Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 739
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 035
От Blue point изплащат ли печалби? Имам имейл за спечелени 20 лв искат айбан. До сега не съм печелила от тях . Да не е измама?

# 1 036
Във Фантастико има чаши на Кока кола / за  бяла капачка/.

# 1 037
 Blue point са коректни, аз съм печелила от тях.

# 1 038
От Blue point изплащат ли печалби? Имам имейл за спечелени 20 лв искат айбан. До сега не съм печелила от тях . Да не е измама?

Каква точно измама е да ти искат IBAN? С този номер могат само да ти превеждат пари, не могат да теглят.

# 1 039

Да, печелила съм - ваучер за Озон 20 лв, слушалки и паричен ваучер 20 лв.
Не е измама. По банкова сметка ми изплатиха 20 лв. Ваучера за Озон ми го пратиха на имейла. Слушалките с куриер дойдоха.

# 1 040
С топка съм от Кока Кола в Кауфланд.Много бавничко качват тези печеливши.

# 1 041
  • София
При мен още се отваря линка - сложих си го в отметките, последния път, когато беше споделен тук: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02xX6QtSeWiZsyY … 092&dl_redirect=1
Той се отваря, но не праща ваучер. Само - "Наш сътрудник ще се свърже с вас."

# 1 042
С топка съм от Кока Кола в Кауфланд.Много бавничко качват тези печеливши.
и аз,и аз🥳🥳🥳

# 1 043
Пуснах заявка за ваучер на Saal от имейла на половинката/имах запаметен линк в инстаграм/, ако ми изпратят ваучер, ще го подаря тук.
Подарен. Получих 200лв. ваучер валиден до 22.12., подарявам го, пишете на лично.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 19:26 от Sonnenlicht

# 1 044

Ето да си използвате ваучерите,чакам и аз да спечеля един.Ама нищо не разбирам от футбол…..
*Добре,записвам се с 10 лв

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 20:11 от Alize1234

# 1 045
  • София
И аз с топка от КК

# 1 046
  • Под Слънцето
И ние с топка от КК..Тъкмо разкарах онези от Сникърс с подписа на Пеле и ще наместя за Нова година  2те от Хайнекен и тази от КК.
Нямам още обаче мейл. Лятото и от Била, и от К.  игрите , скоро след теглене и публикуване на спечелилите, пращаха и пощата.. Сигурно утре..
Днес и другата картичка от Марети дойде и си чакам само гномчето от Престиж и Ариела..

# 1 047
  • ЛОВЕЧ
Моля ,ако някой има ваучер за фотокнига и го подарява да ме има в предвид, ще се реванширам с нещо!

# 1 048
да ви питам 7days правят ли игри? Като че ли не съм срещала, а техните кроасани са ми любими.
Октомври имаха съвместно с орео (ако не се лъжа) за определена сума се търкаше скреч карта, но беше само за определени обекти и никой с нищо не се похвали. Аз също ги купувам и бих се радвала, ако имат някаква игра.
В Кауфланд освен орехите, имат ли някаква игра (нещо, което е само за Кауфланд)?

На мен, от скреч карта, ми се падна ваучер за 30лв за Хеликон Simple Smile

# 1 049
Пиринско са изтеглили печелившите. Моя мъж е май сред печелившите, ама не са му звъняли. По принцип първо звънят после публикуват
https://xn--80aesakncckfmjf2j.bg/gledkaotpirin

Общи условия

Активация на акаунт