Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 682
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Когато сте поръчвали книгата, пише приблизителна дата за доставка. Някъде около седмица до 10 дни. Мисля, че Еконт ми я донесе.

# 1 276
Привет, бях на пазар и да позаредя разни неща и се оглеждах за продукти Ситово и Молпед ( няма в Била, или поне в нашата) нямаше и Ментос и почти нещо на Боровец( исках да опукам на един бон 16 лв). Но ще взема участие  в куинс, кола, престиж и Била Рожден ден.
И аз ще чакам интересни игри, но задължително ще се включа в Ментос и Боровец( ако имам късмет ще направя щастлив един тинейджър)

Емили - Честита гордост! Да продължава да жъне успехи за България
Сикрет прекрасно яке много емоции в планината

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 16:32 от JustMila

# 1 277
Най-после оформих и поръчах фотокнигата. Излезе ми 50лв отгоре на ваучера, защото добавих още страници.
Да изкажа впечатление за програмата, от айфона се работи лесно, но не мога да подреждам снимките, от самсунга пък качвах снимка по снимка и зарязах и това. Отворих сайта на лаптопа и вече там беше друго, направих си оформление, добавих си каквито  и колкото снимки искам с лекота и имах избор как да бъдат разположени. Много труд и идея вложих, както и най-значимите ни спомени от както сме заедно с мъжа ми. Сега да ви попитам колко време се чака за доставка и с коя фирма се доставя книгата?
Получили  фото книгата бяха писали спииди Simple Smile

# 1 278
Не харесвам игри с моментни награди, защото нямам късмет в тях. 3:0 за Престиж и се отказвам. Същото е и с КК. Освен 1 суичър миналата година лятото, нищо не мога да нацеля.
Включих се в Куинс и Молпед.
и аз въобще нямам късмет в игрите с моменти награди 6:0 за Престиж.

# 1 279
  • Под Слънцето
В  К. дават ли чаши на КК?

# 1 280
  • София
Привет. Имаше някакъв код за приложението на лидл, който даваше 10% мисля. Някой има ли го записан?

# 1 281

Участвай в играта на Nutella в периода 28.11 - 19.12.2022г. и можеш да спечелиш 1 от 300 пуловера Nutella 🎁https://xmas.itst.bg/bg/bg/xp/xmas

# 1 282
JustMila, Молпед съм виждала само в местни вериги.
Привет. Имаше някакъв код за приложението на лидл, който даваше 10% мисля. Някой има ли го записан?
Лидл вече нямат активни кодове за намаление.

# 1 283
Lidl коледни късмети

# 1 284
Значи,участвам в Лидл,Куинс,Варта,Билла,Молпед,Бира Морети и Смирноф. И ако и този път съм капо,ще си цъкам само на Гивъуей в ИГ и приключвам да се тормозя. 😁😁😁
Заявявам го смело и отговорно пред всички вас.

# 1 285
  • София
Участвам в Киндер-пингуи,Колгейт, Семана-чакам тегленията.
Лидл, Т-маркет, Фантастико, Ариел, Куинс, Бондюел, Престиж,Хепи.
В една томбола ми върви, в други 10 томболи не ме теглят.
От 41 години участвам в томболи (от 1981 година-бях на 9 години) и
ще участвам докато съм жива за мен и за семейството.
Моя девиз е:
"Ако не участваш-няма да те изтеглят,
но ако ти го има името в джуркането-може и да те изтеглят"
Във ФБ се записвам на де що има подаръци с томбола
веднъж годишно и мен ме теглят
спечелила съм от майонеза Краси -безжична колонка
Скрит текст:

# 1 286
  • София
https://ikeaplay.bg/  - излезе ми на реклама, може да е полезно за някого.

Цитат
Мечтайте на воля и нарисувайте вашия въображаем герой, а ние ще превърнем рисунката на големия победител в истинска плюшена играчка! Защото хубавите мечти трябва да се сбъдват.

Вълшебният конкурс за деца до 12 години се случва за втори път и е изцяло регионален. Той е част от кампанията „Ела да играем“ - инициатива между ИКЕА и УНИЦЕФ, в която ИКЕА подкрепя правото на всяко дете да играе и да се развива.

# 1 287
Сикрет, честито яке! Разкошно е! Със здраве да го ползваш!

Имам си 5 чаши на КК Simple Smile

# 1 288
  • В страната на бурите
Коментирахме някъде, но не откривам къде за играта с познаване на резултата от мачовете на Световното на Хепи. Спечелих ваучер за 30 лв., а днес за 5 лв. Предполагам не могат да се комбинират? Докога важат и може ли да се вземе поръчката от място, понеже имаме Хепи до нас? Не намирам условията, затова питам...

# 1 289
Коментирахме някъде, но не откривам къде за играта с познаване на резултата от мачовете на Световното на Хепи. Спечелих ваучер за 30 лв., а днес за 5 лв. Предполагам не могат да се комбинират? Докога важат и може ли да се вземе поръчката от място, понеже имаме Хепи до нас? Не намирам условията, затова питам...

Ваучерите не могат да се комбинират, има опция за вземане от място с 10% намаление от цената на поръчката. За срока, мисля, че е един месец от спечелването на ваучера - то си пише на самия ваучер, като тръгнете да правите поръчката, ще видите.

Общи условия

Активация на акаунт