Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 732
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 050
Като някой има ваучер, който няма да използва, няма да откажа и аз за подарък и на другата баба. ❤️ При нас с мъжът ми нещо не се отваря. Sad

# 1 051
Похвалвам се! Simple Smile
Днес съм с ваучер за озон от кОлата и одеялце от емека. Simple Smile

# 1 052
Какво трябва да се отвори за тази фотокнига? Цъкам и нищо не става. Искам и аз ваучер Sad само 80 лв, ако изхарча 200 Sad

# 1 053
  • Монтана
И аз не успявам да се запиша за ваучер 😞 а толкова много искам да изненадам ММ с такава книга за 10-Тета ни годишнина. Ако някой има излишен код ще съм много благодарна ❤ Някой успял ли е да се свърже в месинджър с Лили Дрогерие? Писах им преди 4 дни още нямам отговор 🤨

# 1 054
  • Бургас
Честити да са ви наградите!
Много са хубави тези фото книги.

# 1 055
  • софия
Включих се в  Боровец и Куинс.

# 1 056
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала, защото от близо 6 месеца нищо не съм печелила. Аз идвам с въпрос на всички ли ви одобриха бележките от Киндер в играта за пингвинчето? Понеже моите още стоят със статус чака одобрение.

# 1 057
  • Пловдив
Tesy ми преведоха паричките за закупения бойлер. Щастлива съм и до края на годината съм съгласна нищо да не печеля Simple Smile
Но пък от Happy спечелих стекче бира, което можеше да получа само с поръчка от тях. Децата отдавна ме врънкаха за суши, та съчетах нещата Simple Smile

# 1 058
  • Велико Търново
Аз идвам с въпрос на всички ли ви одобриха бележките от Киндер в играта за пингвинчето? Понеже моите още стоят със статус чака одобрение.
Моята е одобрена.

# 1 059
Аз идвам с въпрос на всички ли ви одобриха бележките от Киндер в играта за пингвинчето? Понеже моите още стоят със статус чака одобрение.
Моята е одобрена.
аз съм с доста бележки от различни периоди. Вчера одобриха последните две. Трябва им време според мен да одобрят всички не се притеснявайте, мисля че скоро и на Вас ще ги одобрят.
Ще се включа със сигурност в Куинс, но за други игри не съм мислила.
Вчера се обадих в Нестле, за играта отново на училище и отново ми записаха данните

# 1 060
  • Тук и там
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала, защото от близо 6 месеца нищо не съм печелила. Аз идвам с въпрос на всички ли ви одобриха бележките от Киндер в играта за пингвинчето? Понеже моите още стоят със статус чака одобрение.

Одобряват ги все още. Вчера имам 2 имейла за одобрени, но имам и чакащи.

# 1 061
Добро утро,пратиха ми код за фото книга, ако някой го иска....., но е 60лв, за мин.поръчка  119.95лв,без доставка. Ако някой го иска да пише на лично

# 1 062
  • Бургас
Ваучерите от Хепи може ли да се комбинират? Вече имам 2 х 10 лв и им се чудя.

# 1 063
  • София
Ваучерите от Хепи може ли да се комбинират? Вече имам 2 х 10 лв и им се чудя.
не може да се комбинират

# 1 064
Добро утро.Кой куриер разнася Девин наградите?Крачкомер.

Общи условия

Активация на акаунт