Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 691
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 185
Кога играете за одеялата на Емека?
Някои дали спечели от Семана и Лидл?
В сайта още няма публикувани.

# 1 186
Лео носят наградите на Престиж искат бележките.
Донесоха и пуфа от Каменица искат бележките.

# 1 187
  • София
Лео носят гномчетата и е супер яко, че са различни

# 1 188
Благодаря за съдействието за получаване на ваучер за фотокнига на Stoyanova.A и Alize1234. Благодарение на вас успях да спечеля един ваучер ❤ Такива постъпки ми връщат вярата в хората, че можем да бъде добри ❤ Желая Ви много здраве и късмет във всяка една игра 🍀🍀🍀
може ли да съдействате и на мен, на мен не ми дадоха, на мъжа даже не му върнаха имейл.. а много ми се искаше, ще съм Ви много благодарна.

# 1 189
Оле, страхотни са гномчетата, особено първото показано е топ. Имам 2 опита без успех и мислех да не пробвам повече, но май ще пробвам още веднъж.  Simple Smile Пристигна ми пресата от Филипс, много са бързи, още на следващия ден след като изпратих имейл.Пробвах я страхотно изправя. Simple Smile

# 1 190
Може би вече става банално, но ще помоля ако някои има желание да ми помогне и на мен с код за фото книга или поне да ми каже как става.... Благодаря предварително!

# 1 191
  • София
Моля, ако още дават кодове за фото книга, да изпратите линка и на мен. Търсих в Инстаграм, но не успявам нищо да открия

# 1 192
# 1 193
Обадиха ми се от Киндер с пингвинче съм Simple Smile.
Днес ми данесоха и наградата кутя от Престиж страхотна е Simple Smile. може бе пак ще участвам:)Simple Smile))

# 1 194
  • София

За съжаление не. Приятелка ми каза, че от тук е видяла линка към Фейсбук профила, но вече не работеше.
Прочетох на някоя от последните страници за линк в Инстаграм, но някяк ми е неудобно да пиша на Alize.
Моля, ако някой има линк да ми пише.

Аз от както съм с детенце нямам почти никакво време за игри, а преди години играех доста. За щастие, малкия се поочовечва вече, и се надявам да успея да се включвам тук-таме отново, и се надявам да има с какво да се запиша  при вас по темата Simple Smile

# 1 195
Много са хубави гномчетата ,някой не иска ли да ми спечели ,Много ще се радвам 🥰

# 1 196
Някой ако може да ми спечели одеало от емека,нова кола и къща в бояна от някъде ще бъда безкрайно благодарна!
От тая фото книга ми излязоха рога и копита дано скоро всички си напоръчат и да свърши тая мъка..ама ще има после за бабите,родата до девето коляно и тн та ще откараме до края на света.

# 1 197
Моля, ако още дават кодове за фото книга, да изпратите линка и на мен. Търсих в Инстаграм, но не успявам нищо да открия
Вече не изпращат имейли. Пробвах няколко пъти. За съфорумки.
Иначе и аз искам одеяло. Не ме огря. Ще търся, ако някой разменя.

# 1 198
Здравейте.
Ако някой може да ми съдейства за код за фотокнига, ще му бъда благодарна. Преди една седмица опитах, но не получих код за отстъпка.

# 1 199
Имам код за Saal digital, но е за 60 лв отстъпка при поръчка 119.95 лв. Ако някои го иска да пише.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт