Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 715
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 080
  • ЛОВЕЧ
Благодаря на @Stoyanova.A за предоставения код за фотокнига. Ще творя  довечера, надявам се да се получи добре.

# 1 081
Търся си другарче/та за тагване в Инстаграм, нова съм там. 😊😃🙏

# 1 082
  • Пловдив
Ако някой има излишен код за фотокнига, ще се радвам, да го оползотворя Simple Smile
На мен не ми дава (може би, защото вече съм взела от това IP)

# 1 083
  • София
И аз се записвам, ако някой има излишен код. 😃 Отивам да атакувам Ремедиум за Емека. 😂 Ще мъкна ТХ през центъра.

# 1 084
Аз имам, но е само за 60 лв.

# 1 085
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И тук да благодаря на Sonnenlicht за предоставения код за фото книга.

# 1 086
Този път в Киндер съм с една бележка, за спорта. Куфарчето беше топ, за пингвина ми е все едно. Щом има неодобрени бележки, ще теглят в края на обявения срок.

# 1 087
Някой беше публикувал игра на спорт депо с регистрация на касова бележка не мога да я намеря сега?

# 1 088
Някой беше публикувал игра на спорт депо с регистрация на касова бележка не мога да я намеря сега?

Точно ми излезе във ФБ.

https://www.sportdepot.bg/pages/fifa-world-cup-qatar-2030?utm_so … OqHJk261iCd7rJ2Oc

# 1 089
А какво става с играта не Нестле и креола с кодовете и награда комплект за рисуване? Ни вест , ни кост при мен.
Точно за тази игра се обадих по телефона

# 1 090
Ще помоля и аз за код за фотокнига, ако някой не би ползвал своя.

# 1 091
И аз бих помолила , не ми дадоха  .Искам да направя подарък.

# 1 092
Да споделя отговора от Дюрасел... изминаха 10 дни от изтеглянето и още не са се свързали с мен.

"Здравейте, в рамките на 2 седмици след изтеглянето, организаторите ще се свържат с вас за точен адрес за доставка."

# 1 093
  • Под Слънцето
Дойде мейл от КК за топката от К. Пратих данни. Ариел-а още никакви ги няма с оторизацията.
Хайнекен да не се офлянкват, ми да пускат коледна украса и елхи пак, че няма време ..
Топката не си струва изобщо.От ариел получих декларация да я попълня и върна сканирана обратно.Чак като платят данъка ще изпращат наградите.

Айде де, не струва.. Струваше ми 3 х 2л фанта х 2,69 лв. Класирали са ме. Не ми е нужна. Но фанта пия. А топката ще подаря на някое дете да ритат там. По-добре отколкото да цъкат игри на телефоните си, нали? Wink

# 1 094
Пратиха ми код за фотокнигата, много е радвам, защото бебешока стана на 1 година и е време за албумче Simple Smile
Май не мога да се ориентирам. Колко страници излизат, без да се доплаща допълнително? Какъв формат препоръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт