Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 707
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 140
И аз съм го забелявала в други игри. Сигурно има хора, които го правят всеки път. Според правилата:

Регистрацията се извършва само веднъж с публикуването на първия конкретен писмен отговор. Последващи публикувани отговори и/или други публикации (отговори, мнения, текстове, изображения и пр.) в темата не се считат за нови регистрации в Играта.

# 1 141
Макдоналдс пратиха ли на някого прословутия ябълков пай? Rolling Eyes

# 1 142
  • Сф
Макдоналдс пратиха ли на някого прословутия ябълков пай? Rolling Eyes
Не . Няма никаква награда за Мин седмица за топ 50 те

# 1 143
Топ 500, Пюър!

Тия са егати кретените. Но аз ги дразня в Месинджър, всеки ден ги питам, къде са пайовете Laughing

# 1 144
Търся си другарче/та за тагване в Инстаграм
😊😃🙏
+1 (лс)

https://www.varta-ag.com/bg/promotion-aw-2022

Не видях дали е споделяна

# 1 145
Предстояща игра на олио Калиакра във фейсбук от утре - 25.11.2022 г., ето предварителния пост:

# 1 146
Сега регистрирах втора бележка в Куинс - не съм сигурна дали я прие, защото излезе някакъв надпис, когато вкарах снимката и натиснах бутона, но пък сумата се вдигна. Странно е, че в профила си не мога да видя качените бележки.

# 1 147
Ама то всичко си пишело!

Ето тези великани стоят зад играта на МД.

https://gutsandbrainsddb.bg/

Викам, да получат малко обратна информация от нас Laughing, хайде, Yo_ana19, PureLove, mistbo

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 13:29 от evhen

# 1 148
Сега регистрирах втора бележка в Куинс - не съм сигурна дали я прие, защото излезе някакъв надпис, когато вкарах снимката и натиснах бутона, но пък сумата се вдигна. Странно е, че в профила си не мога да видя качените бележки.
И при мен така се получи.

# 1 149
  • Тук и там

Приема ги, сумата се увеличава.

# 1 150
Някой пробвал ли е да участва в играта на Билла с регистрация на кодове от касови бележки на billapromo.bg ?
Кодът, който е изписан на касовата бележка е с 15 символа (цифри), а полето за регистрация приема само 13 символа?

# 1 151
Някой пробвал ли е да участва в играта на Билла с регистрация на кодове от касови бележки на billapromo.bg ?
Кодът, който е изписан на касовата бележка е с 15 символа (цифри), а полето за регистрация приема само 13 символа?
Не съм пробвал, но полето побира 18 символа. Вече дали позволява регистрация не знам.

# 1 152
Аз съм в ТоП 5 в Макдоналдс и на мен не ми изпратиха. Тормозя ги и по месинджър и по мейл. Защото и 1 седмица нищо не пратиха. Това вече е 4та седмица, а дадоха само 2 неща

# 1 153
  • София
Сега регистрирах една бележка, прие ги всички цифри и изписа - Успешно участие.

# 1 154
  • у нас
На Била, ако се плаща на автоматична каса, на бележката има ли такъв код или само при касиер трябва да се плати?

Общи условия

Активация на акаунт