Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 670
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 290
Изчезнали са ми точките в Куинса. Днес трябва да теглят първите печеливши. При вас така ли е

# 1 291
Изчезнали са ми точките в Куинса. Днес трябва да теглят първите печеливши. При вас така ли е
                В случай, че потребителят се е включил в седмично теглене за определен период, съгласно раздел VII, но не е спечелил, то той има право да продължи участието си в останалите седмични тегления за награди. Стойността на касовата бележка, регистрирана вече от него не се изважда от акумулираната до момента сума в профила на потребителя.         И моите липсват.

# 1 292
  • ЛОВЕЧ
                В случай, че потребителят се е включил в седмично теглене за определен период, съгласно раздел VII, но не е спечелил, то той има право да продължи участието си в останалите седмични тегления за награди. Стойността на касовата бележка, регистрирана вече от него не се изважда от акумулираната до момента сума в профила на потребителя.         И моите липсват.
И моите ги няма

# 1 293
Точно това ме учуди, четох преди регистрация общите условия. Вероятно нещо се е бъгнало. Успех на всички днес💕

# 1 294
Макдоналдс. Аз съм спряла да играя. Нямах пай, но пък сега имам напитка. Joy

# 1 295
  • София

Ваучерите не могат да се комбинират, има опция за вземане от място с 10% намаление от цената на поръчката. За срока, мисля, че е един месец от спечелването на ваучера - то си пише на самия ваучер, като тръгнете да правите поръчката, ще видите.

Тъй като и аз успях да целна два ваучера, при поръчка не се комбинират отстъпките. Т.е. ако ползваш ваучер при поръчка, дори да отидеш да я вземеш на място от ресторанта, не се комбинира с 10%. Аз направих две последователни поръчки с двата ваучера, отидох и си взех хапването. Имам си любими неща оттам и със сигурност ме зарадваха на фона на другата пустош...

П.С от аппа на Макдоналдс със сигурност искам да целна чаша.. колекционирам си. Grinning

# 1 296
Едно не разбирам на Хепи, пращат ми на мейл Честито,  и нищо повече, какъв е този механизъм не знам, ако някой е запознат моля за съдействие... Хубав понеделник и късметлийска седмица!

# 1 297
Добро утро! Сега мернах във Facebook страницата на радио Веселина има игра с хубави награди Simple Smile
Успешна седмица на всички!

# 1 298
Villy6 от Хепи са два мейла-честито и честито печелите ваучер.

# 1 299
Villy6, пращат ни честитки просто ей така, задето сме познали резултата в мача. 🙃 За мен е тъпо, защото някой незапознат може да се зарадва напразно.

И аз започвам седмицата с напитка от Макдоналдс. Утре ще си я взема заедно с десертчето от миналата седмица.
Хубава седмица на всички! 🍀

# 1 300
Благодаря Ви момичета, а и от Макдоналдс с покупка ли е играта?

# 1 301
Не. Изтегляте приложението на Макдоналдс и играете BurgerCrush. Ако влезете в топ 500 за седмицата, печелите награда. Тази седмица наградите са чаши. Правилата: https://mcdonalds.bg/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/burger-crush/

# 1 302
Моите точки в Куинс си стоят... Може би пък вие сте от печелившите...
От Хепи и аз и ММ имаме по един ваучер - ще си вземем по едно любимо хапване от там, а на фона че няма с какво друго да се похваля, това си е супер практична награда (спестява едно готвене)
Стискам си палци в Куинса все пак, че наградата е хубава

# 1 303
И при мен в Queens сумата си е същата.
Явно сте печеливши щом ви е занулено. Браво!

# 1 304
  • ЛОВЕЧ
И при мен в Queens сумата си е същата.
Явно сте печеливши щом ви е занулено. Браво!
Не ,върнали са точките .

Общи условия

Активация на акаунт