Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 700
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 170
  • у нас
За тези които смятат да купуват НУТЕЛА...
Чакайте до 28.11.2022 ще имат игра за ПУЛОВЕР... Не беше в мен телефона и неможах да снимам за подробности само това запомних. И то защото се бях запътила да купувам, но палачинките ще изчакат до 28 🤣🤣
Благодаря за споделената информация. От 2 седмици си мисля дали ще има игра за коледен пуловер и не купувам шоколад за палачинките. Ще изчакам още някой ден. Не че предните години ме удостоиха с награда от Нутела.

# 1 171

В Тмаркет със скреч карти

# 1 172
Играта на Милка е хубава, но не искам "късмета" ми да зависи от някаква магазинерка.
Пробвах още няколко пъти за ваучер за Saal, но вече не ми дава, а книгата ми пристига днес.

Книгата е уникална. Жалко, че нямах повече време, да прехвърля още снимки, а някои от снимките, които исках да сложа, изобщо не бяха в къщи, но и така е добре.

Една бърза снимка от албума на член на семейството.
Скрит текст:

Забелязвам, че има червени и сиви гномчета, дано ми донесат червено.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 11:51 от Sonnenlicht

# 1 173

От 28.11 до 19.12

# 1 174
  • Велико Търново
На 31.10 спечелих повивалник от Памперс и на 18.11 ми го доставиха, става въпрос за гр. Велико Търново

# 1 175
Аз спечелих чанта от Памперс от първо теглене и до днес няма вест от нея.

# 1 176
Някои дали спечели от Семана и Лидл?

# 1 177
Може ли някой да ми изпрати линка за фотокнига от  фейсбук непомня на коя страница е

# 1 178
  • ЛОВЕЧ
Пристигат наградите от Престиж,гномчето е супер, а кутията е пълна

# 1 179
  • София

искат ли касова бележка, за да я подготвя?

# 1 180
  • ЛОВЕЧ

искат ли касова бележка, за да я подготвя?
Да

# 1 181
  • Под Слънцето
Спиди ли носят Престиж-а по навик?

# 1 182
  • София/Търново
Боровец забива при качване на кб, да не и пак да има шашми... Цяла сутрин едни 152 кб не успя да качи, jpg... Не е сериозно просто

# 1 183
  • При децата ми
Здравейте,

Като ви чета за тези фото книги ме хваща яд, че не участвах и аз! Щях да направя страхотен подарък на майка ми /пък и не само на нея/ за Коледа!

По напред в темата видях снимка на одеялото на "Емека". Чакам го с нетърпение.

Чакам още "Персил", "Киндер" и още знайни и незнайни игри. Grinning Включих се в Куйнс" с две бележки до тук.

Много ми хареса кутията и гномчето от "Престиж". Със сигурност ще се включа и в тази игра.

# 1 184
При второ теглене спечелих чанта Памперс и след седмица куриери Тип Топ ми я доставиха.
Свържете се на мейла, на който изпратихме данни за доставка и ще ви върнат отговор.
И аз чакам Киндер, участвах с една бележка и се надявам да спечеля за малкия плюшеното пингвинче.

Общи условия

Активация на акаунт