Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 684
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Под Слънцето
Не знам коя истерия ме дразни повече - тази с   ваучерите за фотокнига тук или тази за Илон Мъск.
Но пък ще играя за още едно гномче, че ми хареса как изглежда.

# 1 261
На 1 декември дано пуснат повече игри, които да коментираме. А тези от рекламните агенции да не си мислят, че като платят на инфлуенсъри да им рекламират продуктите, някой ще се втурне да купува. Това рекламна кампания не е, това е мързел и пари на вятъра.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 15:46 от Анонимен

# 1 262
Не знам коя истерия ме дразни повече - тази с   ваучерите за фотокнига тук или тази за Илон Мъск.
Но пък ще играя за още едно гномче, че ми хареса как изглежда.

Оф,извинявам се,ама се смях искрено на коментара! С две ръце съм за него! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 263
  • Сливен
EMLI-честито, гордост както за вас, така и за нас!
Аз попитах, за да знам  със сигурност, дали става дума, за този прословут ваучер, за който от 2 седмици се пише в групата. Не за друго, а виждам, че много хора го искат /пак/ или искат да направят подарък за близките си, за предстоящите Коледни празници . Така че - ПОДАРЯВАМ го. Който ми пише първи на лично, за него е (за да не спамим тук). Simple Smile

ПОДАРЕН. Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 11:47 от сикрет

# 1 264
  • София
Престиж.. днес регнах няколко бележки, че ми се наложи да купувам и ги разделих отделно и нъцки.. колко опита имам вече и нищо, спирам с тях..

Да се посмеете  - голяма съм шматка.. като пазарувахме сладки си бях наумила да взема и Боровец и да се включа в играта, първо и правилата съм запомнила грешно второ и наградите... ама те късно е вече. Grinning Grinning

И аз подкрепям с две ръце, че съм в очакване на по-интересни награди и игри за месец декември...

# 1 265
  • Сливен
Да допълня в нов пост- Благодаря на всички,които гласуваха в Инстаграм за мен,в една игра за дизайн,преди 6 месеца.С броят гласове,не можах да се класирам,НО..... тъй като съм им направила впечатление,с разнообразните ми дизайни/и на брой,някъде към 100 Grinning /,получих и аз награда-скиорско яке.Избрах си техен дизайн и 8 месеца,след началото на играта,якето пристигна тази седмица при мен.Старателно опаковано,/на снимката която ще кача,съм махнала найлоновата торбичка,в която беше/в голяма,красива кутия,а якето-хора нямам думи...Цветовете са абсолютно същите,както го видях  в сайта им и най-хубавото нещо-има много джобове. Grinning

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 266
Емли, честито! Сикрет, якето е страхотно.
Аз съм 3:0 в престиж, не държа на конкретна награда, бих се зарадвала на което и да е, понеже си ги купувам редовно, но тц. Още си чакам пуфа от кк и нямам идея кога трябва да дойде. Чакам само играта на ФФ, орал Б в ИГ с покупка, а и ДМ.

# 1 267
И аз чакам играта, която спечели майка ми. Предполагам, че ако им пиша ще отговорят, че срокът е 45 работни дни.

# 1 268
Умолявам за последно, търся ваучер за прословутата фотокниге, нашите  на 30 имат годишнина и искам да ги изненадам като събера спомените ни.

# 1 269
Страхотно е якето Blush
Купих си миражки днес и се чудя кога точно да регистрирам КБ .В КК апп  играя по всяко време и  не ми пуска този ваучер и това е ......има ли някой да го е целнал ...
Миналата година единия коледен подарък го взех с такъв ваучер (надявам се пак ).
Взех и Куинс ,да се надявам и там ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 270
# 1 271
Най-после оформих и поръчах фотокнигата. Излезе ми 50лв отгоре на ваучера, защото добавих още страници.
Да изкажа впечатление за програмата, от айфона се работи лесно, но не мога да подреждам снимките, от самсунга пък качвах снимка по снимка и зарязах и това. Отворих сайта на лаптопа и вече там беше друго, направих си оформление, добавих си каквито  и колкото снимки искам с лекота и имах избор как да бъдат разположени. Много труд и идея вложих, както и най-значимите ни спомени от както сме заедно с мъжа ми. Сега да ви попитам колко време се чака за доставка и с коя фирма се доставя книгата?

# 1 272
  • София
Снощи гледах Аржентина - Мексико в Хепи, половин час след като се прибрахме, получих имейл за спечелен стек бира. 😂 Пак ще трябва да се поръчва и да се ходи до там.

# 1 273
Ще помоля и за мен линк за фотокнига

# 1 274
Не харесвам игри с моментни награди, защото нямам късмет в тях. 3:0 за Престиж и се отказвам. Същото е и с КК. Освен 1 суичър миналата година лятото, нищо не мога да нацеля.
Включих се в Куинс и Молпед.

Общи условия

Активация на акаунт