й е собственик на Баленсиага.

А въпросната Лота вече си работи самостоятелно, но от Баленсиага я наемат за някои колекции; Доколкото разбрах тя е участвала в съсъавянето на тази колекция с мечетата.

# 2 299
И както става обикновено, Баленсяга ще си измият ръцете с дизайнера, тихомълком ще отшуми и всички ще са доволни.  
Все пак ще е нещо, тук като стане сакатлък, обикновено чистачката или секретарката го отнася. Grinning

Някой гледа ли филма на Ушев? Под сурдинка се говори, че и той върви към провал.

# 2 300
  • Sofia
Обядът на сем.Батинкови 😲
Разгадах коматите франзела топнати да оберат мазньоча от тавата,но това пърженото рошавo какво е 🤔 ?
Скрит текст:

# 2 301
Някой да каже на Тоцинка, че яденето на аспержи извън сезона им, не я поставя в мечтаната от нея орбита, нито е положителна рекомендация за мечо като кулинарен корифей Simple Smile

# 2 302
  • Sofia
На ресторант са.
Скрит текст:

А кой е сезона на аспержите 🤔 ?

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 15:59 от Doli

# 2 303
И аз щях да питам за аспержите.
Обичам много, но по това време на годината рядко намирам.

# 2 304
  • Варна
Тоцин обяд ми е гнусен от мазно, пържено, тежка храна.

Не знам чии ръце са на снимката, но халката вече е въз тясна и няма махане от тези пръсти кат кебапчета.

Малко на дамски ръце ми приличат, но не знам...аааа...нема грозен маникюр. На тати Бати ще са.

# 2 305
Оказва се, че е по- приемливо да се говори за Тоца и мазната тава, отколкото за скандала на Баленсиага?
Защо?

# 2 306
  • In The Middle Of Nowhere
Паниран лук е рошавото според мен
Скрит текст:

# 2 307
  • софия
Голяма еснафщина, страшна простащина е мисис крокс, но съм леко разочарована. Не са поръчали от златното меню. Да се поправят, докато са там и задължително да снима.

# 2 308
Обядът на сем.Батинкови 😲
Разгадах коматите франзела топнати да оберат мазньоча от тавата,но това пърженото рошавo какво е 🤔 ?
Скрит текст:

Пържен лук с панировка. Лучената глава се разрязва без да се нарушава дъното и така се пържи цяла като панировката беше нещо с брашно, яйца и мляко.

# 2 309
Оказва се, че е по- приемливо да се говори за Тоца и мазната тава, отколкото за скандала на Баленсиага?
Защо?
Е как защо? Защото като се обсъжда мазната тава на Тоца никой няма да поумнее, а като се обсъжда скандала с Баленсиага някой може да загрее цялата манипулация и пропаганда. Обсъждането на "Прозореца на Овъртон" явно не се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт