Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 765
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 885
Някой свързвал ли се с Милде ? Доста се бавят вече...

# 886
Някой свързвал ли се с Милде ? Доста се бавят вече...

Звънях още в петък да питам, казаха , че били изтеглени и щом нямам смс значи не печеля.

# 887
2:0 за Престиж.

Glossy, благодаря за информацията.
От Милде все пак трябваше да обявят на страницата си печелившите. Надявах се, въпреки че от тях никога не съм печелила.

# 888
  • Велико Търново
В играта на Милде и Била SMS получих на 5-ия ден след края на играта и по същото време бяха обявени печелившите в сайта им.

# 889
Нова игра на BILLA от 24.11 до 07.12 включително. Теглене на печелившите на 08.12.

Покупка за минимум 5лв. - томбола за един от 55 х 400лв.
Покупка за минимум 100лв. - томбола за една почивка на Малдивите

Получава се код под касовата бележка, който трябва да се регистрира на https://billapromo.bg/

# 890
Обявили са първите печеливши от Шел,мен ме няма.

# 891
Вече два пъти се пробвам в Престиж, но безуспешно.
Опитвам се да регистрирам и в Хипер, но ми изписва, че не ми е валиден номера на касовата бележка. Някой друг има ли такъв проблем?
Включих се в Куинс, изчетох правилата и доколкото разбрах трябва да направиш покупка за 10 лв и така участваш до края за седмичните и за голямата награда, тоест не е нужно да регистрираш повече бележки ?
Със сигурност ще се включа и в Била за малката награда.

# 892
Страхотна нова игра на Куйнс.Ще се включа с удоволствие!Силно ще си стискам палци за ваучер,че вече имам 3 такива фотоапарата спечелени .🤣🤣🤣 То не е за смях,може някой много да го иска,но за мен са безполезни.Вече няма на кой да го подаря!

Ако имате за подаряване бих била благодарна Simple Smile
Коригирам се - прочетох , че вече няма те .

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 11:30 от donatellla

# 893
  • Тук и там
Одеялцата от Емека се получават в магазина, откъдето е купена хартията. Явно са решили да спестят от куриери.

# 894
  • София
Лео Експрес носят ваучерите за Кауфланд от Марети. Сравниха бележката и я взеха.

# 895
  • Под Слънцето
Аз  ще задам досаждащ въпрос : Някой има ли потвърждаващ мейл за оторизация на кб в Ариел и К.?
Мисля само Сикрет писа, че е получила. При мен има само автом. отговор, че писмото ми е получено и толкова..

# 896
  • Сливен
Топси- само това получих,както си написала и ти  "автоматичен" отговор. В петък отново им писах,за сега нямам отговор.
Скрит текст:

# 897
Отваря ли ви се играта на Mentos?

# 898
В играта на Хепи доставка може ли да давате прогнози за мачовете от световното?

# 899
  • София/Търново
Отваря ли ви се играта на Mentos?
Ц, нито играта на Била...

Общи условия

Активация на акаунт