Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 717
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 065
Лео експрес

# 1 066
  • Под Слънцето
Много съм разчочарована от наградите в Девин минералс. Очаквах ластиците и "хладилната"  чанта да са нещо по-читаво, след  като Чревоугодник качи снимка на крачкомера, но не би.   Не знам колко е бил бюджета за цялата им рекламна кампания, но явно отиде за тв реклама, след като 20 дни след началото на играта участието беше минимално поради липса на информация. И вложиха цялото си старание в покупка на дреболии за 2 долара на едро. "Чантето" е една идея по голямо от онова на Ариана преди няколко години, а ластиците са в кутийка за по-тънък сапун. Тях ги подарих на клиника Нова в кабинета за рехабилитация. Ще им вършат някаква работа.

Сега скролнах новините и чета, че Илон Мъск щял да идва след 5 месеца  да види на живо Белоградчишките скали във връзка с вчерашната новинарска бомба как бил впечатлен от една снимка на наш фотограф.
Знам, че има момичета от този регион, та може да идат да го врънкат да купи КК, както се беше зарекъл преди време и да вземат да пускат по- хубави награди в игрите за потребителите..

# 1 067
Аз идвам с въпрос на всички ли ви одобриха бележките от Киндер в играта за пингвинчето? Понеже моите още стоят със статус чака одобрение.
Моята е одобрена.
аз съм с доста бележки от различни периоди. Вчера одобриха последните две. Трябва им време според мен да одобрят всички не се притеснявайте, мисля че скоро и на Вас ще ги одобрят.
Ще се включа със сигурност в Куинс, но за други игри не съм мислила.
Вчера се обадих в Нестле, за играта отново на училище и отново ми записаха данните
Здравей!
Ако става на въпрос за играта на Нестле "Отново на училище в Кауфланд", още преди 1 месец и повече ми изпратиха ваучерът, но след като им звънях и писах имейл. Simple Smile

# 1 068
На единия акаунт на Хепи имам 20 лева и бира, днес ще пробвам, дали ПОНЕ те могат да се комбинират.

# 1 069
Миналата подобна игра бях спечелила от Хепи 2*15лв  и си взех на място храната да спестя от доставка.
Ама такава гавра не бях виждала-в едни кутии ледено студена храна и порциите още по-малки от редовното.
Още се чудя дали нарочно се изгавриха защото съм с някакви ваучери и сега не знам искам ли да спечеля нещо от тях или не Laughing/хич не няма в прогнозите като гледам досега /

# 1 070
  • Сф
А какво става с играта не Нестле и креола с кодовете и награда комплект за рисуване? Ни вест , ни кост при мен.

# 1 071
И при мен нищо от тях те по принцип много бавно изпращат наградите,а този път и бележка искаха та докато си уточнят правилата ще дойдат за нова година.

# 1 072
Печеля 2 билета и предметна награда от играта на Кино Нова. Popcorn

# 1 073
  • Под Слънцето
Дойде мейл от КК за топката от К. Пратих данни. Ариел-а още никакви ги няма с оторизацията.
Хайнекен да не се офлянкват, ми да пускат коледна украса и елхи пак, че няма време ..

# 1 074
  • София
И при мен нищо от тях те по принцип много бавно изпращат наградите,а този път и бележка искаха та докато си уточнят правилата ще дойдат за нова година.
Нестле още от началото на  2021 година ми искаха бележките+ протокол, че е получена наградата.
А за  ваучера- 20 лв от Озон искаха снимка на бележката  и тогава го пратиха на  мейла.

# 1 075
На мен, когато са ми доставяли Тип топ обикновено не искат бележките. Веднъж аз ги убеждавах, че трябва да я вземат. 

# 1 076
Дойде мейл от КК за топката от К. Пратих данни. Ариел-а още никакви ги няма с оторизацията.
Хайнекен да не се офлянкват, ми да пускат коледна украса и елхи пак, че няма време ..
Топката не си струва изобщо.От ариел получих декларация да я попълня и върна сканирана обратно.Чак като платят данъка ще изпращат наградите.

# 1 077
Най накрая и аз с ваучер за фотокнига, благодарение на Alize1234. Благодаря за помощта да се регистрирам. Много съм щастлива. Отивам да творя.

# 1 078
Някой знае ли кога ще обявят печелившите от играта на Лили дрогерия, която беше миналата седмица за покупка от сайта и регистрация?

# 1 079
Някой знае ли кога ще обявят печелившите от играта на Лили дрогерия, която беше миналата седмица за покупка от сайта и регистрация?

От правилата "Ще бъдат изтеглени пет печеливши и пет резервни участника. Имената на спечелилите ще бъдат обявени до 30.11.2022 г. до 18:00 часа на фейсбук страницата на Организатора, за което участниците дават изричното си съгласие, приемайки Правилата на Играта."

Общи условия

Активация на акаунт