Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 702
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Атрибутите на касовия бон са еднакви, не зависят от типа каса.

# 1 156
В приложението на КК са качили печеливши от вторите петъчни сделки, добрала съм се до една раничка след толкова  много купени билети! Единствената ми наградка от томбола на КК за тази година.

В сайта са качени от 21-ви и на другите неща печелившите.

От кой мейл пишат, че нямам нищо до момента?

# 1 157
Благодаря за отговорите за к.бон на Билла. И аз успях, но пробвах няколко пъти и рефрешвах/затварях/отварях отново страницата. Доста време ми позволяваше въвеждането само на 13 символа (явно е имало някакъв технически проблем при мен), но сега вече ми прие регистрацията с 15 символа. В полето се появи място за общо 18 символа.

За играта на Куинс - съвет към тези, които имат съмнения дали успешно са регистрирали касов бон: като влезете в профила си, горе вдясно на екрана има две балончета - на едното е отбелязано човече и парична сума (ако вече е въведен касов бон), а на другото пише "Играй". Като се кликне на бутона с човечето, се отваря нов екран с данните на профила и там пише бележки на каква обща сума са въведени от този профил и за кои награди се участва.

# 1 158
  • При любимите ми хора
Здравейте! За спечелилите ваучер от Лидл как се потвърждава наградата, обаждат се по телефона, или изпращат мейл или смс?

# 1 159
За макндоналдс
ПС моля, ако имате свободен ваучер за фото книгата и няма да го ползвате да ми пишете Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 20:46 от simoonka

# 1 160
Къде може да се види кой печели раниците на КК? Последната новина, която ми излиза в приложението, е за електроуредите.

# 1 161
Очаквайте Новата игра на Монделийз ( Oreo, Milka , Barni & Belvita ) от 02.01.2023г. 🎁🎉🥳

Участие в играта след 02.01.2023г. - https://go.milka.bg

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 17:25 от Станимир Иванов 641942

# 1 162
  • Бургас
Хубави награди са подбрали!

# 1 163
Къде може да се види кой печели раниците на КК? Последната новина, която ми излиза в приложението, е за електроуредите.

В приложението печелившите от втория петък са в първоначалната новина като продължение на списъка. Предполагам и другите ще са така, защото така са и в сайта - второ теглене изписано след първото.
Ти обаче ме накара да се замисля нещо, че аз много играх за раничка, играх и първия път, когато бяха 140 бр, нещо такова, а тях още не са ги обявили и не знам, къде да ги търся.
Обявени са само 20 бр от петъчните сделки.

# 1 164
Някой спечелил от Памперс да си е получил наградата? 🤔

# 1 165
Пууу и аз имам пай на Макдоналдс

# 1 166
За тези които смятат да купуват НУТЕЛА...
Чакайте до 28.11.2022 ще имат игра за ПУЛОВЕР... Не беше в мен телефона и неможах да снимам за подробности само това запомних. И то защото се бях запътила да купувам, но палачинките ще изчакат до 28 🤣🤣

# 1 167
4:0 за хипер и 1:0 за орехите.
Ваучера от марети не стигна до никъде 😅.

# 1 168
Някой спечелил от Памперс да си е получил наградата? 🤔
Аз от първо теглене още не съм я получила
Това пише в общите условия на играта
(4) Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 60 (шестдесет) работни
дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат
уведомителен SMS или позвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия
участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат
обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни
дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото
си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора.
Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

# 1 169
  • Някъде там, ела и провери...
От последното теглене на Памперс спечелих и днес си получих наградата. Става въпрос за района на София.

Общи условия

Активация на акаунт