Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 723
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 125
Умолявам някого който няма да използва или има в повече ваучер за фотокнига да ми отслужи, искам да зарадвам родителите ми с един незабравим спомен. Пробвах но явно ваучерите са свършили.

# 1 126
Който не се докопа до ваучер с голяма отстъпка, може да ползва тези, ако държи на книгата.

# 1 127
  • Монтана
Благодаря за съдействието за получаване на ваучер за фотокнига на Stoyanova.A и Alize1234. Благодарение на вас успях да спечеля един ваучер ❤ Такива постъпки ми връщат вярата в хората, че можем да бъде добри ❤ Желая Ви много здраве и късмет във всяка една игра 🍀🍀🍀

# 1 128
Тук има оферта 3 албума на цената на един - 35 лв. Изглеждат хубави, някакво приложение трябва да се изтегли.

https://www.instagram.com/reel/ClS7XFyvuOr/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 1 129
Здравейте, имам следният проблем. Спечелих ваучер за гориво от "Роден край" през лятото. Втори път посещавам обект на петрол за използването му ( вкл. в списъка с обекти) и нищо не им показвало ....не се  свързват с някой да питат. Към кого да се обърна към "Престиж" или "Петрол" за да питам . Всички ли си използвахте ваучерите и имахте ли проблем?

# 1 130
От днес - 24.11.2022 г.  е активна играта на Билла с покупка съответно на ст-ст над 5 лв./над 100 лв., ето линк:
https://www.billapromo.bg/

# 1 131
# 1 132
До сега съм познала всички мачове, но още не съм спечелила от Happy. Само получавям имейли "Честито, познахте!" 🤷‍♀️😄

# 1 133
  • София, Дружба 2
С 50 лв. ваучер за Хепи съм от вчера! Simple Smile

# 1 134
Аз съм с 5лв от хепи... Направо съм го изяла. 🤣🤣 И аз имам всички мачове познати, ама е го, късмет.

# 1 135

Oral-B & DM - Пълни правила и участие в ИГ страницата на Oral-B 🥳

Нова игра в Billa от днес до 7-ми декември 🎁

# 1 136
  • Под Слънцето
Добро утро! Ще ви помоля да стискате палци и изпратите положителна енергия на  нашата съфорумка  Петя,  на която в този час оперират тумор. Дано се размине само с тази операция!
И ще питам дали някой няма излишни награди от Леденото кралство с Елза , за да разменим нещо , пък аз да зарадвам едно дребосъче на 3 годинки. Или ако има някъде игра с такива награди, да споделите коя е. Благодаря!

О, току що си видях декларацията  за наградата на Ариел и я принтирах. Да видим след малко като я подпиша, сканирам и върна, кога ще изпратят капсулите.

# 1 137
  • София
Здравейте, имам следният проблем. Спечелих ваучер за гориво от "Роден край" през лятото. Втори път посещавам обект на петрол за използването му ( вкл. в списъка с обекти) и нищо не им показвало ....не се  свързват с някой да питат. Към кого да се обърна към "Престиж" или "Петрол" за да питам . Всички ли си използвахте ваучерите и имахте ли проблем?
Аз го използвах от 2ри опит. Според мен в Петрол организацията леко куца и към тях трябва да се обърнете, ако отново не успявате да ползвате ваучера.
Имам код за фотокнига, който няма да използвам * 60 лв. Ваучер за фотокнига Professional Line. Минимална стойност на поръчката 119.95 лв.. Разходите за доставка са изключени. Не може да се комбинира с други промоции или ваучери. Може да се използва веднъж за едно домакинство. Ваучерът е валиден за 30 дни.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 10:20 от Miss_charm

# 1 138
Искам да благодаря на Alize1234, която ми изпрати линк на Saal Digital, а току-що получих и код. Благодаря, момиче, златна си, при положение, че си си направила труда да изпратиш вероятно на още 1534 като мен!
Вчера ми пристигна раничката от Теди, днес ще я взема. Надявам се и Каменица да ме зарадват, но там играещите сигурно са много.

# 1 139
Хора, имам един въпрос, свързан с играта на микса. Не знам дали е оповестовено дали един ник може да участва повече от веднъж, но забелязах няколко ника, играли повече от веднъж, което е малко нечестно

Общи условия

Активация на акаунт