Звездни компромати - Ноември'22

• 261 591
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 385
Да, Фрау, права си! . Изтривам се. Абсолютно!

# 2 386
Съпругата на Благо искала 3 деца- момчета. Това момиче знае ли с кого си има работа?!😄
Ами тя вече е сбъднала мечтата си в момента, в който се ожени за Благо. Даже и едно момиче си има.

# 2 387
  • софия
Вергов никога не е бил женен, за да е разведен.
Алкохоликът ме... трогна.

# 2 388
Дуа Липа и Елтън Джон за Variety
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:
Андреа Бочели и деца
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:

Дейзи Едгар-Джоунс
Скрит текст:
Зоуи Дойч
Скрит текст:

Шей Мичъл
Скрит текст:

Даян Крюгер
Скрит текст:

Дрю Баримор
Скрит текст:
Сури Круз
Скрит текст:

София Вергара
Скрит текст:

# 2 389
Радвам се, че впечатленията ми са отчасти грешни. Ако са напълно погрешни - още по-добре. Просто все кисел ми изглежда и язвителен, оттам и асоциацията ми с покойния му колега.

# 2 390
Всички мислим еднакво. Не знам.
Диана винаги ми е изглеждала психически нестабилна. Твърде много бръмбари има в главата.
Каквато и да е Диана, този човек има ли право да я бие?

# 2 391
Браво на Деми Ловато. Изглежда страхотно.

# 2 392
Диана Димитрова и Емил Марков - гримирани за роля в сериала ''Лъжите в нас''.
Скрит текст:
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Zvezda-ot-Otkradnat-zhivo … zi-aktyor-1212165

# 2 393
Е колко да е читав мъжа на Салма, нали по едно и също време забремени нея и Линда Еванджелиста май
Тя и Салма сякаш е много читива щом е с такъв човек. Никога не съм я харесвала. Явно е имало защо.

# 2 394
Много странни обувки - на Кейт Хъдсън последната снимка и на Вергара.
За първите даже си помислих, че нещо е изтрито погрешка 🙄

# 2 395
Не съм гледала ОЖ, но съм чувала, че Емил Марков и Диана са били в близки отношения и извън снимачната площадка. Така че едва ли Емил Марков е побойникът.
Не харесвам Диана Димитрова, особено това, че е ходила с чичкото алкохолик Калин Терзийски, когато е била студентка, а на база това той написа роман "Любовта на 45 годишния мъж", който е един пиянски напън за побългарена Лолита...
Но никой няма право да бие жена. Ядосвам се, че "бунтът" на актрисата е малко позакъснял. Ако беше бунтарката, за която се представя, нямаше да ѝ мигне окото още когато се е случило това да го каже и да не мисли за сериала и кариерата си. Така е феминистично и отговорно.

# 2 396
  • софия
Всички мислим еднакво. Не знам.
Диана винаги ми е изглеждала психически нестабилна. Твърде много бръмбари има в главата.
Каквато и да е Диана, този човек има ли право да я бие?
Ако е вярно това, че се е опитвала да манипулира дете, и аз да съм, бих ѝ плеснала два шамара.
Много широко скроени сте. Да се манипулира дете от човек с лабилна психика с егоистични цели е приемливо, а да изразиш емоционално отношението си - не. Това е поредната модерност. Понеже вече нищо не е позволено и всеки си чертае собствени граници, може да се минава отвъд всички нормални и общоприети норми.
Да не говорим, че се е сетила след 5 години. Не били "изчезнали" от стария ѝ лаптоп. Ти да видиш. Сетила се Мара да се по**ра. И пак едно такова половинчато, загадъчно 🤢 За да се произвежда внимание и съмнения към поне 3-ма човека. А тя - цялата в бяло.
Дали пък близките на всички, които са били около тази девица, не са въвлечени в това? Те как се чувстват в момента? Колко човека са?

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 21:21 от zvаnchе

# 2 397
  • София
Хората се любят и разлюбват, важното е да разберат кога.. и да не се шамарят.
Не знам коя е жената или този дето я е шамарил. Каквото и да е, не е ок.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 22:25 от silver birch

# 2 398
  • софия
И важното е да се спазват моралните норми. Не пренабрегвайте детайлите.
Не съм сигурна, че искам да знам детайлите на тази драма на нашата балканска девица, но е хубаво да се знае, за да не се слага всичко под общия знаменател на миту.

# 2 399
Откога боят е “емоционално изразяване на отношение”? Какъв невинен евфемизъм…

Общи условия

Активация на акаунт