Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 678
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 215
Подарявам 2000 мегабайта от Йетел. Подарени!

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 20:05 от Maksimix

# 1 216
Подарявам 1 000 MB за Yettel
Свободни ли са?

# 1 217
Подарявам 2000 МБ Йеттел, ако има желаеш, да ми пише номер на лично

# 1 218
  • София
https://www.hit-max.bg/igra/index.php
от 10.10 до 04.12.2022
Пазарувай за минимум 70 лева в HIT Max и shop.gladen.bg и улови много награди
и победителите до момента, че как без Руска Димитрова
https://www.hit-max.bg/igra/winners.php

# 1 219
И Руска и Мирослав са там, само се чудя дали бяха от София.
Че играта очевидно е само за София. Онлайн поръчките също.
Не мога да им хвана спатиите. В агенцията ли имат някой познат, бележките ли фабрикуват...
 Във всяка игра печелят. Има нещо нередно тук, но не мога да разбера какво.
От тотото само се чудя как не са спечелили още. То бива бива печалби, ама вече не се търпи това..

# 1 220
# 1 221
Кога се падат тия награди от Престиж, вече 4 бележки регистрирах и през деня и вечерта и много рано сутрин и няма и няма. Скоро нищо не съм печелила.

# 1 222
Има ли актуален код за Лидл за -10%

# 1 223
  • София
Има ли актуален код за Лидл за -10%
Няма, не пуснаха тази седмица.
Кауфланд нова игра обявяват, а от предишната с толкова награди ни вест, ни кост.

# 1 224
Кауфланд с това сканиране на карта и никъде не виждаш дали участваш, колко участваш, кой печели ми паднаха в очите. Tака и не видях никой да се похвали от тяхната игра, което си е абсолютна антиреклама. Всеки път си сканирам картата и нищо, ще видим сега при толкова награди какво ще стане.

# 1 225
Аз няма да участвам в  Кауфланд. Близо ми е, но ходя, когато имам да купувам повече от 5 продукта, защото всеки знае как влизаш за едно кафе а излизаш с кафе, поничка, вафла, препарат и салам (примерно). Там сметка под 80 лв нямам никога, а за ваучер от 10 лв е нерентабилно. 10лв награда е смешка.

# 1 226
Тази емека ме довърши поне 6 бележки и нищо да взема да сметна ,че 6 *3,20 ,че е почти равно на 30 лв за одеало и да взема да се откажа вече.
Вчера спечелих 10 лв за хепи такава щедрост нечовешка не бях очаквала от тях ще имам за 1/2 основно.
Днес ми идва комплекта за рисуване от зърнените неща на нестле мрънкането ни помогна от преди няколко дни Laughing

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 09:57 от AniMM

# 1 227
  • у нас
Аз затова се отказах от Емека. Да бях си купила одеалото вече.
Кауфланд голяма игра - да ходиш всеки ден, 5 различни дни от седмицата. Joy

# 1 228
И аз да се похваля с гномче от Престиж още с първата бележка. Не съм го получила още, но наистина много яко изглеждат и децата със сигурност ще му се кефят. Пробвах с още две бележки след това, като едната я регистрирах в същия час като при спечеленото гномче, ама тц. Другата я регистрирах през деня и пак нищо. Но така или иначе ги купуваме..

# 1 229
AniMM коя куриерска фирма ги носи? и аз го чакам, но не са се свързали с мен:) Да го снимаш после.
И аз съм с 10 лв от Хепи Simple Smile
Спечелих и хладилна чанта от Девин водата.
Аз така и не видях как изглежда одеалото, но чакам да се свържат с мен, като го доставят в магазина. С няколко бележки бях, може би 5 от един и същи магазин. И след милдето познайте колко хартия имам вкъщи Simple Smile
Чакам сега Персил, Фереро, Семана, Савекс, Колгейд, Бондюел да не споменавам Лидл, Кока Кола, Филаделфия и Бейлис 🤪
Ще взема участие и във Престиж отново, Ситово, Куинс,Нутела, Боровец, Орехите …. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт