Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 785
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 855
Тази година в играта на Куинс участията ще важат за целия период на играта , а не както беше миналата година само за съответната седмица !

# 856
Според мен това, че бележките на Куинс участват във всички тегления, не е гаранция за печалба. В миналата игра участвах във всички тегления и нищо. Ще се пробвам и сега, да видим. Не че с моментните печалби положението е различно.

# 857
Никога не съм печелила от Куинс. И сега купуваме през ден. Дано този път хвана награда 🙂

# 858
Много ми харесва играта на Куинс (от предната игра имахме 2 ваучера )
Включвам се и с продукти на мандра Ситово ,не може само вафли трябва и солено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 859
  • ЛОВЕЧ
Много ми харесва играта на Куинс (от предната игра имахме 2 ваучера )
Включвам се и с продукти на мандра Ситово ,не може само вафли трябва и солено Stuck Out Tongue Winking Eye

Къде намерихте продуктите им?

# 860
В Русе са широко разпространени (пацони и малки магазини ).

# 861
На Макдоналд чорапите и донът минаха.през седмицата писаха от приложението,че тази седмица ако играеш може да спечелиш ябълков пай

# 862
Страхотна нова игра на Куйнс.Ще се включа с удоволствие!Силно ще си стискам палци за ваучер,че вече имам 3 такива фотоапарата спечелени .🤣🤣🤣 То не е за смях,може някой много да го иска,но за мен са безполезни.Вече няма на кой да го подаря!
Хахах, на мен 😁
Супер, късметлийка сте сте значи!

# 863
# 864
  • Варна
Във вторник 15.11.22 г. Купих от Била капсули на Ариел и в последния момент мярнах, че има игра с Ариел, но бързах и не се зачетох.

Сега търся в нета тази игра и нищо актуално не намирам.

Вече си мисля, че аз съм недочела и подвела.

Има ли наистина игра с покупка на Ариел?

# 865
Във вторник 15.11.22 г. Купих от Била капсули на Ариел и в последния момент мярнах, че има игра с Ариел, но бързах и не се зачетох.

Сега търся в нета тази игра и нищо актуално не намирам.

Вече си мисля, че аз съм недочела и подвела.

Има ли наистина игра с покупка на Ариел?

Има да https://www.spechelinagradi.com/2022/11/specheli-nagradi-ariel-lenor-billa.html

# 866
  • Варна
Много благодаря!

# 867
# 868
За фотоапаратите искам да кажа нещо.Нямах за цел да ви дразня,просто исках да споделя колко Не ги искам.Спечелени са в период на 2 години в различни игри.И в момента нямам такъв,защото съм ги Подарила.Не продала-подарила!Аз късмета си не го продавам.Извинявам се на всички,които са сметнали коментара ми за хвалба.

# 869
  • София, Дружба 2
Спечелих топка от Хипер. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт