Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 307
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 60
В 23.59 я спечелих аз.
На Сушард последната машина до 24.00 не беше дадена, сега виждам, че е добавен и последния печеливш, много тъпо.

# 61

Познат ли ви е този номер? Не мога да върна обаждане.

# 62
  • Бургас
Не ми е познат, но защо ли не можеш да върнеш обаждане? Да са те блокирали? Пробвай от друг телефон.

# 63
  • София
Благодаря за новата тема! Желая късметлийски месец на всички честни играчи ✌️🍀🎁 Честито на дамата с кафемашината- страхотен подарък🥳
Аз започвам щастливо месеца с няколко наградки- дървено пано за стена "Дървото на живота",детска лютеница-ФБ,стек бирички,книга и ваучер 100лв.за спортен магазин-ИГ! Дойде и така нужната за мен добавка срещу косопад от фейса.

# 64
Благодаря за темата.
Аз се включих в Ариел и Кауфланд, ще се включа и в Лидл.

# 65
Здравейте! Честит празник и успешен късметлийски месец!
Включвам се в бира морети с две бележки,една в колгейт и Кауфланд. Исках да се включа и в играта на бондюел ,но на касовата бележка е изписано само Мекс.микс425 и не мисля че ще я приемат..

# 66
https://sk-promo.bg/
Ремедиум . 1 чанта до колкото видях..
Колко ли хора ще се включат 🤦🏻♀

# 67
Честита нова тема! Засега с покупки никъде не играя, само в fb и ИГ, но там играя само за неща,които искам. Относно МС Доналдс

# 68
Честита тема, честит месец и най-вече честит празник! Много късметлийски да бъде!

Участвам само в някакви далечни игри - Персил, Бочко...
Супер разочарована останах и от Пуфис. Преди 2 седмици взех памперси от посочен обект, където уж имат игра, нищо не знаеха. Писах им във фейсбук страницата, още проверяват "казуса". 😑

# 69
Малко по-задълбочен разговор водят с мен Макдоналдс😀
Изпратила съм им правилата на играта ИМ.
Пратете ги и вие. Ето тук ги има
https://mcdonalds.bg/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/burger-crush/
Тази игра не я тестват тук за първи път, имало я е миналата година в Сърбия, Хърватска... На нас смотаното копие ли са дали😀

# 70
  • Сф
evhen , само на теб отговарят различно 🤪
Писах им пак. Видяхте ли някакъв Милчо скоропостижно зае 1 вото място и в общата . Хм, как стана това не разбрах..не беше и около мен в седмичното и дневното ..аз бях първа допреди  малко , други хора бяха около мен..

# 71
Здравейте, някой случайно да продава  AirPods 3, ако са му изостанали от някоя игра?

# 72
  • София, Дружба 2
КК са качили новата игра с Била в приложението. Simple Smile

# 73
  • София
https://sk-promo.bg/
Ремедиум . 1 чанта до колкото видях..
Колко ли хора ще се включат 🤦🏻♀
Ако не се лъжа септември месец пак имаха игра със същата награда, участвах, тъй като ми се струва удобна и готина чантата, но никъде не видях да обявят победители от играта. Участвам само в игри, чиито награди желая и бих имала нужда от тях... Автоматично на същия домейн се появи нова игра, с други награди... нито изтеглиха победители, нито нищо, така че не мисля повече да им се връзвам и да се включвам в игри, където не се знае какво се случва след крайния период за участие.

Късметлийски месец на всички.

# 74
Добро утро! Някой да е получавал подобно писмо на имейла си? Дали е истина?
 Бихме искали да ви информираме, че вашият имейл акаунт спечели €2 600 000,00 в промоцията на Facebook, Instagram и Whatsapp {META} в края на 2022 г. Поздравления, че сте сред хората, които избрахме.

Общи условия

Активация на акаунт